Connect with us

Uncategorized

Avantajele unei companii premium de inchirieri auto din Bucuresti

Publicat

pe

In Capitala, in ultimii ani, au aparut tot mai multe firme de rent a car. Explicatiile pentru „inflorirea” acestui tip de business sunt multiple, insa in general vorbim despre cresterea puterii de cumparare a locuitorilor, nemultumirile tot mai mari ale acestora legate de mijloacele de transport in comun, dar si nevoia gasirii unei solutii optime pentru a ajunge in concediu sau la o intalnire de business.

Totusi, la fel ca in orice alt domeniu, exista companii premium de inchirieri auto din Bucuresti, dar si companii cu adevarat neprofesioniste, al caror singur scop este sa faca profit cu orice pret, chiar si inselandu-si clientii. In acest articol, vom vorbi insa despre FocusRent.ro, care are o experienta de peste 10 ani pe pietele extrem de competitive din Capitala, Otopeni si Cluj-Napoca.

Pentru a rezista o perioada atat de indelungata in fruntea serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti, FocusRent.ro a invatat sa se plieze pe nevoile si cerintele clientilor, oferindu-le acestora numeroase avantaje fata de alte firme de rent a car.

In primul rand, vorbim despre masini din toate clasele auto (economy, luxury, 4×4, microbuze), provenite de la unele dintre cele mai cunoscute si apreciate marci din lume (BMW, Mercedes, Audi, Opel, Skoda etc).

Aceste masini sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate. In plus, aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti le ofera clientilor un plin de combustibil la livrarea masinii si nu le impune nicio limita de kilometri. In plus, pretul / zi afisat pe site include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) si scade cu cat perioada de inchiriere este mai mare.

Mai mult decat atat, aceasta companie iti livreaza rapid masinile oriunde in Capitala, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii, si iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in cazul oricarui incident.

In plus, la FocusRent.ro nu vei avea nicio problema in ceea ce priveste recuperarea garantiei, spre deosebire de alte companii de inchirieri auto din Bucuresti care apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a jecmani clientii.

Iata, in continuare, cateva aspecte care diferentiaza FocusRent.ro de alte companii de inchirieri auto din Bucuresti:

1. Poti plati atat cu cardul, cat si cash. Pentru ca tine la toate tipurile de clienti si nu neglijeaza nicio categorie, FocusRent.ro iti permite sa platesti atat cu cardul (Visa, MasterCard), cat si in numerar;

2. Poti opta pentru servicii de inchirieri auto in Bucuresti pe termen lung. FocusRent.ro nu se adreseaza doar persoanelor fizice, ci si celor juridice, pe care le ajuta sa isi completeze parcul auto, la preturi avantajoase;

3. Dotari premium de siguranta si confort. Toate masinile acestei companii de rent a car din Capitala au dotari premium pentru siguranta si confortul soferilor si al celorlalti pasageri;

4. Servicii optionale premium. Nu in ultimul rand, poti opta pentru servicii optionale premium, precum sofer personal, transfer aeroport, GPS sau scaun auto pentru copil.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Cum alegi un invertor panouri solare? Iata cateva informatii utile!

Publicat

pe

invertor panouri solare

Un sistem fotovoltaic nu poate functiona fara un invertor solar. Aparatul este absolut indispensabil, deoarece are rolul de a transforma energia solara – curent continuu, produs de panouri solare – in energie electrica utilizabila – curent alternativ, monofazat sau trifazat, in functie de tipul de retea al locuintei tale.

Astfel, este evident de ce trebuie sa alegi un invertor panouri solare de calitate superioara, dar mai ales potrivit atat pentru sistemul tau fotovoltaic, cat si pentru locuinta ta. Iata cateva informatii utile care te pot ajuta in acest sens!

 

Tipuri de invertoare pentru panouri solare

Exista doua aspecte dupa care invertoarele pot fi clasificate – caracteristicile de iesire (cu unda sinusoidala pura sau modificata) si tipul de curent furnizat (monofazic sau trifazic).

Invertoarele cu unda sinusoidala pura au capabilitatea de a creste sau scadea tensiunea in mod treptat, datorita unui proces de comutare facil. In schimb, un invertor cu unda modificata este caracterizat de distorsiuni ala curentului electric de iesire. Prin urmare, un astfel de invertor panouri solare este recomandat in cazul consumului mic de energie – electrocasnice, sisteme de iluminat si diverse alte echipamente.

Exista apoi invertoare monofazice sau trifazice. Cele monofazice sunt recomandate utilizatorilor rezidentiali si au o putere de pana la 8 kW. Evident, invertoarele mofazice sunt compatibile doar cu sisteme electrice monofazice. Invertoarele trifazice sunt folosite la nivel industrial, avand capabilitatea de a distribui o cantitate mai mare de energie in sistem.

 

On grid, off grid si hibrid

Apoi, trebuie sa ai in vedere si tipul de sistem fotovoltaic ales de tine. Fiecare tip de sistem necesita un invertor panouri solare adecvat, pentru eficienta maxima.

De exemplu, un invertor on grid este conectat la un controller, prin intermediul caruia sistemul solar este conectat la reteaua nationala de energie, trimitand orice surplus de energie catre aceasta. Apoi, un invertor panouri solare off grid nu necesita un controller, el fiind conectat direct la acumulatorii sistemului.

Toate aceste aspecte trebuie luate in calcul daca doresti sa achizitionezi cel mai eficient si calitativ invertor de pe piata. Desigur, pe primul loc se afla compatibilitatea – vrei sa ai, de altfe, garantia faptului ca il poti utiliza pe deplin.

 

Curentul de iesire – caracteristica vitala

Nu in ultimul rand, este evident faptul ca invertorul poate satisface productia de energie electrica a sistemului fotovoltaic. Mai exact, acesta trebuie sa aiba un curent de iesire/intrare similar cu volumul de energie care poate fi produs de intregul sistem.

Ai la dispozitie invertoare de la 2 kW la 60 kW in magazinul online Lumio Energy. Gama este destul de extinsa pentru a satisface orice sistem solar rezidential. Pe scurt, daca ai un sistem de 6 kW, atunci trebuie sa alegi un invertor panouri solare de cel putin 6kW.

 

Daca esti abia la inceputul aventurii tale in lumea energiei solare, poti apela la specialistii Lumio Energy pentru mai multe informatii si detalii privind sistemele solare. Totodata, magazinul online al acestora te asteapta cu o gama variata de produse de calitate superioara – panouri, kituri complete, invertoare, baterii solare, cabluri si conectori, precum si statii de incarcare.

Citeste in continuare

Uncategorized

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Publicat

pe

De

Acoperișuri Durabile și Estetice

Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai înaltă calitate. De la țigle tradiționale la acoperișuri metalice sau din șindrilă, suntem specializați în instalarea și repararea tuturor tipurilor de acoperișuri.

Renovări Complete și Parțiale

Indiferent dacă dorești să îți renovezi complet locuința sau doar să faci anumite îmbunătățiri, suntem aici pentru tine. De la renovări interioare la exteriorul casei tale, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție și profesionalism.

Montare Profesională și Vopsire

Echipa noastră experimentată oferă servicii de montare și vopsire, garantând un rezultat impecabil și durabil. Fie că este vorba de montarea unor elemente noi sau de revigorarea aspectului actual, suntem alegerea ideală pentru proiectul tău.

Tinichigerie de Calitate

Cu o atenție deosebită pentru detalii, efectuăm lucrări de tinichigerie pentru a asigura integritatea și durabilitatea acoperișului tău. Fie că este vorba de repararea unor zone afectate sau de instalarea unor elemente noi, ne asigurăm că fiecare lucrare este executată cu precizie și atenție.

Jgheaburi și Burlane Eficiente

Pentru un sistem complet funcțional al acoperișului, oferim servicii de instalare și reparații pentru jgheaburi și burlane. Echipa noastră se asigură că apa este direcționată eficient departe de locuința ta, prevenind astfel problemele cauzate de umezeală și infiltrări.

Izolații de Încredere

Oferim soluții de izolare termică și fonică de înaltă calitate, pentru a-ți asigura confortul termic și liniștea în propria ta casă. Cu materiale moderne și tehnici avansate, ne asigurăm că locuința ta este protejată împotriva pierderilor de căldură și zgomotului exterior.

Mansarde Personalizate și Funcționale

Transformă spațiul nefolosit din mansardă într-o zonă utilă și confortabilă, cu ajutorul serviciilor noastre de amenajare și renovare a mansardelor. De la planificare la execuție, suntem alături de tine în fiecare etapă a proiectului, pentru a-ți oferi rezultate care să îți depășească așteptările.

Contactează-ne pentru o Consultație Gratuită

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste și dedicate pentru proiectul tău de acoperișuri, renovări sau montări, Acoperisuri Premium este alegerea ideală. Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a ne contacta pentru o consultație gratuită. O casă nouă sau renovată te așteaptă, iar noi suntem aici pentru a-ți transforma visul în realitate.

Citeste in continuare

Uncategorized

Ai nevoie de un baton proteic fara zahar? Afla raspunsul aici!

Publicat

pe

baton proteic fara zahar

 

Exista mai multe tipuri de batoane proteice, dar unul dintre cele mai utile este cel fara zahar. Acesta este, in primul rand, sanatos – iti ofera energie prin alte ingrediente si te ajuta sa reduci aportul zilnic de zahar. Prin urmare, este recomandat persoanelor care doresc sa slabeasca sau care vor sa-si mentina o greutate ideala.

Dar chiar ai nevoie de un baton proteic fara zahar? Cele mai multe stiluri de viata din ziua de astazi au nevoie de unul – citeste in continuare pentru a afla de ce!

 

Ai nevoie de o gustare delicioasa, dar cu putine calorii?

Atunci ai nevoie de un baton proteic fara zahar! Lipsa zaharului implica lipsa caloriilor, un semn bun ca ai ales un baton care te va ajuta sa slabesti sau care te va sustine in lupta impotriva cresterii in greutate. Desigur, nu trebuie sa uiti de aspectul delicios al unui asemenea baton.

Cele mai multe batoane fara zahar nu au un gust tocmai placut. Asadar, pentru a putea mentine obiceiul de a consuma astfel de batoane, ideal ar fi sa gasesti produse cu adevarat delicioase – cu arome diverse, care sa-ti ia gandul de la pierderea in greutate.

 

Ai nevoie de o gustare la indemana, oriunde te-ai afla?

Un batone proteic fara zahar este o gustare exceptionala chiar inainte sau dupa antrenamentul fizic. Desigur, cel mai bun aspect consta in faptul ca un asemenea baton nu influenteaza dieta pe care o urmezi – este o simpla gustare intre mese, dar o gustare care nu este insotita de calorii sau de alte ingrediente care iti pot pune in pericol calatoria spre greutatea ideala.

O mare parte din batoanele proteice comercializate ca gustari inainte sau dupa antrenament sunt adevarate bombe calorice – unele sunt chiar in principal din ciocolata. Desigur, acele batoane sunt destinate persoanelor care vor sa-si creasca masa musculara – nu celor care doresc sa slabeasca.

 

Ai nevoie de o gustare care sa-ti satisfaca pofta cu adevarat?

Caloriile iti ofera energie, acesta este un adevar. Totusi, o gustare care este formata in mare parte din calorii nu iti va satisface niciodata pofta de mancare. Tocmai din acest motiv, alimente considerate nesanatoase, precum fast-food si altele similare, par sa nu fie de ajuns niciodata – din punct de vedere alimentar.

Acest lucru se datoreaza faptului ca ele nu ofera organismului proteine si fibre, anume starea de satietate care sa te tina departe de gustarile inoportune. Da, este important ca un baton proteic fara zahar sa fie foarte sarac in calorii – dar in acelasi timp trebuie sa contina si indeajuns de multe fibre si proteine pentru a oferi corpului energie, dar si pentru a promova satietatea.

 

Daca ai nevoie de aceste lucruri, trebuie sa gasesti un baton proteic fara zahar complex din toate punctele de vedere. Din fericire, gama NUPO iti este alaturi. NUPO este o dieta de tip VLCD recunoscuta la nivel international pentru eficienta sa, implicit pentru faptul ca iti ofera produse care te pot ajuta sa-ti atingi scopul – fie ca este vorba despre slabire rapida si sanatoasa, fie ca este vorba despre mentinerea greutatii!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment11 ore inainte

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER) – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Eveniment2 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Eveniment2 zile inainte

ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

invertor panouri solare invertor panouri solare
Uncategorized2 zile inainte

Cum alegi un invertor panouri solare? Iata cateva informatii utile!

Un sistem fotovoltaic nu poate functiona fara un invertor solar. Aparatul este absolut indispensabil, deoarece are rolul de a transforma...

Afaceri2 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Uncategorized2 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

baton proteic fara zahar baton proteic fara zahar
Uncategorized2 zile inainte

Ai nevoie de un baton proteic fara zahar? Afla raspunsul aici!

  Exista mai multe tipuri de batoane proteice, dar unul dintre cele mai utile este cel fara zahar. Acesta este,...

Afaceri2 zile inainte

Descopera Magia Jocurilor Gratuite: Bonusuri Fara Depunere

Bonusurile fara depunere sunt oportunitati excelente pentru jucatorii noi sa testeze cazinouri online fara nicio investitie financiara. Cand te inregistrezi...

curs agent paza bucuresti curs agent paza bucuresti
Uncategorized2 zile inainte

Ce detalii sa ceri despre cursurile de agenti de paza din Bucuresti inainte de inscriere?

  Daca te gandesti sa devii agent de paza si esti interesat de cursurile disponibile in Bucuresti, este important sa...

Uncategorized2 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Exclusiv3 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Eveniment3 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

figurina personalizata figurina personalizata
Exclusiv3 zile inainte

Cadouri care spun povestea: Semnificația din spatele obiectelor oferite în dar

Atunci când vine vorba de daruri, uneori cel mai important aspect nu este valoarea materială, ci semnificația emoțională pe care...

Eveniment3 zile inainte

Mafia lui Portocala ajunge la alt nivel, procurori falși,  firme de paza, politisti corupti, totul în mijlocul „urbei lui Caragiale”/ Orasul acaparat de mafie (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Municipiului Ploiesti se află, oficial, în campanie electorală, deși acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio...

Afaceri3 zile inainte

Profesioniștii în Vospire de Acoperișuri: Experiență și Încredere la Dachdecker und Spengler

Dachdecker und Spengler Când vine vorba de protejarea casei tale împotriva elementelor naturii și de menținerea confortului și siguranței familiei...

Știrile Săptămânii