Connect with us

Afaceri

Promovarea corectă a site-ului – pașii de bază pentru începători

Publicat

pe

Într-o lume în care concurența de pe piață este din ce în ce mai mare, iar modurile de promovare sunt atât de diverse, să ai un site nu mai este suficient. Asta pentru că simpla existență a unei platforme online nu-ți garantează faptul că oamenii îți vor vizita pagina și-ți vor deveni clienți. Cel mai important detaliu pentru ca pagina ta web să devină populară este să înveți să-ți promovezi site-ul corect și eficient. Mai ales că sunt mai multe feluri în care poți acționa pentru a deveni cunoscut și apreciat de potențialii tăi clienți.

  1. Campanie de link building

Linkurile de calitate sunt unele dintre cele mai importante elemente în procesul de promovare online, funcționând asemeni unor voturi de încredere acordate site-ului tău. Cu cât site-urile care fac referință către pagina ta sunt mai autoritare și mai populare, cu atât ai de câștigat mai mult. Ceea ce trebuie să faci, este să stabilești parteneriate oneste și relevante, să comunici și să fii deschizi spre schimb de ajutor sau servicii.

  1. Publicitatea

O metodă de promovare simplă, eficientă și la îndemâna oricui este Google Adwords. În schimbul unei sume prestabilite din timp, îți va fi setat publicul țintă. Astfel, această categorie de persoane va vedea reclama ta, înainte ca tu să începi vreo campanie de promovare. De asemenea, pentru o popularitate crescută în mediul online, este aproape obligatoriu să ai o pagină de Facebook. Mai ales că în ultimul timp această rețea de socializare s-a transformat într-un veritabil instrument de promovare. Aici vei putea organiza concursuri cu premii pentru cei mai fideli utilizatori, dar și vei putea beneficia de reclama plătită pentru publicul tău țintă. Dacă faci parte din categoria persoanelor care dispun de bugete mici, ar trebui să te ocupi pe cont propriu de campaniile de promovare. Ar fi bine ca înainte de a începe, să urmezi câteva cursuri gratuite. Acestea sunt puse la dispoziție de Google și te vor ajuta să înțelegi mai bine mecanismele prin care îți poți eficientiza reclamele.

  1. Optimizarea

Optimizarea este practic cel mai important lucru atunci când vorbim de promovarea unui site web. Dacă nu știi cum funcționează motoarele de căutare, un sfat bun pentru tine ar fi să apelezi la servicii SEO, care va avea grijă de acest aspect. Bineînțeles, nu ai cum să ajungi cunoscut dacă nu ești preocupat de aspectul calității. Pentru ca oamenii să se adune pe platforma ta, trebuie să știi să-i atragi cu un produs bine pus la punct și mereu actualizat.

  1. Newsletter

Abonarea la newsletter este o bună metodă de a face bani în mediul virtual, dar și de a câștiga un bun capital de imagine. Campaniile de email sunt o metodă eficientă de promovare, mai ales dacă listele sunt făcute prin metode corecte, iar persoanele abonate și-au manifestat în trecut interesul față de platforma pe care o gestionezi. Este important să alegi o platformă care livrează cu certitudine mesajele în Inbox, la o viteză cât mai bună. Clienții tăi îți vor vizita pagina ori de câte ori pe aceasta vor apărea lucruri noi. În cazul în care noutățile vor fi interesante, ele vor fi distribuite. O altă metodă de promovare sunt comentariile adăugate la forumuri și bloguri (doar relevante, desigur). Pentru a deveni mai cunoscut creează-ți cont pe Twitter și Google+. Această metodă este relativ ușor de realizat. Îți faci un număr mare de prieteni, grupuri, pagini de fani și îți inviți prietenii să se înscrie ca membri pentru a putea împărtăși idei. Cu cât ești mai activ din punct de vedere social, cu atât promovarea site-ului tău va deveni mai eficace.

  1. Promoții și cadouri

Clienții tăi vor rămâne interesați pe termen lung de produsul pe care încerci să-l promovezi, dacă le vei oferi la început ceva gratuit. Poți începe cu o reducere de produs sau poți organiza un concurs pentru cei mai activi vizitatori. Asta îi va face să se simtă prețuiți, dar va oferi și multă valoarea platformei pe care o gestionezi. Toată lumea iubește concursurile și toată lumea își dorește să câștige premii. Cea mai importantă parte a concursului este, evident, ca un număr cât mai mare de utilizatori să se înscrie. Asigură-te că promovezi concursul pe cât mai multe site-uri de profil și pe cât mai multe forumuri.

Acum știi ce ai de făcut. Înarmează-te cu răbdare și perseverență. Mult succes!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Workstation sau PC

Publicat

pe

De

dekstop-vs-workstation

Cu siguranta, cei ce stapanesc fara probleme ambii termeni s-au intrebat ce sa aleaga dintre un workstation si un desktop. Insa, o masa importanta de oameni nu stapanesc termenul de workstation si nu stiu sa faca diferenta dintre cele doua.

Astfel, mai jos urmeaza a afla care e diferenta dintre un workstation si un dekstop si totodata vei afla cand sa alegi un workstation si cand un calculator.

Ce reprezinta termenii?

Pentru cei ce inca nu sunt familiari cu termenii, probabil ca o explicatie mai in amanunt ar fi un punct de unde sa incepem acest articol.

Pentru incepu, un desktop PC reprezinta calculatorul in sine, calculator conectat la randul sau la mouse, tastatura si monitor. Calculatoarele se axeaza de obicei pe alegerea unui procesor Intel sau AMD dintr-o gama de mijloc, iar cele mai multe PC-uri au la baza sistemul de operare Windows. Desigur, exista si PC-uri ce folosesc Mac OS. Acestea sunt in special pentru uzul normal, de zi cu zi, fara a avea asteptari la cine stie ce performanta sau rularea diferitelor programe de editare.

Un Workstation reprezinta un calculator ceva mai special, un calculator realizat pentru a rula fel de fel de programe, aplicatii tehnice, ce suprasolicita calculatorul. Pe langa termenul de „workstation”, in limba noastra termenii potriviti ar fi de statie de lucru sau statie grafica.

La randul lor, statiile de lucru sunt impartite in: workstation portabile si fixe. Acestea din urma se aseamana cu un desktop, insa cu o putere mult mai mare. In special, workstation-urile sunt utilizare de catre programatori, designeri, arhitecti, creatori de foto/video la nivel profesionist, cat si la alte activitati ce presupun folosirea unor aplicatii ce suprasolicita calculatorul.

Diferente intre un Workstation si un Desktop

Asa cum am specificat inca din introducerea acestui articol, iti vom prezenta majoritatea diferentelor dintre un workstation si un desktop

Una din diferentele majore este reprezentata de pret. Un desktop PC il poti gasi la orice pret, in functie de specificatiile tehnice ce se pot intalni pe acel PC, putand incepe de la cateva sute de lei, la cateva zeci de mii de lei.

Un workstation nu il vei gasi niciodata la o suma prea mica de bani, de ordinul sutelor de lei. Un workstation cu cele mai inalte configuratii tehnice ar putea ajunge si la peste 10.000 de lei.

O a doua diferenta si probabil cea mai importanta, este reprezentata de performanta! Un desktop poate rula fara probleme browser-ul, rularea anumitor jocuri, scrierea de texte, vizionarea de continut video, etc. Pe cand, o statie de lucru nu se poate compara din acest punct de vedere cu un PC.

De ce? Pentru ca acestea sunt special concepute pentru rularea aplicatiilor ce necesita resurse foarte mari. Vorbim de aplicatii precum cele de animatie 2D sau chiar 4D, randari video sau foto, cat si diferite aplicatii pentru a crea si edita continut.

Oferta: Descopera cele mai bune preturi la laptopuri hp.

Cea de-a treia diferenta dintre un Workstation si un Desktop PC e reprezentata de durabilitate.

O astfel de statie grafica are specificatiile tehnice, de la memoria RAM si pana la procesor si memoria interna sa rezista suprasolicitarii si sa poata rezista fara probleme o zi intreaga la utilizare intensa.

Deseori, aceste statii de lucru sunt lasate la lucru si peste noapte la cele mai inalte capacitati, pentru a putea preluca anumite animatii.

Pe cand un PC nu are nici pe departe componentele pregatite pentru suprasolicitare.

Odata cu prezentarea acestei ultime diferente din insiruirea de diferente, incheiem si acest articol, ce a avut ca scopul familiarizarea cu cei doi termeni, cat si a va face mai usoara alegerea.

Citeste in continuare

Afaceri

De ce ai nevoie de firma de inchirieri autocare si microbuze

Publicat

pe

Pentru a ajunge din punctul A in punctul B, o persoana moderna are multe optiuni. In functie de conditiile initiale (distanta, numarul de colegi calatori), poti solicita serviciile firmei de inchirieri microbuze Bucuresti si autocare, si putand alege orice vehicul de la un microbuz, pana la un autocar incapator. Daca autocarul este prea lung si nu exista suficienti pasageri pentru el, cea mai buna optiune este sa inchiriezi un microbuz. Acesta iti va permite sa ajungi rapid si confortabil la locul potrivit.

Microbuz: o masina de calatorie compacta

Creatorii microbuzului au avut o sarcina dificila: sa pastreze masina de dimensiune mica ca marime, dar sa creasca numarul de pasageri. Rezultatul proiectului a fost aparitia unei masini universale pentru oras si calatorii, numita microbuz. Microbuzele difera in inaltimea mica a cabinei, capacitatea de pana la 20 de persoane, diametrul rotii mici (aproape ca la o masina de pasageri). Serviciul de inchirieri microbuze va fi relevant pentru micii turisti, companii sau grupuri scolare, pentru care este importanta eficienta, siguranta, actualitatea si comoditatea. Microbuzele compacte si manevrabile pot transporta clientii la adresa specificata rapid si precis, dar si in siguranta.

Apeleaza la firma de inchirieri autocare transcarsrl.ro.

Atunci cand se organizeaza o calatorie sau un eveniment in care este nevoie de serviciul de transfer al oaspetilor numerosi sau al clientilor, operatorii se confrunta adesea cu dilema transportului, ajungand in final sa isi dea seama ca este mai bine sa apeleze la firma de inchirieri autocare. Poti alege sa inchiriezi un autocar daca numarul de pasageri depaseste 20 de persoane. Daca ai nevoie de un autocar, atunci este mai logic sa alegi firma de inchirieri autocare. Nu vei plati excesiv pentru inchiriere. Daca doresti sa transferi mai mult de 20 de persoane, ar trebui sa dai preferinta autocarului. Distanta de deplasare este unul dintre factorii de alegere a-i unui autocar. Autocarele moderne sunt foarte confortabile, si fiind combinate cu manevrabilitatea si caracteristicile tehnice, vei ajunge la destinatie cat mai repede. Prin urmare, inchirierea unui autocar va fi indispensabila atat pentru transportul grupurilor de persoane in jurul orasului, cat si pentru calatoriile externe sau internationale. Daca vorbim despre calatorii internationale, de exemplu, tururi cu autocarul in Europa, atunci decizia corecta este sa apelezi la firma de inchirieri autocare, deoarece in autocar exista un interior mai spatios si exista compartimente pentru bagaje.

Plimbare fara probleme

Prin serviciul de inchirieri microbuze si autocare, clientii se salveaza de multe probleme: pot studia traseului, deoarece vehiculul va avea un sofer. De asemenea, te poti bucura pe deplin de toate avantajele, conditia fiind aceea de a apela la firma de inchirieri autocare si microbuze transcarsrl.ro. Astazi este foarte important sa apelezi la firma de inchirieri microbuze sau autocare, folosind doar un telefon sau internetul. Acest lucru este cu siguranta convenabil, dar trebuie sa apelezi la o firma de incredere, deoarece unii transportatori fara scrupule folosesc fotografiile altor persoane pe resursele lor, oferindu-le ca fiind ale lor. Si in locul unui microbuz nou, la ora stabilita, masina este livrata, insa nu in cele mai bune conditii tehnice si estetice. Prin urmare, pentru a evita astfel de situatii, este mai bine sa contactezi o firma care are o experienta vasta in acest segment, asa cum este firma de inchirieri microbuze si autocare transcarsrl.ro.

Citeste in continuare

Afaceri

4 motive pentru a închiria microbuze şi autocare pentru excursiile cu elevii

Publicat

pe

De cele mai multe ori, pentru excursii se apelează la inchirieri microbuze, în funcţie de numărul de persoane participante şi de traseu. Florintrans este compania care oferă cele mai bune astfel de servicii, astfel încât toţi elevii să se simtă bine şi să se bucure de excursie alături de profesori şi de alte persoane însoţitoare.

Posibilităţi multiple de deplasare

În funcţie de numărul de persoane care călătoresc, pot fi închiriate microbuze sau dacă este necesar se poate apela şi la închirieri autocare, astfel încât fiecare persoană să călătorească în siguranţă şi în condiţii depline de confort. O excursie este un eveniment distractiv, în care elevii trebuie să se simtă bine şi să se apropie mai mult de dascălii lor, motiv pentru care confortul şi condiţiile optime sunt unele dintre cele mai importante.

Cel mai înalt nivel de siguranţă

Compania Florintrans are o echipă formată din şoferi cu experienţă în transportul de persoane şi care ştiu să gestioneze fiecare situaţie cu care se întâlnesc pe traseu. Indiferent de traseul stabilit pentru excursie, conducătorii noştri auto vor duce fiecare persoană în siguranţă conducând preventiv şi cu foarte mare atenţie. Atunci când vrei să organizaţi cea mai bună excursie pentru elevii voştri cu siguranţă vă gândiţi şi la siguranţă, aceasta fiind una dintre cele mai importante, indiferent de scopul călătoriei, dar mai ales în călătoriile şcolare, în care aveţi minori în responsabilitate.

O companie plăcută şi ajutor specializat

Aşa cum am spus şi mai sus, echipa Florintrans este formată din persoane cu experienţă, gata oricând să facă faţă oricărei situaţii apărute. Şoferii noştri se vor integra perfect în grup şi vor fi o companie plăcută până la destinaţie şi înapoi. Ori de câte ori aveţi nevoie de ajutor său întrebări, aceştia vor fi gata să vă răspundă şi să vă ofere lămuririle necesare. De asemenea, atunci când unuia dintre copii îi este rău sau apar alte situaţii care necesită oprirea vom face tot posibilul să ne asigurăm că fiecare persoană beneficiază de cel mai bun tratament, fără să apară disensiuni.

Cele mai bune condiţii de călătorie

Flota companiei Florintrans este formată din microbuze noi şi moderne, cu cele mai noi dotări. Cu Florintrans nu trebuie să îţi mai faci griji că cei mici vor sta în căldură pe timpul verii pentru că avem aer condiţionat pe care nu ezităm să îl pornim ori de câte ori este nevoie. Persoanele sensibile dispun de un panou de control cu ajutorul căruia îşi pot opri aerul condiţionat individual, astfel încât fiecare persoană să se simtă bine în excursie. De asemenea, scaunele sunt ergonomice şi dotate cu centuri, pentru ca fiecare persoană să rămână în siguranţă.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care vă recomandăm să apelaţi la firme de închirieri microbuze şi să alegeţi echipa Florintrans pentru siguranţa elevilor voştri şi pentru ca aceştia să petreacă timp de calitate atât pe drum cât şi în timpul opririlor, indiferent de durata sau sde scopul acestora.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment19 ore inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Mutandu-ne atentia dinspre CSM catre politica, remarcam cu placuta surprindere ca de la o vreme incoace fostul premier Victor Ponta...

oja semipermanenta | Melkior.ro oja semipermanenta | Melkior.ro
UncategorizedO zi inainte

Manichiura vara 2020. Tine pasul cu noile trenduri in materie de oja semipermanenta!

Moda se schimba in fiecare an, atat in privinta vestimentatiei, accesoriilor, cat si a manichiurii. Pentru a avea unghii superbe...

Social2 zile inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Eveniment2 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

dekstop-vs-workstation dekstop-vs-workstation
Afaceri2 zile inainte

Workstation sau PC

Cu siguranta, cei ce stapanesc fara probleme ambii termeni s-au intrebat ce sa aleaga dintre un workstation si un desktop....

Afaceri2 zile inainte

De ce ai nevoie de firma de inchirieri autocare si microbuze

Pentru a ajunge din punctul A in punctul B, o persoana moderna are multe optiuni. In functie de conditiile initiale (distanta,...

Exclusiv2 zile inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

Eveniment3 zile inainte

Vergil Chitac la „Jocuri de Putere”: „Daca eram in Evul Mediu, acum eram ars pe rug!”

Amiralul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a fost prezent marti seara in studiourile Realitatea TV, la emisiunea „Jocuri...

Eveniment4 zile inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

Afaceri4 zile inainte

4 motive pentru a închiria microbuze şi autocare pentru excursiile cu elevii

De cele mai multe ori, pentru excursii se apelează la inchirieri microbuze, în funcţie de numărul de persoane participante şi...

Eveniment5 zile inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Eveniment6 zile inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

EvenimentO săptămână inainte

Bravo lor!/Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI

Reportaj Adelin Petrisor Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI   Articolul Bravo lor!/Luminița, Cristina și...

ulei cbd ulei cbd
UncategorizedO săptămână inainte

Uleiul CBD ar putea preveni instalarea coronavirusului

Cercetatorii canadieni au realizat un studiu in urma caruia au tras concluzia ca uleiul CBD poate fi folosit pentru a...

Viața în BacăuO săptămână inainte

Bricolage, drujba Husqvarna

La doborârea arborilor, tehnica de lucru corectă este esenţială. Nu doar pentru a crea un mediu de lucru mai sigur,...

EvenimentO săptămână inainte

Deci, cum rămâne cu brațul lung al legii?

Ministrul Sănătății din Bolivia a fost deja arestat pentru că a cumpărat ventilatoare la suprapreț. Omul era de 6 săptămâni...

Știrile Săptămânii