Connect with us

Uncategorized

Clinicile Dentare Dr. Leahu – creștere cu peste 30% în anul 2022

Publicat

pe

Dr. Ionuț Leahu – Poziția de lider nu înseamnă nimic fără un impact pe măsură, asupra comunităților pe care le deservim: pacienți, medici, societate.

 • Liderul pieței de stomatologie din România, cu venituri cumulate de peste 132 milioane lei în 2022, în creștere cu 31% față de 2021
 • Cea mai extinsă rețea stomatologică din țară – 169 de cabinete în 19 clinici din 13 orașe
 • Investiții de 1,8 milioane euro în anul 2022
 • 000 de abonamente dentare – o nouă direcție în dezvoltarea business-ului ce are ca scop educarea pacienților în vederea prevenției
 • Proiect de țară – integrarea stomatologiei în Strategia Națională de Sănătate, accesibilizarea serviciilor medicale stomatologice de bază pentru români

București, 07  iunie  2023 – Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă rețea stomatologică din România și lider pe piața serviciilor medicale de stomatologie, anunță o creștere anuală de  31%  față de anul 2021. Rețeaua de clinici fondată și condusă de Dr. Ionuț Leahu înregistrează venituri cumulate de aproximativ 132,4 milioane lei pentru anul 2022.

„Întotdeauna, chiar și dinainte de a fi lideri în domeniu, am considerat că misiunea care ne definește este să le asigurăm oamenilor sănătatea orală pe termen lung, indiferent de context. Anul 2022 a fost un an plin, în care ne-am dezvoltat pe toate planurile, ajustându-ne în permanență direcțiile. Ne-am uitat cu atenție la toate eforturile pe care le putem face pentru a ține costurile sub control, dar și la soluții pentru a deveni mai buni în rezultatul medical și experiența pacientului, la procese mai eficiente și la creșterea gradului de satisfacție al celor cu care interacționăm. Este foarte important să privim în perspectivă la cum va arăta business-ul nostru în următorii zece ani, pentru a asigura pe termen lung un parteneriat sigur, în care oamenii să aibă încredere.”, declară Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Evoluția rețelei în anul 2022

În 2022, compania s-a extins cu două clinici noi, în Brașov și în București, cu investiții de 1,5 milioane de euro, ajungând astfel la 19 clinici în 13 orașe la nivel național. Clinicile Dentare Dr. Leahu dețin cea mai extinsă rețea de stomatologie din România, potrivit unui studiu auditat PwC, având o echipă formată din peste 500 de medici specialiști, colaboratori, personal medical și auxiliar.

Conform studiului – Barometrul Stomatologic 2022-2023, derulat cu ajutorul Kantar, 78% dintre români declară că nu au probleme stomatologice, autodiagnosticarea fiind cel mai important factor pentru care oamenii nu ajung la dentist. Mai mult, 41% susțin că situația financiară nu le permite acest lucru, iar 25% declară că nu au timp să meargă la medicul stomatolog. În acest context, compania s-a concentrat pe accentuarea eforturilor educației de prevenție și a contribuit consistent la încurajarea accesului populației la servicii medicale stomatologice de bază. Astfel, rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu a lansat abonamentele dentare, care acoperă servicii de profilaxie dentară, radiologie și consultații pentru peste 17.000 de abonați.  Cel mai mare număr de abonați provine din industria de banking, urmată de industria IT. În topul serviciilor stomatologice accesate de abonați se numără: obturațiile, igienizarea profesională, implanturile dentare,  serviciile de protetică, terapia parodontală, tratamentele de canal ori aparate dentare.

O direcție importantă pentru noi a fost dezvoltarea programului de educație, clinicile noastre fiind avizate ca parteneri academici. Am continuat inițiativele de profesionalizare a domeniului prin programe de formare medicală și evenimente adresate medicilor stomatologi, medicilor rezidenți și asistenților, precum și antreprenorilor din domeniu. O altă direcție pe care am dezvoltat-o o reprezintă programele specializate pentru o a doua opinie medicală, pentru că în ultimul timp am întâmpinat tot mai multe astfel de solicitări.  De asemenea, am lansat aplicația mobilă gratuită DentalVerse, o primă inițiativă consistentă de digitalizare a interacțiunii pacienților cu echipele de medici stomatologi din cadrul rețelei noastre, susține Dr. Ionuț Leahu.

Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori București. În toamna anului 2019,  rețeaua a atras 10 milioane de lei prin obligațiuni listate pe bursă, pentru dezvoltarea afacerii. 3 ani mai târziu, în ultimul trimestru din 2022, compania a finalizat experiența de investiție facilitată de Bursa de Valori București, prin rambursarea către investitori a principalului de 10 milioane de lei.

Dr Ionut Leahu jpg_01

Obiective pentru 2023

Pentru anul 2023, Clinicile Dentare Dr. Leahu au ca obiectiv creșterea afacerii cu 10%, dar și o contribuție mai accentuată în asigurarea pe termen lung a sănătății dentare a populației, prin transformarea accesului la sănătate orală într-o așteptare legitimă pentru fiecare român, și vor continua inițiativele de educație și acțiunile de suport voluntar pentru comunitățile cu o condiție materială delicată.

De la deschiderea Clinicii Sociale de Stomatologie, în 2020, peste 1.450 de oameni cu o situație materială delicată au beneficiat de tratamente stomatologice gratuite și profilaxie, rezultând peste 11.500 de servicii medicale, cu o valoare cumulată de circa 1,8 milioane lei. Aproximativ 140 de medici stomatologi de diferite specializări din echipa Clinicile Dentare Dr. Leahu și-au adus aportul în mod voluntar pentru binele comunității locale. Compania își propune să susțină în decursul anului 2023 costuri de operare în valoare de peste 1,5 milioane de lei, fonduri ce merg în sprijinul beneficiarilor Clinicii Sociale de Stomatologie.

Cred că măsura unui business de succes vine din impactul pozitiv pe care îl poate aduce în societate – chiar mai mult decât rezultatele comerciale. Sincer să fiu, să fii numărul unu e o experiență incompletă dacă nu poți răspunde la întrebări despre contribuția ta în comunitate, în industrie, în medicină. Și ar fi bine ca primul care pune aceste întrebări să fii chiar tu, înainte să o facă alții.

Am început anul prin deschiderea discuțiilor cu autoritățile pentru includerea stomatologiei în Strategia Națională de Sănătate, pentru ca toți românii să aibă acces la servicii de sănătate orală – iar în paralel, am continuat programele de formare a generațiilor următoare de medici stomatologi. De asemenea, credem că stomatologia ar trebui să fie disponibilă tuturor și ne-am luat angajamentul pentru dezvoltarea sustenabilă a Clinicii Sociale de Stomatologie Sf. Ioan. În ceea ce ne privește, obiectivul principal al companiei este de consolidare a rezultatelor procesului continuu de extindere pe care l-am avut în ultimii ani. Suntem preocupați, astfel, să investim în locațiile existente, în educația echipelor, în tehnologie și în experiența oamenilor care ajung la noi în clinici și planificăm pentru aceasta investiții de cel puțin un milion de euro. Rămânem deschiși și oportunităților de parteneriere și ne uităm în continuare la orașele în care nu suntem prezenți”, completează Dr. Ionuț Leahu.

Accesibilizarea serviciilor medicale stomatologice de bază pentru români și educarea populației în ceea ce privește prevenția în sănătate orală, în contextul în care oamenii ajung în cabinetele medicilor stomatologi doar pentru urgențe, face parte din misiunea Clinicilor Dentare Dr. Leahu. În primăvara anului 2023, Dr. Ionuț Leahu, fondatorul companiei, a inițiat un dialog deschis cu autoritățile în vederea integrării stomatologiei în Strategia Națională de Sănătate.

În prezent, grupul de lucru format împreună cu autoritățile statului, pun bazele unui proiect ce își dorește să aducă măsuri educative și financiare cetățenilor pentru a preveni afecțiunile stomatologice.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung și Universitatea Michigan îmbunătățesc tehnologia ceasurilor inteligente pentru alergători

Publicat

pe

De

Picture1 (1)

Studiul explorează cum tehnologia ceasului Galaxy poate îmbunătăți sănătatea și performanța alergătorilor prin evaluarea pierderii de transpirație și a VO2 max*

 

București, România – 22 septembrie 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. și Universitatea Michigan, prin Inițiativa ESSI (University of Michigan Exercise & Sport Science Initiative) cercetează tehnologia smartwatch pentru a ajuta alergătorii să-și monitorizeze sănătatea și activitatea fizică cu date precise și de încredere.

Laboratorul de Cercetare a Performanței Michigan (MiPR), centrul de bază de cercetare al Inițiativei de Știință a Exercițiilor și Sportului (ESSI), va coordona un studiu de opt luni care utilizează seria de ceasuri Galaxy Watch pentru a estima VO2 max și pierderea de transpirație a participanților în timpul alergării. Acest studiu va compara datele de referință cu datele colectate de smartwatch-uri în cadrul testelor de alergare, atât pe bandă (în interior), cât și în aer liber, la distanțe cuprinse între 2,5 km și 20 km.

Drepturi de autor pentru fotografie: Regents of the University of Michigan. Eric Bronson/Michigan Photography.

* VO2 max, cunoscut și sub numele de consum maxim de oxigen, este o măsură a capacității unei persoane de a utiliza oxigenul în timpul efortului fizic intens. Această măsură reflectă capacitatea sistemului cardiovascular și a sistemului respirator de a furniza oxigen la nivel celular, unde este utilizat pentru a produce energie. VO2 max este adesea utilizat pentru a evalua nivelul de fitness cardiovascular și capacitatea aerobă a unei persoane, fiind o măsură importantă în antrenamentul sportiv și în evaluarea stării de sănătate. Cu cât este mai mare VO2 max, cu atât o persoană poate susține un efort fizic mai intens și poate avea o capacitate aerobă mai bună.

Alergătorii de toate nivelele se confruntă cu probleme precum pierderile de transpirație, deshidratarea și gestionarea căldurii, în special în lunile de vară. Echipele Samsung și Universitatea Michigan speră că descoperirile din acest studiu vor contribui la îmbunătățirea tehnologiei ceasurilor inteligente, oferind alergătorilor măsurători mai precise ale sănătății lor pentru a ajuta la soluționarea acestor probleme.

Samsung a ales laboratorul MiPR pentru acest studiu datorită relațiilor solide din industria tehnologiei dispozitivelor wearables și cu comunitatea alergătorilor, precum și datorită experienței unice a cercetătorilor săi. Echipa de cercetare include experți în domenii precum medicina sportivă, leziunile legate de alergare, performanța sportivă și tehnologia dispozitivelor purtabile.

Samsung își asumă angajamentul de a oferi perspective mai profunde asupra sănătății prin colaborarea cu lideri din industrie și instituții academice. Suntem entuziasmați să colaborăm cu Inițiativa de Știință a Exercițiilor și Sportului a Universității Michigan, experți în domeniul fitnessului și sănătății sportive, într-un efort de a aduce noi înțelegeri alergătorilor care se bazează pe seria Galaxy Watch pentru precizie și motivație personalizată„, declară Hon Pak, Vicepreședinte și Șef al Echipei de Sănătate Digitală, Divizia MX Business la Samsung Electronics.

Pentru Laboratorul de Cercetare a Performanței Michigan, oportunitatea de a colabora cu Samsung și de a utiliza tehnologia avansată și dispozitivele de monitorizare a sănătății și bunăstării de pe unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente adaugă valoare cercetării noastre. Este cu adevărat motivant să facem parte din acest studiu care aduce beneficii semnificative comunității noastre. Am primit un feedback extrem de pozitiv din partea participanților care doresc să-și îmbunătățească performanța și să aplice aceste cunoștințe în antrenamentele lor,” afirmă Ken Kozloff, Co-Director al ESSI și membru al echipei de cercetare.

Samsung Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic, lansate recent, oferă antrenament personalizat pentru fitness, gestionare avansată a somnului și monitorizare a sănătății pentru a menține utilizatorii motivați și concentrați asupra obiectivelor lor. Pentru alergători, noul feature Personalized Heart Rate Zone furnizează cinci niveluri optime de intensitate a alergării, bazate pe capacitățile fizice individuale, permițându-le utilizatorilor să-și stabilească obiective în funcție de propriile abilități. În plus, funcția Track Run ajută alergătorii să înregistreze alergările lor pe pistă. În timpul alergării, Galaxy Watch furnizează o analiză detaliată, inclusiv asimetrie, regularitate și timp de contact cu solul, pentru a contribui la îmbunătățirea performanței și reducerea riscului de accidentare.

Citeste in continuare

Uncategorized

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Publicat

pe

De

 • Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro
 • Teamshare are peste 500 de magazine online în portofoliu și înregistrează comenzi ce depășesc 600 milioane Euro anual

Timișoara, 20 septembrie 2023 – Aqurate, platformă SaaS bazată pe Inteligenţă Artificială (AI) care crește conversiile din eCommerce prin interpretarea datelor, depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări de produse în prima jumătate a anului și anunță integrarea cu Teamshare.

??????????????????????

„Pas cu pas avansăm, iar dacă în primele patru luni ale anului vorbeam despre primul milion de comenzi procesate prin magazinele online care ne-au ales soluția, două luni mai târziu, la jumătatea anului, vedem deja peste 1,6 milioane de comenzi. Avansul cantitativ este dublat și de o extindere a prezenței noastre și adăugăm un partener valoros, Teamshare, în lista integrărilor native ale serviciului Aqurate Personalize”, afirmă Vlad Marincaș, CEO și cofondator Aqurate.

În prezent, prin parteneriatul dintre cele două companii, utilizatorii Teamshare beneficiază de un discount de 10% pentru primele șase luni de utilizare a soluției Aqurate Personalize, dar și de o perioadă de 30 de zile în care pot testa gratuit platforma Aqurate.

„Anunțăm cu entuziasm parteneriatul nostru cu Aqurate și tool-ul Aqurate Personalize în platforma Teamshare. Acest parteneriat ne permite să aducem tehnologia AI în avantajul clienților noștri, oferindu-le recomandări de produse personalizate în timp real pentru a crește rata de conversie, valoarea medie a coșului și retenția clienților. Cu ajutorul Aqurate, îi ajutăm pe clienții noștri să automatizeze și să optimizeze experiența de cumpărare pentru clienții lor, generând vânzări mai mari.”, adaugă Marius Panait, Managing Partner, Teamshare.

Furnizorul de solutii e-commerce Teamshare, integrator de sisteme online de facturare, stoc, gestiune, plăți, curierat și marketplace-uri, are în prezent peste 500 de magazine online în lista clienților, depășește 1.000 de proiecte implementate și înregistrează comenzi de peste 600 de milioane de Euro anual.

Aqurate ajută la colectarea datelor cu care interacționează utilizatorii magazinelor online și la introducerea acestora în motorul de recomandare de produse. Soluția AI este bazată pe analizarea și interpretarea unor volume mari de date privind comportamentul clienților – produse cumpărate, click-uri, produse adăugate în coș și altele. Aceasta compară acțiunile similare ale diferiților utilizatori și estimează, prin intermediul inteligenței artificiale, ce ar putea prezenta interes pentru fiecare utilizator.

Aqurate Personalize crește veniturile din eCommerce cu până la 23%, prin recomandările de produs generate cu AI, personalizate fiecărui vizitator al site-urilor. Serviciul crește atât rata de conversie din eCommerce, cât și valoarea medie a comenzii.

Despre Aqurate

Aqurate, platformă SaaS bazată pe inteligenţă artificială care ajută companiile din eCommerce să îşi folosească datele pentru a creşte, a fost fondată în 2019 de Vlad Marincaş, Tudor Goicea, Lisardo Erman si Raul Mazilu. Platforma a atras, până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 500.000 de Euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.aqurate.ai.

Despre Teamshare

Teamshare este un furnizor de soluții eCommerce complete ce integrează sistemele utilizate de clienți în activitatea operațională curentă –programe pentru gestiune, facturare si stoc management (ERP), interfețe de plati online, servicii de curierat și marketplace-uri, precum și platformele de online marketing. Teamshare aduce o experiență de peste 20 de ani pe piața de eCommerce. Mai multe informații sunt disponibile pe www.teamshare.ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

PENNY România lansează Liga Punctelor PENNY pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

Publicat

pe

De

București, 20 septembrie 2023  În perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară un program unic în România, dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori si tineret din toată țara – Liga Punctelor PENNY.

Programul este dedicat tuturor celor care vor să încurajeze fenomenul fotbalului din România și să contribuie la dezvoltarea viitorilor mari fotbaliști din țara noastră.

Participanții în program pot strânge puncte la fiecare sesiune de cumpărături în magazinele PENNY, pe care le pot folosi ulterior pentru a-și susține clubul sportiv de fotbal pentru copii, juniori si tineret din comunitate.

Cum se desfășoară programul:

 1. Orice club sportiv de fotbal pentru copii, juniori si tineret din România se poate înscrie pe platforma digitală a programului: Liga punctelor PENNY.
 2. Clienții care fac cumpărăturile în orice magazin PENNY vor primi un număr de puncte în funcție de valoarea coșului (10 lei = 1 punct). Punctele acumulate la cumpărături pot fi redirecționate către oricare dintre cluburile fotbalistice înscrise pe platformă, prin introducerea numărului bonului sau scanarea bonului direct în platformă.
 3. Clienții accesează ligapunctelorpenny.ro, unde au opțiunea de a introduce numărul bonului sau de a scana bonul pentru ca punctele să poată fi redirecționate către unul dintre cluburile sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret înscrise în platformă. Aleg clubul către care vor să redirecționeze punctele, iar acestea vor fi transferate în contul clubului respectiv direct pe platformă.
 4. În funcție de numărul de puncte adunate în numele lor, cluburile pot achiziționa echipament sportiv din catalogul programului.

Ne bucurăm să lansăm Liga Punctelor PENNY, fiind un proiect pe care îl pregătim încă de anul trecut. Încă o dată, dorim să demonstrăm că obiectivul nostru este să susținem fotbalul românesc pe termen lung. Avem și de data aceasta Federația Română de Fotbal alături de noi, membri afiliați ai federației – toate cluburile sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din țară fiind principalii beneficiari ai Ligii Punctelor PENNY. Ne încurajăm clienții să fie alături de noi și de viitoarele generații ale fotbalului românesc.”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY România

Lansăm astăzi Liga Punctelor PENNY printr-o campanie 360 în care îl avem încă o dată alături de noi pe Cabral, susținător al tinerilor și fotbalului din România. Fiecare dintre clienții PENNY se pot implica în campanie și își pot susține clubul de fotbal pentru copii sau tineret din comunitate, redirecționând punctele obținute la orice sesiune de cumpărături de minimum 10 de lei. Am încercat să gândim un mecanism cât mai simplu, astfel încât oricine să poată contribui câte puțin la susținerea și creșterea viitoarelor generații de fotbaliști români. Vă așteptăm pe www.ligapunctelorpenny.ro cu toate detaliile despre campanie și cluburile sportive care ni s-au alăturat”, a declarat Lucian Pavel, Head of Strategic Marketing PENNY | REWE România

„Parteneriatul FRF cu PENNY este o manifestare a angajamentului nostru comun față de comunitatea fotbalistică din România. PENNY este un partener care împărtășește valorile noastre, și anume pasiunea pentru sport și dorința de a sprijini tinerii să joace fotbal, și care își propune alături de noi să contribuie la dezvoltarea unui cadru în care fiecare jucător sau jucătoare să-și poată atinge potențialul maxim. Liga Punctelor va susține cluburile de fotbal din întreaga țară prin furnizarea de echipamente sportive și resurse pentru a oferi copiilor și tinerilor, băieți și fete, mai multe șanse de a-și pune în valoare abilitățile și de a-și atinge visurile în fotbal. Astfel, dorim să creăm un mediu optim formării și dezvoltării, un mediu în care talentul și dedicarea să fie răsplătite așa cum merită.”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte FRF.

Programul se desfășoară în perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023. Un club de juniori poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Doar bonurile de cumpărături obținute în perioada de desfășurare a programului, 20 septembrie – 14 noiembrie 2023 pot fi înscrise în platformă – nu se acceptă bonuri de cumpărături cu o dată anterioară startului programului.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized2 ore inainte

Samsung și Universitatea Michigan îmbunătățesc tehnologia ceasurilor inteligente pentru alergători

Studiul explorează cum tehnologia ceasului Galaxy poate îmbunătăți sănătatea și performanța alergătorilor prin evaluarea pierderii de transpirație și a VO2...

Eveniment14 ore inainte

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale? – Ziarul Incisiv de Prahova

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

AfaceriO zi inainte

Drumul de la pasiune la venit: strategii pentru începători

Un antreprenor este o persoană care inițiază și gestionează o afacere sau un proiect cu scopul de a obține profit....

Viața în BacăuO zi inainte

Diabetul dezvăluit: simptome, etiologie și opțiuni de tratament

Diabetul este o afecțiune cronică care afectează modul în care corpul tău convertește alimentele în energie. Majoritatea alimentelor pe care...

AfaceriO zi inainte

Cum să îți alegi ideea de afaceri perfectă în 7 pași simpli

Alegerea ideii de afaceri perfecte poate fi o provocare, dar este și un pas esențial în drumul tău către succesul...

UncategorizedO zi inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Știri din județO zi inainte

Rampele de andocare și eficienta lor în logistica modernă

Rampele de andocare reprezintă un element esențial în optimizarea fluxului logistic în spațiile industriale și depozitele moderne. Aceste rampe de...

Eveniment2 zile inainte

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY România lansează Liga Punctelor PENNY pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

București, 20 septembrie 2023 – În perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal,...

Uncategorized2 zile inainte

Johnnie Walker lansează campania Keep Walking România, prin care încurajează femeile să vorbească despre impactul lor asupra societății

Noua campanie Johnnie Walker aduce în prim-plan poveștile unor români extraordinari, dând un exemplu pozitiv și stabilind o bază solidă...

Eveniment3 zile inainte

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor? – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Eveniment3 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

Eveniment4 zile inainte

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Uncategorized4 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

București, România – 18 septembrie 2023 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice...

Știri din județ4 zile inainte

Evitarea scamurilor online: Sfaturi pentru utilizatorii de laptopuri

În era digitală de astăzi, utilizatorii de laptop-uri caută în mod constant informații, produse și servicii online. Cu toate acestea,...

Eveniment5 zile inainte

CCR continua seria amanarilor privind judecata exceptiei de neconstitutionalitate a OUG 59/2017 ( prin care s-a stabilit limitarea pensiei nete la nivelul mediei salariilor/soldelor nete)! – Ziarul Incisiv de Prahova

Mai tineti minte prima reactie (cu intarziere) a familiei criminalului de la 2 Mai, si ceea va scriam atunci –...

Știrile Săptămânii