Connect with us

Uncategorized

Un scenariu neasteptat: cum iti poate aduce lucrul intr-un studio de videochat… linistea de care ai nevoie?

Publicat

pe

studio videochat

Munca desfasurata intr-un studio videochat aduce mai multe avantaje decat te-ai astepta, in momentul in care iei pentru prima data contact cu domeniul industriei de divertisment online pentru adulti. Printre ele se afla si eliminarea stresului si obtinerea unei stari de liniste deosebite.

Exista mai multi factori care contribuie la aceasta armonie interioara, insa cei mai importanti dintre ei sunt programul flexibil, lipsa unor sefi toxici si castigurile mari obtinute.

Avantajele unui program flexibil

Pentru multi angajati din alte ramuri economice, programul zilnic de la 8:00 sau 9:00 dimineata pana la 16:00, 17:00 sau 18:00 dupa-amiaza reprezinta o sursa majora de stres. Ritmul devine obositor mai ales in zilele de toamna tarzie si iarna, cand pleaca acasa pe intuneric si se intorc tot pe intuneric. In plus, nici macar nu se pot gandi la posibilitatea de a urma, in paralel cu jobul, cursurile unei facultati, sau de a se dedica altor activitati pentru care este necesara prezenta in prima parte a zilei.

Intr-un studio de videochat ca Studio-20.ro, lucrurile stau cu totul altfel, datorita faptului ca modelele pot sa aleaga, la fiecare inceput de luna, intervalul orar in care doresc sa lucreze. Au posibilitatea de a-si incepe programul dimineata, la fel ca majoritatea angajatilor, dar la fel de bine exista varianta unei ture care incepe dupa-amiaza sau a lucrului care incepe la miezul noptii.

Indiferent de programul ales in functie de preferintele si prioritatile fiecarei fete, ea nu va avea de suferit. Numarul de membri prezenti pe site-urile pentru adulti este la fel de mare la orice ora, datorita faptului ca acestia sunt barbati proveniti din lumea intreaga, de pe tari si continente cu fusuri orare diferite.

In loc de sefi toxici, o echipa unita!

O alta sursa de stres despre care vorbesc angajatii din alte domenii este reprezentata de sefii toxici, care transforma sedintele sau chiar zilele de lucru obisnuite intr-un adevarat chin.

Ca model intr-un studio de videochat, nu te vei confrunta cu astfel de probleme. In loc de sefi care sa ceara lucruri imposibile, in jurul tau va fi o echipa de profesionisti, gata oricand sa te sprijine.

O colega trainer te va familiariza, in primele zile, cu toate secretele site-urilor pe care urmeaza sa lucrezi sau ale aparaturii video si audio pe care o vei folosi. Profesori de limba engleza, de cultura generala si de make-up sunt, de asemenea, gata sa te ajute, iar echipa de suport tehnic se afla mereu la datorie, capabila sa rezolve cu promptitudine orice eventuala problema.

Castigurile iti asigura o viata lipsita de griji!

Banii obtinuti intr-un studio de videochat sunt suficienti pentru a-ti asigura independenta financiara si a te ajuta sa iti indeplinesti orice dorinta. Inca din primele trei luni de lucru, fetele au parte de o suma garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna.

Apoi, ele beneficiaza de un comision in valoare de 50% din sumele generate pe site-uri, la care se adauga o serie de bonusuri consistente pentru numarul de ore lucrate, depasirea unui anumit prag de castiguri, comportament online impecabil sau fidelitate fata de echipa.

Datorita tuturor acestor factori, munca intr-un studio videochat iti aduce o viata lipsita de griji, cu linistea si calmul pe care ti le-ai dorit dintotdeauna!

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Un eveniment unic în viaţa noastră surprins cu ajutorul inovaţiilor vivo în domeniul imagisticii

Publicat

pe

Sfaturi vivo despre cum poate fi surprinsă cometa C/2022 E3 (ZTF) pe cerul nopţii

 

București, 1 februarie 2023 – După 50.000 de ani, cometa C/2022 E3 (ZTF), a cărei coadă verde strălucitoare poate fi deja observată, va trece pe lângă Pământ şi va putea fi observată chiar şi cu ochiul liber. Acesta va fi un eveniment la care avem ocazia să asistăm o singură dată în viaţă şi care oferă o altă perspectivă asupra cerului pe timpul nopţii: Cometa va putea fi observată cel mai bine pe 1 februarie, când va fi cel mai aproape de Pământ, momentul perfect pentru a surprinde acest fenomen rar. Însă, din cauza faptului că stelele şi cometele sunt vizibile doar în momente în care condiţiile de luminozitate nu sunt ideale, este dificil pentru oameni să realizeze fotografii şi filmări reuşite.

De aceea, vivo oferă câteva sfaturi despre cum poate fi surprins acest fenomen unic în viaţa noastră cu ajutorul inovaţiilor vivo în domeniul imagisticii, pentru a se asigura că pasionaţii de astronomie au cele mai potrivite instrumente şi pot realiza cadrul perfect la momentul oportun.

Pregătiţi setările corecte pentru condiţii nocturne

Deoarece cometa se vede cel mai bine pe timp de noapte, modurile Super Night Video şi OIS Super Night ale modelelor vivo X80 Pro şi X80 Lite pot fi folosite pentru a obţine filmări şi fotografii clare şi de înaltă calitate, chiar şi în întuneric. În cazul în care cometa nu este singurul obiect din fotografie, modul OIS Super Night îmbunătăţeşte calitatea imaginii. Acest mod ajută la evitarea supraexpunerii feţei şi a fundalului, oferind un contrast cald-rece bine calibrat.

Tonuri de culoare mai echilibrate pe timpul nopţii

Pentru a putea surprinde acest fenomen unic pe cerul nopţii, setarea High Dynamic Range (HDR) echilibrează luminile puternice în scenele întunecate şi extrage detaliile din cele mai întunecate şi cele mai luminoase părţi ale imaginii, pentru un echilibru general mai bun al culorilor. În plus, dacă setaţi un timp de expunere mai lung, veţi obţine imagini mai clare şi mai luminoase, cu aspect natural, chiar şi pe timp de noapte.

Surprindeţi imagini cu aspect natural, cu mai multe opţiuni de culoare

Pentru cei care doresc să surprindă cometa C/2022 E3 (ZTF) în culori naturale, vivo X80 Pro oferă profilul ZEISS Natural Colour. Acesta ajută camera să redea natural culorile, precum coada verde luminoasă a cometei şi să optimizeze în mod automat expunerea precisă şi nivelul de alb, permiţând fotografilor să surprindă scena exact aşa cum o văd atunci când cometa va trece pe lângă Pământ. De aceea, vivo le oferă utilizatorilor două profiluri de culori – intens şi natural. Modul standard cu IA redă culorile cu mai multă luminozitate şi saturaţie, adăugând un contrast mai puternic obiectelor din imagine. Astfel, camera poate identifica mai multe scene şi subiecte diferite şi poate ajusta parametrii pentru a crea efecte şi culori mai plăcute.

Portrete nocturne pentru a surprinde cadrul perfect unic

Pentru toţi cei care vor să imortalizeze această experienţă unică într-un selfie, modelul vivo X80 Lite le oferă funcţia Super Night Portrait precum şi funcţia Bokeh Flare Portrait care îi ajută să realizeze portrete în locuri în care există numeroase surse de lumină punctiforme în fundal. De asemenea, modelul vivo X80 Pro foloseşte algoritmi dezvoltaţi de vivo pentru obţinerea de portrete cu bokeh pentru a reproduce câteva din stilurile de bokeh ZEISS legendare precum ZEISS Sonnar Style Bokeh sau ZEISS Biotar Style Bokeh, adăugând efecte luminoase caracteristice şi conferind fotografiilor o atmosferă visătoare. Această funcţie le permite utilizatorilor să realizeze portrete uimitoare în spaţii exterioare, pe timp de noapte şi în cadre cu lumini punctiforme. În plus, smartphone-urile care oferă modul Gimbal Portrait Camera îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete clare ale subiectului aflat în mişcare pe un fundal cu linii estompate, pentru a putea obţine fotografii clare cu cei dragi.

Ţinând cont de aceste sfaturi, pasionaţii de astronomie vor fi cu un pas mai aproape de a surprinde cometa cu un aspect cât mai natural, în condiţii de luminozitate redusă. De asemenea, utilizatorii se pot simţi inspiraţi să surprindă momentele perfecte din noapte, fie că este vorba de o cometă, o ploaie de stele sau un chip care priveşte spre cerul nocturn infinit. Deoarece cometa C/2022 E3 (ZTF) este un eveniment unic în viaţa noastră, trebuie să preţuim acest moment şi să îl surprindem într-o fotografie deosebită.

Citeste in continuare

Uncategorized

Ce calitati trebuie sa ai inainte de a participa la un curs de pompier  

Publicat

pe

curs de pompier

Controlul si stingerea incendiilor sunt o treaba destul de dificila si chiar periculoasa, iar persoanele care se ocupa cu acest lucru trebuie sa aiba abilitati, dar si notiuni teoretice, pe care sa le puna in aplicare atunci se afla in actiune. Daca o astfel de meserie iti starneste interesul, atunci participarea la un curs de pompier este punctul de pornire perfect pentru tine.

Rolul unui servant pompier este de acela de a face parte dintr-o echipa de interventie, salvare si prim ajutor din cadrul serviciilor voluntare sau chiar private, conform prevederilor legale care impun acest lucru, pentru situatii de urgenta.

In calitate de servant pompier, trebuie sa fii constient de aceste trasaturi si sa lucrezi astfel incat sa le obtii.

Sanatate si stare fizica bune

Pe langa cunostintele si aptitudinile pe care le vei acumula la un curs de pompier, este necesar sa ai in vedere si conditia fizica.

Nu oricine poate avea aceasta meserie. Este nevoie de o conditie fizica buna inainte de a te apuca de un astfel de job. Pompierii servanti trebuie sa puna accentul pe starea lor de sanatate, astfel incat sa fie in cea mai buna forma atunci cand este nevoie de interventia lor.

Rabdare

Evenimentele speciale, din fericire, nu apar intotdeauna, deci pentru a-ti indeplini acest job vei avea nevoie de rabdare. Pot trece zile intregi in care sa nu ai activitate, ca apoi, dintr-o data, sa fie nevoie de o interventie in forta. Deci, in acest caz, rabdarea este absolut necesara!

Abilitati de comunicare

Un atu care te va scoate in evidenta este abilitatea de comunicare. Nu numai ca trebuie sa transmiti informatii critice in timp ce participi activ la o situatie de urgenta, dar trebuie sa ai si capacitatea de a asculta si de a te intelege cu persoane ce s-ar putea afla in stare de alerta si carora le-ar putea fi dificil sa comunice.

Astfel de aptitudini sunt innascute, dar este posibil sa iti fie impartasite cateva dintre secretele gestionarii acestor situatii la un curs de pompier.

Curaj

Poate cea mai importanta aptitudine pe care trebuie sa o ai si pe care nu o vei invata la nici un fel de curs, nici la un curs de pompier, este curajul. In calitate de servant pompier treaba ta e sa pui securitatea si binele cetatenilor inaintea propriei tale sigurante.

Desigur ca la un curs de pompier vei invata metode eficiente prin care sa faci tot posibilul sa nu fii pus in pericol, insa, cum spuneam, curajul este fundatia carierei tale ca servant pompier.

Daca vrei sa lucrezi la abilitatile tale pentru a obtine un viitor profesional mai bun, atunci un curs de pompieri este perfect pentru a face acest lucru. Vei invata fiecare aspect ce tine de modul in care incendiile sau alte evenimente speciale trebuie gestionate intr-un mod eficient, astfel incat sa nu iti puna siguranta ta, dar nici a colegilor tai, la incercare.

Participa la un curs de pompier in cadrul scolii Atelierul de Profesii, unde, sub indrumarea unei echipe de oameni dedicati formarii si pregatirii persoanelor ce isi doresc un viitor mai bun, vei obtine aptitudinile necesare pentru a face acest lucru!

Citeste in continuare

Uncategorized

3 moduri in care clinica de ortopedie te ajuta sa te recuperezi dupa o interventie chirurgicala

Publicat

pe

clinica ortopedie

Este ceva obisnuit ca dupa o interventie chirurgicala sa resimti slabiciune, sensibilitate si rigiditate. Acest lucru se datoreaza nu numai stresului pe care operatia o are asupra corpului, dar si incapacitatii de a depune efort pentru o perioada lunga de timp.

Dupa perioada de stagnare, corpul trebuie sa treaca printr-o etapa de recuperare. Iar acest lucru il poti face apeland la o clinica ortopedie. Asa ca ne-am gandit sa impartasim cu tine cateva dintre beneficiile pe care ti le pot oferi expertii in recuperare fizica!

Mobilitate sporita

Dupa o operatie, mobilitatea este adesea foarte limitata. Fara un management corect si un tratament adecvat, problema poate persista si chiar se poate agrava. Cu toate acestea, mergand la o clinica de ortopedie, prin tratamente adecvate de intindere si exercitii fizice, iti vei recupera si chiar imbunatati mobilitatea.

In cele mai multe cazuri, acestea implica si dispozitive, cum sunt bastoanele, carjele sau bretelele, care au rolul de a te sprijini pe masura ce te recuperezi.

Acest tip de antrenament este singura modalitate a a-ti asigura capacitatea de a te misca liber, cat si pentru a preveni complicatii ulterioare, care pot aparea in urma accidentarilor sau fortarii.

Combati atrofierea musculara

Dupa mobilitate, recuperarea stabilitatii, echilibrului si puterii fizice sunt cele mai importante aspecte ale recuperarii in urma unei interventii chirurgicale.

Adesea iti vei pierde o parte semnificativa din forta musculara din cauza perioadei in care este impus repausul, dar si a durerii resimtite.

In multe cazuri, in special datorita varstei, aceasta forta nu poate fi recuperata decat prin suportul oferit de o clinica de ortopedie.

Prin exercitii specifice, realizate alaturi de personalul specializat in recuperare fizica, reusesti sa iti reconstruiesti forta fizica la nivelul de dinainte de operatie, iar pe masura ce muschiul se reconstruieste, iti recapeti si functiile motorii obisnuite si chiar poti combate si alte simptome negative asociate cu atrofierea musculara.

Reducerea durerii

O buna terapie realizata la o clinica de ortopedie te poate ajuta sa elimini durerea, diminuand nevoia de a lua medicamente pentru durere, care pot avea efecte negative semnificative asupra corpului, in special asupra sistemului digestiv.

Terapeutii pot masa zonele in care, in urma interventiei chirurgicale, tesutul este sensibil, rigid si dureros, ceea ce va duce la reducerea sau chiar disparitia acestor simptome.

Terapia cu temperatura poate fi, de asemenea, utilizata. In zonele afectate sunt aplicate pachete cu gheata pentru a reduce inflamatia, iar aplicarea unor pernite incalzite va slabi presiunea din zonele respective.

Recapatarea capacitatii de a-ti mentine echilibrul fara ajutor suplimentar poate fi destul de dificil de facut pe cont propriu, in special in cazul pacientilor care au suferit o interventie la sold sau in partea inferioara a corpului.

Din fericire, cu ajutorul terapeutilor unei clinici de ortopedie, prin aplicarea unui plan de recuperare implementat gradual, te vei repune pe picioare in cel mai scurt timp.

In general, kinetoterapia ortopedica iti va oferi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti recapata echilibrul, controlul si pentru a te intoarce la rutina pe care o aveai inainte de operatie.

Atletico Kinetic gazduieste o echipa de medici experti, care sunt specializati intr-o gama larga de specialitati. Nu suferi in tacere, repune-te pe picioare alaturi de Atletico Kinetic!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized15 ore inainte

Un eveniment unic în viaţa noastră surprins cu ajutorul inovaţiilor vivo în domeniul imagisticii

Sfaturi vivo despre cum poate fi surprinsă cometa C/2022 E3 (ZTF) pe cerul nopţii   București, 1 februarie 2023 – După...

Eveniment18 ore inainte

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

Defilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt vizati...

Eveniment2 zile inainte

Comandamentul de iarna, bachus, zapada si termia

Ninsoarea de vineri a dat peste cap circulația auto din Ploiești, ploieștenii remarcând lipsa implicării autorităților locale în activitatea de...

Social2 zile inainte

Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri între 14-16 iulie, atunci află că Deep Forest Fest 2023 îşi va...

Eveniment3 zile inainte

IREAL/Modelul „Portocală”/Relații ciudate între un parchet și un martor-suspect/”sifon”

Metodele folosite de celebrul procuror Mircea Negulescu, cunoscut și sub numele de „Portocală”, par să fi fost adoptate și de...

Eveniment4 zile inainte

Fiecare polițist trebuie să se uite pe fluturașul de salariu la valoarea salariului brut și să împartă la trei pentru a vedea suma maximă (33%) care nu va fi supusă impozitării și contribuțiilor sociale

Modificările  aduse Codului Fiscal începând  cu data de 01.01.2023 au adus schimbări în ceea ce privește modalitatea de decontare a...

ferestre din PVC ferestre din PVC
Social4 zile inainte

Alegerea de ferestre din PVC potrivite pentru casa ta

Sa alegi cele mai bune ferestre din PVC pentru casa ta reprezinta de multe ori o sarcina deloc placuta, mai...

Eveniment5 zile inainte

Mai lipsește ca un „șef de inspectorat al județului” să programeze și partidele de sex, să aleagă genul copiilor polițiștilor, numele cățeilor de companie, etc

Cum e să stai peste 2 ani la conducerea unui inspectorat de poliție fără să știi denumirea exactă a unității...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport5 zile inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

hotel Valea Doftanei hotel Valea Doftanei
Turism6 zile inainte

Ce incaltari sa ai pregatite atunci cand te cazezi la un hotel din Valea Doftanei

Ce incaltari sa ai pregatite atunci cand te cazezi la un hotel din Valea Doftanei Chiar daca vremea e rece,...

curs de pompier curs de pompier
Uncategorized6 zile inainte

Ce calitati trebuie sa ai inainte de a participa la un curs de pompier  

Controlul si stingerea incendiilor sunt o treaba destul de dificila si chiar periculoasa, iar persoanele care se ocupa cu acest...

Motocultor Motocultor
Social6 zile inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

cursuri japoneza cursuri japoneza
Cultură6 zile inainte

De ce sa participi la cursuri de japoneza? Iata 3 motive care te vor convinge!

De ce sa participi la cursuri japoneza? Ei bine, hai sa vedem mai intai care sunt motivatiile tale pentru a...

clinica ortopedie clinica ortopedie
Uncategorized6 zile inainte

3 moduri in care clinica de ortopedie te ajuta sa te recuperezi dupa o interventie chirurgicala

Este ceva obisnuit ca dupa o interventie chirurgicala sa resimti slabiciune, sensibilitate si rigiditate. Acest lucru se datoreaza nu numai...

ferestre PVC ferestre PVC
Social6 zile inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

husa Huawei Nova Y70 Plus husa Huawei Nova Y70 Plus
Exclusiv6 zile inainte

Husa pentru telefon: accesoriul elegant de care aveți nevoie

Husele pentru telefon sunt accesoriul elegant de care mulți oameni au nevoie pentru a-și proteja telefoanele de uzura de zi...

Știrile Săptămânii