Connect with us

Eveniment

Cand va anula Consiliul Local Ploiești celebra HCL 463/05.10.2022 pentru a se intra in legalitate? – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

          Umblă vorba prin târg că Sfântul  Matei Valentin, Neprihănitul, s-a dus în rai (ANP,MJ și Sindicate) să se plângă că este denigrat, că el este nevinovat, cel mai curat și cel mai Sfânt din tot Sistemul Penitenciar .

Apropo! La o șuetă cu Anticorupția se știa că un post de Inspector Șef la Poliție, pe vremuri, era 100.000 de euro. Pentru un Director de Penitenciar cât o fi? Spune! Preasfinte ai dat sau nu?  Dar ținând cont de supărare și la  cât ai țipat pe acolo….! Căci concursul nu l-ai luat!

          Păi! Parțial are dreptate Sfântul Matei căci el are PILE, iar băieții din ,,Caracatița” Poliției nu l-au audiat decât ca martor, așa că….el este curat ca lacrima de bebeluș…Serios???????????

Dar surpriză mare , nici bomba atomică nu a făcut ravagii mai mari ca ,, Aroganța și Prostia” Mafiei din Penitenciar.

Prin adresa B2-29065/PPPH/03.07.2020 a Penitenciarului Ploiești, se precizează: ,,Ținând cont de discuția din data de 03.07.2020, purtată de către înlocuitorul la comanda unității domnul comisar șef de penitenciare Matei Valentin și reprezentanții instituției dvs. dl.  Militaru Ionuț Alexandru și dna Catrinescu Nicoleta Elena, vă înaintăm alăturat, în copii conform cu originalul documentele personale ale doamnei Călin Cristina așa cum ni le-ați solicitat”.

Semnează Director ASDRP(DASDRP) Comisar șef de Penitenciare Valentin Matei.

 Prin adresa nr. B2/31229/PPPH/16.07 2020, se face precizarea:

,,La procesul verbal de invetariere au fost atașate mai multe anexe cu bunurile instituției și bunurile personale ale persoanei vătămate din dosarul 905/2020-Călin Cristina.,,

,,Conform discuției dintre conducerea Penitenciarului Ploiești și reprezentanții instituției dvs, v-am transmis prin adresa B2-29065/PPPH/03.07.2020 , doar o parte din documentele personale ale persoanei vătămate Cristina Călin.,,

,,Întrucât bunurile personale prevăzute în anexele 10 și 11, trebuiesc restituite, vă rugăm să ne comunicați dacă pentru soluționarea dosarului 905/2020 mai doriți să vă fie puse la dispoziție documente de natura celor personale sau dacă instituția dvs le va prelua în vederea returnării acestor documente personale proprietarului de drept.,,

,,În situația în care răspunsul dvs este negativ, Penitenciarul Ploiesti va restitui documentele personale prevăzute ăn anexele 10 și 11 doamnei Cristina Călin.,, Semnează Director ASDRP(DASDRP) Comisar șef de Penitenciare Valentin Matei.

 În fapt  Matei Valentin, Preasfinția sa, îi ,,TOARNĂ”, pe polițiștii judiciari care l-au ajutat să ,,OMOARE” dosarul penal și devoalează întelegerea cu aceștia și faptul că nu au ridicat toate documentele furate ca să închidă dosarul din lipsă probe.

Păi Sfinte! Dumnezeu să te înteleagă! Nu ziceai tu că ești Neprihănit! Cum să scrii asemenea prostie într-o adresă oficială?

În limbaj juridic penal ai comis și complicitate la furt, prin ascunderea probelor și favorizarea făptuitorilor și ți se recunoaște meritul deosebit de membru în grupul Criminal Organizat de la Penitenciarul Ploiești.

Ce să faci cu atâția împuterniciți nepregătiți profesional ????

De fapt scopul a fost să spele imaginea Penitenciarului Ploiești, că vezi doamne Poliția e de vină !  Băăi Neprihănitule!!!! Poliția a furat ???? Sau Mafia Penitenciarului?

Păi !Preasfinția ta! Ca să vezi că suntem informați, la Direcția Națională Anticorupție Serviciul Teritorial Prahova, se află  Dosarul 94/P/2021, în care sunt cercetați prietenii din ,,Caracatița”. Știi tu! Cei din Poliție. Nu dăm nume. Ghici pentru ce? Pentru Favorizarea infractorului, art.269, din Codul Penal și  pentru modul de efectuare al cercetărilor în dosarul de mai sus.(Știi melodia?,,Vine Poliția!”).

Din sursele noastre, se pare că băieții s-au trezit din amorțeală și se apucă de treabă. Așa, cât păcatele să nu devină scadente! Cică nu vor să-ți scadă ratingul și nu sunt invidioși pe tine!

Ce să faci Preasfinte,, Ghinion”, ca să cităm un clasic în viață.

 Doamna Judecător  cu mult respect nu a înghițit ,,Mizeriile din dosar” și a mai dat o șansă Polițiștilor Judiciari și Parchetului să facă ce trebuie.

Apropo de probe, Preasfinte o cunoștință de-a noastră avea o vorbă: ,,Oi fi tu curvă dar și noi ,,Fu.em” de mult”!

Apropo! Preasfinte Matei Valentin!  Când te văitai tu cu foc la ANP !,Le- ai spus, cu mâna pe inimă, și că tu ai semnat ilegal ( așa spune Direcția Juridică a ANP) contractul de sponsorizare , întocmit de Mafie???? Că poate nu mai știu, întrucât au avut cataractă intelectuală și amnezie, și au uitat să te pedepsescă disciplinar conform Notei DIP.

Te-ai spovedit la ANP?  Ai mărturisit, Preasfinte cu elavie, că nu ți-ai  făcut atribuțiile de Director Pază, conform fișei Postului? Ai recunoscut referitor la faptul că era în sarcina ta să salvezi înregistrările camerelor de supraveghere video din data de 23.03.2020? Știi nu, că e și administrativ și penal! Fapta săvârșită este  Complicitate și Favorizarea Făptuitorilor

Ia zi! Preasfinte! Cine te-a pus , Regina sau Irezistibila Femeie Fantastică?

Pentru un prieten! Ai plătit tribut Reginei pentru angajarea lui Deacu Mihaela, nașa de cununie a surorii tale ?

Cum era vorba ta ? Preasfinte Matei Valentin Neprihănitul!Iartă-ne Doamne că ne luăm de supusul tău! ,,Ordinele le fac eu, Zeus din Olimp”!Doamne iartă-l că nu știe ce spune!!!

Și ziceai că esti nevinovat! Precum cățelușul din poezie. Că Mafia e rea! Păi manevra cu brânza, cum a fost? Ne jucăm de-a serviciu( conform fișei postului) sau cum bate vântul? 

 Preasfinte! Ai uitat că tu ai sigilat magazia Beci, iar după două luni s-au găsit documentele furate ,din biroul popotă, în ea???

Preasfinte! Tu ai dat dispoziție să fie ascunsă brânza predată de Călin Cristina în poarta unității! Ai ascuns-o în Gestiunea AFV în loc să fie dusă în Gestiunea Popotă, ca să nu fie găsită la Inventariere. Te-a dat de gol raportul B2/26075/02.04.2020 al gestionarului AFV Chelu Mihăiță, care raportează, cităm :,, În data de 30.03.2020  popota și camerele destinate depozitării alimentelor au fost sigilate cu sigiliul domnului comisar șef Matei Valentin. Am ridicat problema referitoare la brânza depozitată în camera frigorifică a AFV, iar d-nul Matei Valentin mi-a spus să o păstrez în continuare până la finalizarea cercetării…,,

Urât! Ai acuzat o persoană nevinovată de lipsuri în gestiune! De ce? Ca Mafia să o acuze ilegal de delapidare cu măsuri administrative și posibil penale? Ați luat și banii pe pretinse lipsuri, că doar,, Cine suntem noi în fața noastră”!

Ia zi! Preasfinte! Ai mărturisit cum ai jucat tu rolul de ,,băiat bun”? Ca ANP să nu sesizeze comisia de disciplină, așa cum trebuia conform Notei DIP! ANP a suferit de amnezie ca să te poată împuternicii DIRECTOR.

Ce tupeu și aroganță nelimitată poți să ai Preasfințitule și Nevinovatule, care ești, când tu deții ilegal, fără documente justificative, bunuri materiale dovedite ca fiind aduse de Călin Cristina.

Deși ANP și MJ  ți-au comunicat clar privind anularea contractului de sponsorizare că trebuia să faci restituirea ,conform legii, a bunurilor care nu pot fi returnate în natură,  tu ești ambițios, nu vrei și pace. Păi, cine mai e ca tine? Doar unul este ,, Zeus din Olimp”.

Am auzit că ai  prieten care te-a sfătuit să fii infractor, adică pe lângă lege!

Aștepți să dea persoana vătămată în judecată penitenciarul pentru furt?

Nu vă este rușine! Preasfinte Matei Valentin! ANP! MJ! Să nu anulați concluziile DIP cu privire la Călin Cristina, pentru abuzurile și șantajul ordinar la care ați supus-o ?

Se fac aproape 3 ani de când  Inventarierea efectuată de comisia condusă de Toma Magdalena a arătat, negru pe alb nevinovăția. Voi vă faceți? Vă faceți ,, Că plouă!,,

Comisia condusă de Toma Magdalena, pe care tot tu ai constituit-o, cităm:,, pentru falsurile evidente și încălcarea prevederilor legale privind inventarierea.,,

Sfinte Matei, ai semnat în data 01.07.2020 PV 30453 întocmit de Toma Magdalena și ai solictat, prin rezoluție, demersuri! Ce demersuri ați luat?

Ați dispus măsuri , cu privire la abaterile constatate la inventariere??

 Ați luat măsuri de reglementare, de sesizare a comisiilor de disciplină??,

Ați informat parchetul???

Ne cerem scuze de indiscreție, dar așa prevăd atribuțiile dvs. de serviciu! Au! Pardon! La Mafie cum este ????

Scuze! Scuze! Uitam să-ți dăm toate meritele! Pentru abaterile disciplinare săvârșite, conform notei DIP, onor ANP-ul te-a recompensat pe măsură  pentru  ,,calitățile” tale deosebite de manager și te-au înscăunat Director al penitenciarului Ploiești.

Așa e cu ,, Mafia,, cu cât greșești mai mult cu atât ești ridicat mai mult în funcție.

Este evidentă și indubitabilă complicitatea Mafiei din sistemul penitenciar, ANP și MJ, care deși au stabilit  măsurile disciplinare administrative , au tăcut și au protejat Mafia.

Cică o parte din banii ( 10.000 euro) care se luau de la deținuți, pentru zilele învoire, se duceau ca bir mai sus. Se știe sistemul ,,Vama”! Altfel nu ne explicăm lipsa măsurilor, ASTA VORBESTE LUMEA DIN PENITENCIARUL PLOIESTI, VERIFICAT PRIN CEL PUTIN 4 SURSE, SA NU AVEM VORBE LA PROCES!.

Datorită faptelor cu caracter mafiot pe care le-ați girat, prejudiciul produs doamnei Călin Cristina nu a fost recuperat în totalitate, o parte din bunurile personale au fost furate,  sumele de bani furate sunt nerecuperate și sume de bani pe care Penitenciarul Ploiești a refuzat să le restituie,  un prejudiciu total de 5000 euro.

Dacă ai avea ,,Onoare,, Preasfinte, te-ai retrage! Ca să nu te ridice ,,băieții buni” de pe scaunul de Director. Nu de alta, dar ai șifonat destul imaginea celor două instituții!

Umbă vorba că , după ce i-ai ,,turnat”, băieții s-au întors la treabă, că au și ei o reputație de păstrat și nu vor să pice în troacă cu tine.

  1. Cât mai poți pregăteste o cameră cu soare și pentru tine! Adio! Și să nu îmi scrii! Că nu mi-e dor de tine! Preasfinte și Prealuminatule! Care dai lumină la Penitenciarul Ploiesti!

PS la PS: Un dosar penal trecut prin instanță este public.

În concluzie oricine dorește poate consulta și folosi documentele întocmite până la acel moment.  Așa că, Preasfintule!  Stai Jos! Ai luat nota 4 la Juridic!

Pentru a demonstra seriozitatea articolului precizăm că acesta a fost întocmit în baza următoarele documente, înscrisuri oficiale:

  • Încheierea Penală Nr.1050 din 22.07.2022 a dosarului 3143/281/2022 prin care s-a dispus ,,Desființarea soluției atacate și a fost trimisă cauza procurorului în vederea începerii urmăririi penale cu privire la toate faptele referitor la care s-a formulat plângere penală și pentru a completa urmărirea penală”.
  • Adresa Poliției Municipiului Ploiești 905/03.06.2020 privind documentele furate.
  • Adresa B2-29065/PPPH/03.07.2020 privind înțelegerea penală ??? dintre înlocuitorul la comanda penitenciarului Matei Valentin și Sinsp. Militaru Alexandru, însoțit de Student Catrinescu Nicoleta Elena.
  • Adresa B2/31229/PPPH/16.07.2020, de unde rezultă că poliția a ridicat doar o parte din documentele furate, documente de serviciu.
  • Anexa 10 din PV de inventariere nr. 30453/01.07.2020, Opis privind Documentele sustrase, întocmit de a doua  comisie de inventariere condusă de Director Adjunct Toma Magdalena(pe ultima filă sunt documentele de serviciu pe care directorul Matei Valentin le-a pus la dispoziție Poliției ca fiind documentele personale furate). Vom reveni. (Cristina T.).

 

  • NR – Ziarul Incisiv de Prahova este un ziar de investigatii (dezvaluim doar cu probe -documente si inregistrari audio-video), nu de Cancan. Totusi, nu putem nega sau introduce sub „pres” inclinatiile domnului spre „blonde”, fiind unele părți slabe, defectuoase, criticabile la un sef de peniteniciar ce creaza o vulnerabilitate la siguranta nationala. In fapt, „pofta” pentru blonde tinere si nu numai creaza o alta vulnerabilitate, Acea de a obtine bani iliciti pentru a le intretine. DECI, „CALE BATUTA” LA ORNISS!

Va lasam sa cititi si sa discerneti:

„…la inceputuri cand Matei era adjunct ZILNIC mancau impreuna si stateau cu zecile de minute in birou… personal cred ca il iubea… si cand Matei la o intalnire cu colegii (cred ca ingropare de an sau de ziua peniteciarelor) a plecat cu o colega tanara (era casatorit si atunci, nu e problema) X-ata, asa i se spunea la Margineni caci merge in X – e o boala cica…, a tipat la asta mica si s-au certat monstru. Apoi fata a incercat sa se transfere si petrecea timpul la dir adj MATEI in birou, cam zilnic… si si-a dat demisia angajanzu-se la alta structura de siguranta.

Apoi a adus la dispecerat alta blonda (astea ii plac mult) – facuta ofiter dupa ce a plecat acasa la Tg Ocna –  nu stiu cine a fost in Comisia de concurs atunci Hanganu Andreea, iar MATEI a fost vazut iesind din blocul fetei… au existat vorbe si atunci de ei, dar tipa avea logodnic acasa si totul daca a existat a fost discret…

Acum MATEI este cu alta blonda, absolventa de Academie de Politie de vreo 2 ani, pe care a tot plimbat-o pe functii de conducere: sef birou evidenta si acum vrea sa ii dea alt ciolan: sef serviciu siguranta, caci si cu asta, dar ca director, sta cu zecile de minute in birou: asta intra cu dosare de detinuti si tot studiau, vezi doamne, dar cand erau alti inlocuitori la comanda nu trecea pe acolo… si fatuca asta are iubi in B, sta la el aparent… dar e rosie la fata daca ii zici de MATEI…                                                             Fostul sef serviciu siguranta a renuntat la imputernicire (bani multi) lunile trecute cand a vazut ca se ingroasa gluma cu MATEI si problemele sunt reale. Dar asta mica, fiind indragostita, a muscat momeala… si asa MATEI si-a facut grup iar… STOICA, Oita Denisa, Anghelache Ramona si mai e un sclav de agent tinut, vezi doamne ca arhivar –  atributii ce trebuia sa le faca secretariatul (Anghelache care e o doamna sau cealalta colega) si freaca tiparul pe acolo cand cei din paza nu au oameni pentru concedii si recuperari… tinut de cand a venit pe functii calde: Nichifor Mihai…. nu stiu al cui este…basca acum a venit de la Margineni alt agent care a stat cu saptamanile frecand tiparul pe la Stoica in birou… si care a venit cu pretentii de sunt oamenii pe tura nemultumiti…

Acum Anghelache s-a resemnat si le-a primit pe astea mici, care au forme tinere si accepta sa fie roata de rezerva, daca mai e macar atat…

Orice cere in consiliu ANGHELACHE, caci e mare la sindicat, chiar ilegal fiind (spus de jurist si de director adjunct DEA), el aproba… sunt consemnari in acest sens…

Ca doamna Deacu Mihaela este o mica Zina (zana nasa) s-a convins toata lumea… doar pentru cineva care este peste oamenii de rand, Zeus din Penintenciarul Ploiesti ar trece peste conducatorii compartimentelor pentru a o muta pe „printi” acolo unde isi doreste. Zarva mare, oameni nemultumiti, oameni mirati de unde dintr-o Cenusareasa sa ajunga Zana (caci nimeni nu stia ca este si nasa…) si sa fie singura mutata din toata ograda unde ii dorea sufletelul? Dar cum orice vraja tine pana la miezul noptii, asa s-a intamplat si in povestea noastra… cand… din cauza sa „Printi” nu stia decat sa croseteze, a fost refuzata la export si a ramas sa se ocupe de indeletniciri mai vechi pe la Serviciu logistic… Mai zi ca povestile nu sunt adeverate?! Oare cand Zeus va fi doborat din Olimp, oare ce se va intampla cu Zana Nasa? Oare onor ANP-ul se va sezisa sa verifice daca nota luata la examen bate cu suma raspusurilor? Sau o fi fost facut creata tot cu bagheta magica? Ramane de vazut…”

N. R 2 -Mai reamintim doar ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin.
Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului. 

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eveniment

Scoaterea din PNRR a pensiilor militare trebuie să fie o prioritate, nu un obstacol! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației de proprietari, astăzi dorim să vă aducem în atenție o veste mare:

La orele 18.00 va alea loc Adunarea generală a proprietarilor din Asociația MRS Smart.

Prin urmare, vom fi atenți la desfășurarea de forțe și la noile sau vechile șiretlicuri ale concubinilor D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel  pentru a prosti DIN NOU gâștele de aur. 

      Ținând cont că au și contracandidați…lupta este cât se poate de interesantă.

Vrem să ne cerem scuze în avans pentru că, dacă această asociație va scăpa, în sfârșit, de cei doi spadasini cu proprietăți de ciulini, acesta va fi penultimul episod din seria:

 „Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare”

Suntem conștienți că mai aveam exemple să vă oferim, unele chiar au fost pregătite pentru print și promise, dar considerăm că dacă cei doi analfabeți funcționali vor dispărea din peisaj,  lucrurile vor intra pe făgașul normalității și nu mai este necesar să căutăm greșelile unor persoane care vor binele comunității din care fac parte.

Promitem totuși să mai vă actualizăm noutățile despre cei care de câteva luni au devenit printre cei mai celebrii spadasini ploieșteni, cât și despre această asociație ce ne-a devenit dragă.

În episodul acesta v-am propus de data trecută să facem o trecere în revistă a celor doi contracandidați ai lui D‘Artagnan „Minciunică”: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

      Prâslea  a apărut în asociație acum 2 ani, fiind ales membru în comitetul executiv după ce Don Quijote de la Mancha Alfa și-a depus demisia.

Nu putem să nu observăm că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un membru al Comitetului executiv care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Iată câteva date despre dânsul, prezentate și în asociație:

Dacă mai dăm crezare că în anul 2022 și-a mai petrecut câteva luni ca să vadă că Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel  nu are nimic în pus față de alții, atunci nu putem decât să zâmbim admirativ.

      Se vede clar că acest om își dă interesul pentru ceea ce face. Spunem asta căci crearea acestor prezentări în PowerPoint arată cunoștințe ale unui om cu aptitudini de analiză.

În perioada aceasta a încercat să deschidă cât mai multe minți în legătură cu cele petrecute în această asociație, vorbind prin orice mijloace cu proprietarii doritori de a asculta.

Rugăm gâștele leșești pro „Minciunică” să înceteze a mai rupe afișele lui Prâslea de pe ușile blocurilor!

ESTE JENANT CHIAR ȘI PENTRU VOI!

     PIERDEȚI CU DEMNITATE, CE DRACU!

A investit bani, timp, nervi pentru a trezi oamenii la realitate. Oare va fi de ajuns?

În aceeași situație este si Don Quijote de la Mancha Alfa.

Pe numele real Stănescu Andrei este unul dintre cei mai vocali, dacă nu chiar cel mai vocal antispadasin.

Are o experiență de aproape 20 în domeniul aplicării dreptului execuțional penal și nu numai, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Este cunoscut ca fiind un om vertical și extrem de corect. Părerea noastră este că este și extrem de idealist… fiind greu în ziua de azi, cel puțin în Ploiești-ul lui Caragiale, să nu fi luat peste picior cu asemenea idei: nepărtinire, sinceritate, verticalitate.

Cunoscut în condominiu încă de la primele întâlniri ale oamenilor în vederea constituirii asociației, a fost singurul care a venit cu altă propunere decât cea a constructorului pentru administrator.  A reușit să se facă plăcut de mulțime prin felul direct și tranșant în care își expunea opinia și oamenii „au mers pe mâna lui”(au fost oamenii păcăliți apoi de „Minciunică” Vlad cu propunerea pentru Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel  dar… c’est la vie! ).

Au fost destui ce l-au dorit președinte de la început, în contradictoriu cu Vlad „Minciunică” Socoleanu.

      Don Quijote de la Mancha Alfa  întrebat fiind de ce nu a acceptat să candideze la președinția Asociației, acesta a răspuns sincer, dar naiv(zicem noi): „am crezut că omul care își dorește postul știe ce are de făcut și va ține cu cei care l-au ales”.

Răspunsul nostru: „banul este ochiul dracului, dragă Alfa.”

Tot în aceeași notă a luptat 3 ani ca să schimbe cenzorul, la acest moment Asociația având unui ales dintre proprietari, gratis!

A încercat în acești ani să schimbe președintele Vlad „Minciunică” Socoleanu, administratorul „Corcodel 7 atestate mortale”,  a încercat să schimbe viziunea membrilor asupra pazei necesare condominiului, a contractul de curățenie, a celui de odorizante, afilierea la AAPP- contract diferit de cenzurat și multe altele.

Pentru aceste lucruri a făcut adrese la toate organele îndreptățite pentru a lua măsuri.  Luptând cu morile de vânt după titulatura cu care l-am încadrat deja, Don Quijote de la Mancha Alfa, a trecut la ultima armă a dreptății: instanța de judecată.

În prezent având 3 dosare pe rol. Cu toate că în unele a cerut tragerea la răspundere exclusiv a administratorului și al președintelui, aceștia au făcut în așa fel ca și Asociația să fie părtașă, să răspundă pentru ilegalitățile lor.

Cântat de 3 ani de concubini, mulți din condominiu îl consideră „omul negru” .  Sperăm ca după aceste dezvăluiri membrii asociației să vadă mai bine cine îi minte, cine are îndrăzneala să modifice actele oficiale ale asociației, să ceară bani de la proprietari fără drept… etc… etc…

Vă spuneam în primele episoade că instanța este doar un SUROGAT al adevăratei puteri în cadrul unei asociații de proprietari. Adevărata putere este ADUNAREA GENERALĂ!

Ceea ce aleg membrii asociației este lege! Desigur, în limitele celorlalte acte normative… dar nimeni nu poate contesta puterea ei.

Alfa  a înțeles asta și a tot încercat… În Adunarea generală Alfa s-a lovit de un nou inamic, neștiut: dezinteresul cras al membrilor, unde explica cu dovezi ce a constatat, explica de ce lucrurile au ajuns în instanță.

A avut parte de jigniri și de amenințări din partea gâștelor leșești pro Vlad „Minciunică” dar nu a renunțat.

Cum ziceam mai sus și la Prâslea : a investit bani, timp și nervi pentru a trezi oamenii la realitate. Oare a fost de ajuns?

Multe dintre schimbările dorite de Don Quijote de la Mancha Alfa, azi le găsim și la Prâslea, probabil la un moment dat ele vor fi încercate… depinde de membrii și de cât de deschiși sunt la evoluție. Și aici este o mare necunoscută, vă spunem din experiență!

În mare cei doi vor aceleași lucruri…deci noi le ținem pumnii.

Vă spunem sincer până la trimiterea pentru print al acestui episod, nu știm daca Alfa  va putea trece pentru dezinteresul propriilor membri și va candida… noi am avut acceptul dânsului să ne ținem de cuvânt și să facem comparația… dar azi vom vedea ce se va întâmpla.

POINT ! (Cristina T.).

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm.

 

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

Citeste in continuare

Eveniment

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Publicat

pe

De

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, persecutați de șeful biroului pentru că nu sunt „maleabili”, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. În trecut am mai arătat cum adjunctul șefului de inspectorat hărțuiește polițiștii care își fac datoria și unde se emit dispoziții cu caracter intern, pe care noi le apreciem cu „dedicație” pentru baronii locali. Practic, prin acest mod de lucru am putea concluziona că șeful BDNE adoptă elemente comportamentale specifice „grupărilor”, sub deviza că orice polițist incomod trebuie redus la tăcere.

Față de mai mulți polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene care și-au făcut datoria și au aplicat legea față de diverși oameni politici și afaceriști apropiați de conducerea IPJ Caraș-Severin, a fost declanșată cercetarea disciplinară ca urmare a sesizărilor întocmite de către șeful lor. Noi apreciem că scopul pentru care au fost acuzați de nenumărate abateri disciplinare închipuite, a fost acela de a-i marginaliza în rândul colectivului și de a-i descuraja în ceea ce privește aplicarea legii față de orice persoană, indiferent de statutul social.

Urmare a zecilor de sancțiuni aplicate colegilor noștri, reprezentanții Sindicatului EUROPOL au asigurat consultanța juridică și i-au reprezentat pe aceștia, fiind contestate toate sancțiunile aplicate de șeful inspectoratului. Confirmarea hărțuirii a venit de la IGPR unde sancțiunile au fost anulate pe bandă rulantă, ca urmare a modului nelegal în care au fost dispuse.

Același șef al BDNE, un ofițer care nu a lucrat vreodată în structurile poliției rutiere și care a ajuns să ocupe o asemenea funcție în urma unui concurs despre a cărui dificultate avem mari semne de întrebare prin prisma modului în care dovedește că poate gestiona resursa umană existentă la nivelul biroului, după ce a văzut că sesizările închipuite nu au succes, s-a reorientat spre modul de evaluare a activităților profesionale. Astfel, polițiștilor care au contestat sancțiunile, le-a acordat calificative profesionale anuale inferioare comparativ cu rezultatele obținute în activitate, cu scopul evident de a le pune în pericol posibilitatea de a evolua în carieră, mai precizeaza sursa citata.

Colegii noștri au contestat calificativele anuale, mai ales pentru faptul că acestea au suferit corecții în sens negativ, prin acordarea calificativului „satisfăcător” de către adjunctul șefului IPJ Caraș-Severin, comisar șef Coman Aurel, același care i-a amenințat pe polițiștii care aplicau sancțiuni transportatorilor de material lemnos.

Cu ocazia contestațiilor depuse au solicitat să le fie puse la dispoziție copii ale formularelor de evaluare, aspect reglementat în concret de prevederile art. 8 alin. 5 din Anexa nr. 8 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, tocmai cu scopul de a-și fundamenta în mod corespunzător argumentele din cuprinsul contestațiilor, așa cum se poate observa mai jos.

Bineînțeles că răspunsul la solicitarea colegilor noștri nu a întârziat să apară demonstrând încă o dată gradul de analfabetism funcțional existent la nivelul funcțiilor de conducere din cadrul IPJ Caraș-Severin, pe care îl puteți consulta mai jos pentru a constata că nu exagerăm în vreo măsură, precizeaza cei de la Europol.

 

În pofida tuturor acestor reacții ale instituției față de proprii polițiști pe care le-ți putea considera cel puțin umilitoare dacă nu chiar de ordin mafiot, ca urmare a contestațiilor depuse polițiștii din cadrul BDNE au reușit să obțină modificarea calificativelor profesionale în unele de nivel superior, aspect care a generat și de această dată nemulțumirea șefului BDNE și cel mai probabil a adjunctului de inspectorat, comisar șef Coman Aurel.

Astfel că, s-au regrupat și încearcă o nouă tactică de denigrare a polițiștilor incomozi care nu doresc să se compromită pentru posibile interese ascunse ale celor doi ofițeri, sens în care sub pretextul unor presupuse comportamente dezadaptative, șeful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător. Inspectorului Tudosie Valentin i s-a părut că acești polițiști prezintă stări de nervozitate, anxietate, insubordonare și astfel, după cunoștințele sale inexistente de psihologie, a procedat la completarea formularului de „semnalare” prevăzut în Dispoziția Comună nr. 8.042 /13.02.2018 referitoare la stabilirea unor măsuri privind identificarea și gestionarea potențialelor comportamente dezadaptative în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne, în speranța că aceștia vor pica evaluarea psihologică și că le va fi restricționat dreptul de a deține armamentul din dotare și că vor fi puși la dispoziția unității.

Însă din cauza faptului că cel mai probabil nu a înțeles prevederile dispoziției sus-menționate, conform cărora ”Completarea formularului se face în condițiile în care comportamentele observate se manifestă recurent într-o anumită perioadă de timp”,  a avut nevoie de o traducere din partea psihologului unității astfel încât să știe sub ce formă să își pună din nou în aplicare planul de discreditare și marginalizare colectivă a colegilor noștri, care deși erau conștienți că este vorba despre un nou act de răzbunare, s-au prezentat la Compartimentul Psihologic fiind evaluați fără a se confirma vreo inepție dintre cele enumerate de inspectorul Tudosie.

De ce se ajunge la astfel de situații? Simplu, în mod specific MAI-ului Ordinul 23/2015 privind activitatea de psihosociologie în Ministerul Afacerilor Interne și Dispoziția Comună nr. 8.042 /13.02.2018 emisă în acest sens acordă niște atribuții exclusiv în sarcina șefilor, care în cele mai multe cazuri sunt folosite împotriva polițiștilor cu funcții de execuție fără ca aceștia la rândul lor să poată solicita evaluarea sau monitorizarea psihologică a șefilor lor care, așa cum este cazul șefului BDNE care recurge la gesturi nedeontologice cum ar fi ascunderea unor registre pentru ca subordonații săi să nu își poată consemna rezultatele activitităților desfășurate în termenul legal fiind create astfel premisele unor abuzuri și ale unor dezechilibre în calitatea managementului structurilor de poliție.

Deși actualul inspector șef a primit nenumărate semnale cu privire la acest mod distructiv de management al celor doi ofițeri cu funcții de conducere, până la acest moment ni s-a comunicat faptul că doar față de inspectorul Tudosie Valentin ”au fost dispuse măsurile legale în conformitate cu prevederile are. 59 alin. 1 și 2 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului”.

Ne punem speranța că actualul șef de inspectorat nu va proceda asemenea succesorului său și că nu va clasa dosarul de cercetare prealabilă prin invocarea unor contexte și împrejurări de natură a eluda abaterea disciplinară săvârșită de către șeful BDNE, cu atât mai mult cu cât o ”gașcă” de ofițeri din subordinea sa au generat o petiție anonimă împotriva polițiștilor incomozi în care, contrar prevederilor legale, se fac verificări de mai bine de 6 luni deși aceasta trebuia să fie clasată din momentul înregistrării, conform prevederilor OG nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.

Însă cu privire la aceste aspecte vom reveni cu alte materiale astfel încât opinia publică și factorii decidenți din cadrul IGPR să aibă o viziune cât mai limpede asupra managementului practicat la nivelul IPJ Caraș-Severin, mai dezvaluie cei de la Europol. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Eveniment

Fata morgana de la telefoane – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa pentru toti cetatenii tarii. Imediat dupa Revolutie au inceput angajarile masive la posta si telecomunicatii, toate apartinand de Ministerul Transporturilor şi Telecomunicaţiilor, urmand ca in vara anului 1990 sa se separe in prima regie autonoma din Romania sub denumirea ROM-POST-TELECOM, cu trei activitati separate de telecomunicatii, radiocomunicatii si posta, pana la marea privatizere din 1998.

In 1998 a inceput marele drum al devalizarii cu acordul actionarilor din partea Statului Roman, sau cu concursul, depinde din ce parte privesti. Sa analizam un pic cum a fost restructurata aceasta mare companie, cu o infrastructura de invidiat, inovativa in serviciile oferite si unica e piata de telecomunicatii si cum an de an a fost restructurata si devalizata, ne intrebam unde au fost actionarii statului?

Daca facem o analiza vedem ca fata morgana a facut profit doar cand s-au vandut parti din actiuni, sau s-au schimbat actionarii majoritari. Oare reprezentantii statului, unde au fost?

Da, stiu sunt intrebari retorice, ca tot ce se intampla in minunata noastra tara, si cu toate privatizatile ,, secretizate”, prin documente emise de guvern.

In ce tara ati vazut ca o privatizare de interes national sa fie clasificata strict secret si conficential?

In anul 1998, perla coroanei a fost  vandut un pachet de 35% din actiuni  catre OTE (o companie facuta in Cipru un paradis fiscal), mai tarziu in 2003  pachetul de 16% usufruct a fost transferat tot catre OTE. La privatizare in 1998 si dupa pana in 2003, marea fata morgana avea o licenta de telefonie mobila, avea o companie de internet, o companie de cablu, tot ce trebuia unei mari compani sa creasca frumos.

A apropos si era mereu in Top 10 companii din Romania cu cifre de afaceri de peste 1.100 mil euro.

A venit anul marii schimbarii 2014, cand actionariatul OTE din Grecia a fost cumparat de Deitsche Telekom, si a inceput operatiunea Grupul DT, unind operatiunile fixe si mobile sub o umbrella de culoare, dar cu operatiuni separate, si de data aceasta aceeasi actionari ai statului au tacut asurzitor, si au inchis ochii la ingineriile financiare.

Unii lideri de sindicat au avut curaj sa infrunte dusmanul si au fost pedepasiti de managementul performant al companiei, pentru ca si-au facut datoria. Concret in toate reorganizariile propuse s-au impotrivit si au si argumentat, facand adrese catre toate institutiile statului, ITM, Mnisterul Comunicatiilor, Ministri si Primmistri, dar dupa ani si ani, inca asteptam raspunsuri de la acestia (la cerere putem pune la dspozitie adresele inaintate). Acei lideri au avut curajul sa reclame la CNCD abuzul managementului

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării prin Decizia nr. 150 din 06.03.2019, a sancționat cu amendă TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A, iar conducerea resurselor umane a primit avertisment, pentru discriminare și hărțuire, criterii de sex, atât în ​​calitate de angajat, cât și pentru apartenența la sindicat, https://www.cncd.ro/wp-content/uploads/2020/12/hotarare-150-19.pdf

Conducerea din România preferă să plătească sume considerabile firmelor de avocatură influente, decât să-și respecte propriii angajați și să aplice regula relațiilor de muncă sau a valorilor sociale exprimate de grupul Deutsche Telekom, iar dupa vanzarea pachetului majoritar catre Orange Romania Communications in septembrie 2021, abuzul a continuat de catre acelasi management dar in alta haina portocalie a Grupul Orange.

In Raportul CSR https://www.orange.ro/docs/responsabilitate-sociala/oroc-raport-csr-indicatori-non-financiari-2021.pdf, Directorul General spune,, Respectăm pe deplin reglementările legislației românești privind munca, libertatea de asociere și contractele colective de muncă. Angajații noștri sunt membri ai organizatiilor sindicale”, dar uita sa precizeze ca nu au fost deschisi la inchierea unui conflict de drepturi, iar in 2023 justitia din Romania a dat ultima decizie la cea mai inalta instana – ICCJ:

https://www.scj.ro/738/Cautare-dosare-si-parti/?formTypeId=6&CustomQuery%5B0%5D.Key=DocketObject&CustomQuery%5B1%5D.Key=Department&CustomQuery%5B2%5D.Key=DocketNumber&CustomQuery%5B3%5D.Key=PartyName&CustomQuery%5B4%5D.Key=StartDate&CustomQuery%5B5%5D.Key=EndDate&CustomQuery%5B2%5D.Value=&CustomQuery%5B1%5D.Value=&CustomQuery%5B3%5D.Value=cristiana+matei&CustomQuery%5B0%5D.Value=&CustomQuery%5B4%5D.Value=&CustomQuery%5B5%5D.Value=.

Da, asa se intampla in Romania, in marile companii multinationale daca ai curaj, sa vorbesti in numele membrilor, esti haituit, discriminat, tratat difert in comparatie cu ,,sindicatul galben” – nu primesti salariu gratis, nu primesti bani de spatii si masina cu benzina gratis de la la comanie, dar si plimbari la tratament.  Ultima plimbare a sindicatului galben a fost la tratament la Predeal in acest sfarsit de saptamana (oare a fost la sugestia administratie acesta plimbare?), unde au dezbatul cum s-a intamplat dezastrul asta, ca ei nu stiau despre acest plan, au fost luati prin surprindere.

Dar, sa revenim la marea dispinibiliizare unde 550 de posturi dispar, din care aproximativ 340 in zona tehnica.

Joi de,, Inaltarea Domnului”, a avut lor marea intalnire cu managementul companie, dupa cum a fost facuta invitatia sindicatelor (observati pluralul), urmai lucruri neplacute.

Azi la Orange am trecut la un nivel superior, daca inainte disponibilizarile veneau cu ocazia sarbatorilor de Craciun sau Paste, azi s-au rafinat si au facut anuntul de ,,Inaltarea Domnului”.

Esti chemat la o intalnire informala, fiind pus in fata unui abuz de putetre dominanta din partea managementului companiei sa semnezi un document de confidentialitate, cu penalizare de 10000 de euro, daca divulgi informatii confidentiale (pe care NU le primesti), ca sa poti participa la simulacrul de sedinta, mai mult esti certat de avocata prezenta, dna Roxana de la o mare companie de avocatura din Romania,,, Nu aveti voie sa faceti poze la prezentare!”.

Intreb primim prezentarea?

Sigur!

Asadar, inca astept sa o primesc, dar date confidentiale nu erau, mai mult gasesti cautand pe internet, decat cele prezentate la intalnire.

Surpriza, la prezentare doar formule de politete s-au spus si cat de rau o duce compania, fata de competitie, ne intrebam care competitie?… aici va las pe dvs sa intelegeti ce vreti,,Orange Romania (ORO), Vodafone, DIGI, Telekom, va las sa ghiciti unde suntem azi cei de la Orange Romania Communications (OROC).

Dupa 25 de ani de la marea privatizare, fata morgana a ajuns ,, Ciuca batailor”, cu intrastructura facuta praf de KW.

Dar actionariatul roman unde este?

Ce face?

Mai avem prezenta in bordul companiei?

Daca ne uitam la cifre https://www.risco.ro/financiare/telekom-romania-communications-s-a-cui-427320, vedem ca profit a existat doar la marile schimburi de actiuni.

Se sesizeaza cineva?

Sau ramane doar cu un gust amar?

O liniste suspecta din partea avtionarului minoritar (Statul Roman) ne intrebam, de ce tace? (M.C.).

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized6 ore inainte

Black Friday de vară la F64 – reduceri de până la 40%

București, România – F64, cel mai mare magazin dedicat pasionaților de fotografie și videografie, anunță pentru prima dată Black Friday de vară cu...

Eveniment17 ore inainte

Scoaterea din PNRR a pensiilor militare trebuie să fie o prioritate, nu un obstacol! – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației de proprietari, astăzi dorim...

UncategorizedO zi inainte

Evenimentul Bespoke Life 2023 organizat de Samsung aduce în prim-plan tehnologii care oferă confort în prezent și, în același timp, contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil

Samsung anunță viziunea „Bespoke Life”, reafirmând angajamentul său de a transforma viața utilizatorilor prin durabilitate, conectivitate și design. București, România...

UncategorizedO zi inainte

Clinicile Dentare Dr. Leahu – creștere cu peste 30% în anul 2022

Dr. Ionuț Leahu – Poziția de lider nu înseamnă nimic fără un impact pe măsură, asupra comunităților pe care le...

UncategorizedO zi inainte

Skechers, The Comfort Technology Company™, lansează tehnologia inovatoare Hands Free Slip-ins cu noile modele pentru femei și bărbați

București, 07 iunie 2023 – Skechers, producătorul internațional de încălțăminte, anunță lansarea în România a noilor modele Skechers Hands Free...

UncategorizedO zi inainte

Zyxel – 4 factori esențiali pentru realizarea unor rețele performante acasă

31 mai 2023 — Conectivitatea la domiciliu este vitală pentru toate generațiile, iar o conexiune perfectă, fiabilă și sigură creează...

UncategorizedO zi inainte

Zyxel – Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) – soluția ideală pentru IMM-uri

7 iunie 2023 — Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singură persoană  pe zona IT la birou care configurează stații de lucru...

Eveniment2 zile inainte

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul...

Social2 zile inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

deblocari usi deblocari usi
Social2 zile inainte

Deblocări uși non-stop: Soluții profesionale și eficiente

În multe situații, ușile locuinței noastre pot întâmpina probleme tehnice sau defecte care ne pot face viața dificilă. Fie că...

Eveniment3 zile inainte

Fata morgana de la telefoane – Ziarul Incisiv de Prahova

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Eveniment4 zile inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Viața în Bacău5 zile inainte

Utilizarea lacrimilor artificiale impreuna cu lentilele de contact

Lentilele de contact sunt o opțiune populară pentru corectarea vederii și oferă o alternativă convenabilă și estetică față de ochelarii...

Eveniment5 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Cultură6 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

Eveniment6 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Știrile Săptămânii