Connect with us

Uncategorized

Evenimentul Bespoke Life 2023 organizat de Samsung aduce în prim-plan tehnologii care oferă confort în prezent și, în același timp, contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil

Publicat

pe

Bespoke Life 2023_2 (1)

Samsung anunță viziunea „Bespoke Life”, reafirmând angajamentul său de a transforma viața utilizatorilor prin durabilitate, conectivitate și design.

București, România – June 7, 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. va marca începutul unui nou capitol pentru electrocasnicele de uz casnic astăzi, la evenimentul Bespoke Life 2023, cea de-a treia prezentare anuală a celor mai recente actualizări aduse gamei Bespoke. Transmis în direct la ora locală 17:00, pe Newsroom Samsung, evenimentul va oferi oportunitatea de a descoperi cum viziunea extinsă „Bespoke Life” a companiei transformă viața utilizatorilor prin durabilitate, conectivitate și design.

Bespoke Life întruchipează angajamentul Samsung de a face atât casele noastre, cât și viitorul mai durabile prin reimaginarea electrocasnicelor de care depindem în fiecare zi. Prin introducerea de modalități noi și creative prin care utilizatorii pot să-și personalizeze viața, produsele și soluțiile noastre cele mai recente împuternicește pe oricine să se bucure de un stil de viață mai durabil, conectat și elegant”, declară Jong-Hee (JH) Han, Vicepreședinte, CEO și Șef al Diviziei DX (Device eXperience) din cadrul Samsung Electronics.

Viață durabilă – Tehnologii care au un impact pozitiv

Conceptul Bespoke Life de la Samsung a luat naștere din convingerea că electrocasnicele de uz casnic sunt cheia pentru crearea unui viitor mai durabil. În consecință, evenimentul Bespoke din acest an va evidenția eforturile Samsung de a reduce emisiile de carbon pe întreg ciclul de viață al produselor. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi lansat noul filtru Less Microfiber™: o soluție simplă pentru minimizarea emisiilor de microplastic în timpul ciclurilor de spălare.

De la procesul de obținere și producție până la distribuție, utilizare și reciclare, Samsung redesenează fiecare etapă a ciclului de viață al produselor pentru a contribui la reducerea consumului de energie și emisiilor de dioxid de carbon (CO2). Compania depune eforturi în reciclarea mai multor resurse, inclusiv prin operarea unui centru de reciclare cu circuit închis, utilizarea de material bioplastic din uleiuri uzate în coșurile de depozitare ale frigiderelor Bespoke și extinderea utilizării de plase de pescuit reciclate. Odată ce produsele sunt fabricate, acestea sunt expediate către utilizatori în ambalaje eco Samsung, care au înlocuit banda și bobina din plastic cu hârtie, începând din acest an.

Pentru a încuraja un stil de viață mai durabil în timpul utilizării produselor, Samsung continuă să extindă serviciile care facilitează economisirea energiei. De aceea, în acest an, cinci noi electrocasnice Bespoke, inclusiv frigidere, mașini de spălat și uscătoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat, precum și Sistemul de Încălzire Eco al Samsung, vor include o versiune îmbunătățită a modului SmartThings AI Energy Mode, care va fi disponibilă în curând în 65 de țări.

Pe lângă promovarea reducerii emisiilor de carbon și a consumului de energie, Samsung continuă să joace un rol activ în combaterea poluării cu microplastice. După dezvoltarea unui ciclu de spălare care reduce descărcarea de microfibre cu până la 54%, Samsung și Patagonia s-au asociat din nou pentru a lansa filtrul Less Microfiber™. Filtrul Less Microfiber™ este capabil să captureze până la 98% din microfibrele eliminate în timpul ciclurilor de spălare. Atunci când este utilizat pentru spălarea a două kilograme de rufe de patru ori pe săptămână, filtrul poate contribui la reducerea de până la 132 de grame de descărcare de microplastice pe an, per persoană – o cantitate echivalentă cu aproximativ opt sticle de plastic de 500 ml. Filtrul Less Microfiber™ este disponibil acum în Coreea și Marea Britanie și va fi introdus în alte țări în trimestrul al treilea al acestui an.

Viață conectată – Deschizând calea către casele hiperconectate

A „personaliza” propria viață înseamnă să optimizezi dispozitivele într-un mod care simplifică și îți oferă puterea de a-ți gestiona mai eficient rutina zilnică. Prin consolidarea conectivității în întreaga gamă de produse și extinderea utilizării inteligenței artificiale într-un număr mai mare de categorii de produse, Samsung creează premisele pentru o nouă eră a caselor hiperconectate.

Prin combinarea celor mai recente îmbunătățiri ale SmartThings și tehnologiei AI de la Samsung, produsele Bespoke oferă o experiență la domiciliu perfect automatizată – una în care dispozitivele învață modelele de utilizare ale utilizatorilor și oferă automatizări personalizate în funcție de configurarea casei inteligente și stilul de viață al utilizatorilor. Pentru a face mai ușor pentru consumatori să se bucure de aceste experiențe, Samsung a anunțat că va integra suportul pentru Wi-Fi în toate noile electrocasnice Bespoke și va face din conectivitate un standard pentru toate gamele de electrocasnice Samsung în anii următori.

Bespoke Life 2023_2 (2)

Samsung a anunțat, de asemenea, lansarea modelului Bespoke Jet™ AI – cel mai puternic aspirator vertical fără fir al companiei și primul din lume care a fost verificat de UL (Underwriters Laboratories) Solutions, o organizație independentă de știință a siguranței, pentru tehnologia AI. Combinând până la 280W putere de aspirație cu o autonomie de până la 100 de minute per încărcare, Bespoke Jet™ AI oferă performanța necesară pentru a curăța în profunzime întreaga locuință. Modulul său de curățare AI monitorizează inteligent încărcarea periei și presiunea aerului în timpul aspirării pentru a distinge diferitele medii de curățare, inclusiv tipul de pardoseală, și optimizează automat setările, cum ar fi puterea de aspirație și viteza periei, pentru a maximiza performanța de curățare, timpul de utilizare și manevrabilitatea. Aspiratorul dispune, de asemenea, de o nouă stație de curățare All-in-One Clean Station™, care produce un ciclon puternic în mișcare de rotație pentru a goli instantaneu și eficientrecipientul de praf.

Viața cu stil – Ridicând designul personalizat la un nivel superior

Cele trei milioane de frigidere Bespoke vândute în întreaga lume de la lansarea gamei arată interesul ferm al consumatorilor pentru electrocasnicele care oferă mai multe opțiuni și funcționalități decât standardele tradiționale. Astăzi, această reinterpretare a ceea ce ar trebui să ofere electrocasnicele utilizatorilor continuă să definească designul Bespoke –  o abordare a designului care devine tot mai dinamică și distinctă odată cu extinderea în noi categorii de produse.

Începând din acest an, gama Bespoke include în total 15 categorii de produse disponibile pentru consumatori în 52 de țări. Fiecare extindere a gamei reprezintă o oportunitate de a satisface mai multe stiluri de viață și nevoi. Având acest lucru în vedere, Samsung își extinde gama de frigidere Bespoke cu lansarea modelului Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+, precum și a noilor modele side-by-side și top-mount. Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ dispune de un ecran tactil fără margini de 32 de inch, aproape de două ori mai mare decât modelul anterior, și incluzând funcții multitasking și de divertisment. Noile modele side-by-side și top-mount combină tehnologia avansată de stocare a alimentelor de la Samsung cu panouri frontale elegante și minimalistice disponibile într-o varietate de culori și finisaje.

În plus față de lansarea Bespoke AITM Washer și Dryer în SUA și Asia de Sud-Est în acest an, Samsung continuă să își extindă opțiunile de personalizare pentru a permite mai multor oameni să-și personalizeze casa. Serviciul de personalizare MyBespoke de la Samsung, disponibil tuturor consumatorilor din SUA începând de anul trecut, facilitează crearea unei estetici de bucătărie care reflectă cu adevărat stilul de viață al utilizatorilor, folosind fotografii sau lucrări de artă pentru a crea panouri de frigider unice. Pentru a sublinia și mai mult ethosul de design îndrăzneț al gamei Bespoke, compania a anunțat că panourile ediție limitată Bespoke create de studioul creativ italian TOILETPAPER și prezentate pentru prima dată la Fuorisalone 2023 sunt acum disponibile pentru achiziție pe Samsung.com și pot fi găsite și în magazinele Samsung din Marea Britanie, SUA și Coreea.

Pentru a afla mai multe despre următoarea evoluție a gamei Bespoke, urmăriți evenimentul Bespoke Life 2023 pe 7 iunie, de la ora locală 17:00, pe Samsung Newsroom România.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări

București, România – 12 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producător de semnalistică de către firma de cercetare de piață Omdia, reconfirmându-și astfel poziția de lider în piața globală a semnalisticii digitale.

Conform datelor Omdia, în 2023, Samsung nu doar că a dominat piața globală a semnalisticii cu o cotă de piață de 33%, dar a și vândut peste 2 milioane de unități – un număr record pentru companie.

Poziționarea noastră pe primul loc pe piața globală a semnalisticii timp de 15 ani consecutivi reflectă angajamentul nostru ferm față de inovație și capacitatea noastră de a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și ale clienților noștri. Vom continua să aducem valoare clienților noștri prin furnizarea de dispozitive specializate, soluții și servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce în mod constant pe piață produse de semnalistică adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

  • The Wall este primul ecran modular din lume cu tehnologie micro LED. Datorită formatului său modular, The Wall le permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea, raportul și forma ecranului în funcție de preferințe și modalitatea de utilizare.
  • Smart Signage oferă o senzație excelentă de imersiune datorită profilului său ultra-subțire și designului uniform al ramelor.
  • Semnalistica pentru exterior este adaptată piețelor sportive, de referință și stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Ecranele din portofoliul de semnalistică pentru exterior sunt concepute pentru a asigura o vizibilitate clară în orice condiții meteorologice.
  • Samsung Interactive Display este o tablă electronică optimizată pentru piața educațională, care pune instrumente educaționale la îndemâna profesorilor și studenților.

Extinderea gamei de produse The Wall este demonstrație a inovațiilor și a tehnologiei de vârf ale Samsung. Produsele precum The Wall All-in-One și The Wall for Virtual Production au fost alese de clienți pentru conveniența lor excepțională și pentru scenariile de utilizare unice, în timp ce The Wall a fost selectat ca display preferat pentru hoteluri de lux precum Atlantis The Royal din Dubai și Hilton Waikiki Beach din Hawaii.

Supremația Samsung în industria semnalisticii digitale se datorează angajamentului companiei față de inovație în produse și servicii. De exemplu, introducerea în luna ianuarie a primului display Micro LED transparent din lume a fost remarcată de experți din industrie ca fiind următoarea generație de ecrane comerciale, primind recunoașteri precum „Cel mai uimitor LED” și „Cel mai bun ecran transparent” din partea outletului de știri AV din America de Nord, rAVe.

Introducerea recentă a platformei Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) demonstrează în continuare angajamentul Samsung față de inovația în domeniul display-urilor. Această platformă nativă în cloud combină conținutul și operațiunile de semnalistică la distanță pe o singură platformă sigură, oferind servicii și soluții care depășesc sfera hardware-ului și asigurând o funcționare și gestionare fără cusur pentru utilizatori.

Privind în viitor, piața globală a semnalisticii este pregătită pentru o creștere rapidă, cu o creștere anuală estimată de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectată a pieței de 24,6 miliarde de dolari până în 2027, în creștere față de 14 miliarde de dolari înregistrate în 2020.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

Publicat

pe

De

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru jocuri, lansează Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard, o tastatură profesională compactă care eliberează spațiu valoros pentru a satisface nevoile în evoluție ale jucătorilor profesioniști.

Jucătorii PRO din Esports caută mereu cele mai noi și mai bune echipamente pentru a-și îmbunătăți jocul.  Folosirea unei tastaturi cu dimensiune redusă la 60% a devenit o opțiune din ce în ce mai populară printre profesioniști deoarece lasă mai mult spațiu pentru mișcările dinamice ale mouse-ului necesare pentru competiții FPS la nivel profesionist. O tastatură cu dimensiuni reduse este mai ușor de poziționat în spațiul de competiție pentru performanță maximă și este, de asemenea, mai ușor de transportat de către jucători la turnee.

„PRO X 60 se potrivește perfect pentru jucătorii care au nevoie de o tastatură care se poate adapta la orice configurație. De asemenea, este foarte ușor de transportat atunci când călătoriți. Îmi place.” a spus Michaela ‘mimi’ Lintrup, G2 Esports, Valorant.

Una dintre limitările tastaturilor cu format mai mic este lipsa unor taste critice de care au nevoie unii jucători profesioniști. Pentru a rezolva acest lucru, PRO X 60 introduce o nouă tehnologie inovatoare, KEYCONTROL, pentru a oferi jucătorilor capacități de personalizare cu mult peste ceea ce oferă o tastatură standard.

„Avem mulți ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea de tastaturi pentru și împreuna
cu jucătorii profesioniști”, a declarat Brent Barry, head of Esports și PRO Series la Logitech G. „Prin colaborarea noastră cu jucătorii, am adunat informații importante care au jucat un rol cheie în designul PRO X 60 și au evidențiat necesitatea tehnologiei KEYCONTROL. Această nouă tastatura are tot ce și-ar putea dori un jucător profesionist: formă compactă și portabilitate, combinate cu noi tehnologii avansate, toate concepute pentru a le oferi echipamentul și performanța de care au nevoie pentru a câștiga.”

KEYCONTROL a fost dezvoltat pentru a extinde capacitățile tastaturii dincolo de cele ale unei tastaturi standard full size.  KEYCONTROL este un instrument ușor de utilizat, cu activare în G HUB, care oferă jucătorilor mai multe opțiuni de personalizare, permițându-le să atribuie până la 15 funcții pe o tastă și să își customizeze tastatura în funcție de propriul stil.  Atunci când este combinat cu G-SHIFT, o caracteristică avansată pe care jucătorii o pot atribui aproape oricărui buton (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste și pot avea acces rapid la orice tastă sau comandă.

„Îmi place tastatura PRO originală, dar acum că jocul meu a evoluat, am vrut ceva mai mic pentru a permite mai mult spațiu pe desktop pentru mouse, fără a pierde toate funcțiile cheie”, a spus Emma „Emy” Choe, FlyQuest RED, Counter Strike 2, „Acum că am PRO X 60 cu KeyControl, am mai mult spațiu pentru flick shots, și asta în timp ce îmi pot personaliza tastele, astfel încât să nu ratez nici o funcționalitate. Abia aștept să folosesc PRO X 60 în competiții.”

PRO X 60 oferă, de asemenea, performanța și fiabilitatea de încredere ale tehnologiei wireless LIGHTSPEED de la Logitech G. LIGHTSPEED wireless a fost proiectat pentru a fi la fel de rapid ca o conexiune prin cablu, dar și extrem de puternic, chiar și în cele mai dificile medii.

Când un jucător profesionist concurează la un turneu, este înconjurat adesea de mii de oameni care folosesc diverse dispozitive generatoare de RF și diverse rețele. Logitech testează LIGHTSPEED într-o cameră fără ecou de ultimă generație care generează interferențe de radiofrecvență pentru a se asigura că protocolul wireless LIGHTSPEED funcționează impecabil. Jucătorii profesioniști pot avea încredere că mișcările lor vor fi înregistrate cu precizie, permițându-le să performeze la maximum.

„Este foarte important să ai o conexiune fiabilă și rapidă atunci când concurezi pentru că iți dorești să ai cel mai mic decalaj posibil atunci când te afli într-un scenariu competitiv. A avea o conexiune wireless foarte rapidă poate face diferența dintre a câștiga și a pierde”, a declarat Evan „Verhulst” Verhulst, TSM, Apex Legends

PRO X 60 este disponibil cu comutatoare GX Optical atât în ​​configurații tactile cât și liniare, oferind o acționare mai rapidă decât comutatoarele mecanice standard pentru un stil de joc

accelerat. Spre deosebire de comutatoarele mecanice, GX Optical acționează prin puterea luminii, trimițând instantaneu comanda dată.

Caracteristicile suplimentare ale tastaturii PRO X 60 includ:

  • Taste PBT Dual-shot PBT
  • Iluminare RGB LIGHTSYNC
  • Comutator mod de joc
  • Rolă de volum și comenzi media
  • Bluetooth
  • Adaptor LIGHTSPEED 2:1
  • Geantă de transport

Preț și disponibilitate

PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard este disponibilă în variantele de culoare negru și alb, pe LogitechG.com și piața locală la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 999 RON. Pentru mai multe informații, vizitați LogitechG.com.

Despre PRO series

Seria Logitech G PRO este o gamă premiată de căști, mouse-uri și tastaturi de calitate profesională concepute conform specificațiilor stricte ale celor mai buni gameri din lume. Proiectate prin programul Logitech Collaboration, produsele din seria PRO includ caracteristici și inovații atent selectate pentru a atinge performanța oferind în același timp confortul care îl cer jucătorii profesioniști.

Despre Logitech G

Logitech G, o marcă Logitech, este lider global dedicat în întâmpinarea nevoilor jucătorilor și creatorilor cu hardwares, softwares și soluții premiate. Produsele Logitech G includ tastaturi, mouse-uri, căști, mouse pad-uri, produse de simulare cum ar fi volane și simulatoare de zbor, camere web, lumini, microfoane și soluții specializate de mobilier; realizate prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru comunitățile de gameri și creatori.

Logitech îi ajută pe toți oamenii să-și urmeze pasiunile și se angajează să facă acest lucru într-un mod pozitiv pentru oameni și planetă. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech Internațional este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pot fi găsite pe logitechG.com,  company blog or @LogitechG.

###

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și/sau ale afiliaților săi în S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei la www.logitech.com

 

 

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Publicat

pe

De

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până în prezent la Sistemul de Garanție -Returnare. Dintre aceștia, 25% returnează constant ambalajele SGR la punctele de returnare, iar 58% au returnat ambalaje SGR de cel puțin 3 ori până în prezent.

Studiul mai arată că peste 38% dintre persoanele care nu au participat încă la Sistemul de Garanție – Returnare intenționează să facă acest lucru în viitorul apropiat.

Consumatorii români cunosc SGR și apreciază sistemul ca fiind soluția cea mai bună pentru colectare și reciclare

Nivelul de notorietate al Sistemului de Garanție – Returnare în rândul populației este foarte ridicat, 96% dintre români cunoscând sistemul în prezent, în creștere față de noiembrie 2023, când acest procent era de 90%.

De asemenea, peste 70% dintre respondenți consideră Sistemul de Garanție – Returnare ca fiind cea mai bună soluție pentru colectarea și reciclarea ambalajelor.

75% dintre consumatori identifică RetuRO drept compania a cărei misiune este de a face România mai curată

Preocuparea RetuRO față de un mediu mai curat în România se reflectă și în percepția consumatorilor despre administratorul Sistemului de Garanție – Returnare. Astfel, 7 din 10 persoane identifică RetuRO drept compania a cărei misiune este aceea de a face țara mai curată și care întreprinde eforturi constante de a educa și de a încuraja în rândul populației un comportament responsabil față de mediu și față de importanța reciclării.

Gemma Webb, CEO și Președinte RetuRO SGR:

“Acest studiu ne confirmă faptul că românii au o preocupare reală pentru mediul înconjurător și își doresc să se implice și să recicleze. Sistemul de Garanție-Returnare le oferă un instrument accesibil și practic prin care pot face acest lucru.

Rezultatele studiului sunt foarte bune, iar premisele sunt optimiste, dacă ne uităm la faptul că majoritatea consumatorilor care nu au folosit încă Sistemul de Garanție – Returnare intenționează să-l adopte în viitorul apropiat. În același timp, cea mai mare parte dintre consumatorii români consideră SGR ca fiind cea mai bună soluție pentru colectarea și reciclarea ambalajelor.

Un aspect important pe care îl observăm este că familiaritatea consumatorilor a crescut pe măsură ce oamenii au început să își însușească sistemul în viața de zi cu zi. Campaniile de informare constante pe care RetuRO le-a derulat pe toate canalele și în toate punctele de contact au contribuit, de asemenea, la creșterea notorietății SGR în rândul românilor. Putem afirma cu încredere că SGR a dat startul unei schimbări structurale și culturale în România cu privire la importanța reciclării.”

Rezultatele înregistrate de Sistemul de Garanție – Returnare în primele 4 luni de funcționare reflectă progresul sistemului și o adoptare pe scară tot mai largă, creșterea fiind exponențială de la lună la lună. Peste 100 de milioane de ambalaje au fost returnate de către consumatori și peste 1 miliard de ambalaje a fost puse pe piață de către producători în această perioadă.

*Studiul a fost realizat de Kantar în luna martie 2024, pe un eșantion de 600 de persoane la nivel național, cu vârste între 18-64 de ani.

 

RetuRO Sistem Garanție Returnare S.A. (www.returosgr.ro) este o companie ce funcționează pe principiul not for profit – ceea ce înseamnă că eventualul profit realizat de companie în urma colectării de ambalaje de băuturi va fi reinvestit, exclusiv, în dezvoltarea SGR. Compania a fost creată de un consorțiu de trei acționari privați: Asociația Berarii României pentru Mediu (30%), Asociația Producătorilor de Băuturi Răcoritoare pentru Sustenabilitate (30%) și Asociația Retailerilor pentru Mediu (20%) și un acționar public, statul român, prin autoritatea centrală de mediu, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (20%).

RetuRO, administratorul SGR, funcționează cu finanțare exclusiv privată și are rolul de a asigura transparența asupra cantităților de ambalaje pentru băuturi puse pe piață și returnate de consumatori, contribuind la dezvoltarea durabilă a României, prin gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje, în vederea atingerii țintelor de reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri8 ore inainte

Servicii Profesionale de Acoperișuri în Wiena

DachdeckerService este partenerul ideal pentru soluții complete de acoperișuri în Austria. Cu o echipă experimentată și dedicată, ne specializăm în...

Exclusiv12 ore inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Eveniment12 ore inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Eveniment17 ore inainte

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție. – Ziarul Incisiv de Prahova

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Eveniment2 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Eveniment2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv2 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Eveniment3 zile inainte

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma? – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Eveniment4 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Eveniment5 zile inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment6 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment6 zile inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

EvenimentO săptămână inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

ExclusivO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Știrile Săptămânii