Connect with us

Eveniment

”Omul e din alt film, e plecat de acasă” | BacauAZI

Publicat

pe

”Omul e din alt film. Să spună că sunt agent secret, ca să îl dau în judecată. Omul e plecat de acasă. Eu nu am fost nici în vie, nici la șorici. El e statul paralel, are oameni băgați și la ministere și la agenții. Eu începusem să îi dau oamenii afară și nu îi plăcea.”, a spus Mihai Tudose la România Tv.

„Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Călăraşi.

Eveniment

Analizează cu atenţie și nu te grăbi | BacauAZI

Publicat

pe

De

BERBEC Trebuie să arbitrezi unele conflicte, neînţelegeri, între cei din jurul tău. Lumea se bazează pe tine, pe cinstea şi pe spiritul tău drept. Zi de austeritate, încearcă să nu cheltuieşti. Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg, sau şef. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Seară relativ liniştită chiar dacă Marte, protectorul tău, este în zodia vecină, nu a ta!

TAUR Cu o conjunctură favorabilă poţi să-ţi pui la punct unele situaţii, fie la serviciu, fie acasă. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi continuitate, ca să ai ultimul cuvânt. Calmul, diplomaţia şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar, mai rar!

GEMENI Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea mai uită! Astăzi nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol.

RAC Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase şi plăcute. O atitudine solidară şi neutră de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această zi. Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

LEU Nu pierde timpul. Eşti bine-dispus şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile pentru serviciu. Ce va fi, va fi, nu trebuie să-ţi faci griji de pe acum! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri…

FECIOARĂ Eşti într-un proces elaborat de triere a oportunităţilor profesionale. Fie că eşti la începutul, sau la sfârşitul perioadei active, întotdeauna sunt prilejuri, trebuie să fii foarte atent! Segmentul de timp în discuţie, ziua de astăzi, pare a fi o perioadă încurcată, dar nu negativă. O hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia.

BALANŢĂ Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane, sau de afaceri, pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante! O zi plină de nerv, chiar pe vremea asta capricioasă! Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât si in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate.

SCORPION Accelerezi un pic pentru că ai întrezărit o oportunitate. Gândeşte-te bine înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt şi urmările în viitor… Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţine-te de ea, fă ceea ce trebuie!

SĂGETĂTOR Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi odată! Pe plan sentimental stai în defensivă, mai ai răbdare! Relaxează-te, asta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele începând chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. O zi în care socializezi pe net sau la mobil mai tot timpul.

CAPRICORN Trebuie să abordezi problemele frontal, e singura modalitate în care poţi acţiona. O propunere interesantă de la cineva din trecutul apropiat. Analizează cu atenţie, nu te grăbi, nu forţa! Astăzi, sinergia şi conjunctura planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani şi glorie. Influenţele planetare confuze şi amestecate ca o salată ghiveci libanez iţi indică să ai astăzi o atitudine placută şi să nu te enervezi fără rost!

VĂRSĂTOR Astăzi ai intuiţie, instinct de învingător, pari a fi stăpân pe situaţie şi ai oarecare noroc! Nu-ţi plac situaţiile neclare, tulburi şi doreşti să le clarifici, sigur, în interesul tău! Domeniul sentimental fiind avantajat, nu trebuie să-ţi faci probleme, ci să le rezolvi convenabil. Pentru tine. Se apropie un prag, un obstacol de trecut, se apropie nişte termene şi nu ai banii necesari. Vezi de pe acum de unde să faci rost, nu lăsa pe ultima zi!

PEŞTI Astăzi joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine! Rolul tău: un om mulţumit de viaţă, iubit de cei din jur, evoluat spiritual. Poate se petrece o minune şi rolul devine realitate cotidiană! Banii sunt bine aspectaţi, câştig prin titluri de valori, valută, cambii, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun. Nimic amenințător la orizont.

Citeste in continuare

Eveniment

Dezvaluiri incendiare despre relația lui Ghiță cu Kovesi. Ion Cristoiu a spus totul | BacauAZI

Publicat

pe

De

Cristoiu a fost audiat joi, la Secția Specială de Anchetă a magistraților, în dosarul în care este cercetată fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție (DNA), după ce acesta a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiță, o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre Kovesi și Ghiță.

Potrivit acestuia, în fotografia aflată pe telefonul lui Ghiță apărea Laura Codruța Kovesi, alături de mama lui Sebastian Ghiță și fosta soție a acestuia.

Cristoiu a dezvăluit, la o emisiune TV, că procurorii nu au o copie clară a pozei.

„Poza nu e clara, din ce am vazut eu. Am fost chemat sa confirm daca aia e poza. Calitatea pozei a pus-o pe ganduri pe Adina Florea (procuror – n.red.), mi-a zis. Nu am inteles de ce nu s-a depus un stick”, a precizat acesta.

Conform lui Cristoiu, procurorii au o poză alb-negru, în timp ce originalul este color.

 

Citeste in continuare

Eveniment

Scena politică se zguduie! Cine ar fi spionul rus din Guvernul Dăncilă | BacauAZI

Publicat

pe

De

”Il acuz pe Eugen Teodorovici de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici.

Acest om, care atentie este minstrul de finante al Romaniei si in acest moment conduce sedintele ECOFIN, a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA dar isi continua expansiune mascata economica in vederea sustinerii financiare a un posibil conflict cu lumea libera.

Impreuna cu seful lui de partid, Liviu Dragnea, a organizat cu Putin si V. Orban o retea care tradeaza in mod evident interesele Romaniei si parteneriatele din care Romania face parte.

Este Eugen Teodorovici spion rus?

Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici se intalnea cu Presedintele Bancii Internationale de Investitii (BII). Banca cu sediul la Moscova, controlata de Putin.

Romania a ramas actionar al acestei banci infiintate de comunisti iar in 2018 a majorat participatia cu 4 milioane de euro.

La o zi, guvernul a executat IMEDIAT ordinul rusilor, dupa intalnirea lui Teodorovici cu Presedintele BII, guvernul Romaniei aproba Hotărârea nr. 921/2018 pentru stabilirea nivelului de reprezentare a României în Consiliul Guvernatorilor și Consiliul Directorilor Băncii Internaționale de Investiții și în Consiliul Băncii Internaționale de Cooperare Economică.

Prin aceasta hotarare, Teodorovici devenea Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiți

“Art. 1. Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, …”

Interesant nu? Exact la o zi dupa intalnirea cu Presedintele BII, Teodorovici intra in conducerea acestei banci prin decizia Guvernului de la Bucuresti si a lui Dragnea.

Nu este tot. Acum o sa va prezint dovada ca Eugen Teodorovici i-a mintit pe romani si din punctul meu de vedere a tradat interesele Romaniei, ale UE si ale SUA in relatia cu Rusia.

In timpul intalnirii din 14 Noiembrie s-a discutat si despre mutarea sediului BII la Budapesta. Decizie sustinuta de Dragnea.

Dar s-a mai discutat ceva. Agenda intalnirii Conducerii BII din decembrie 2018.

Acum ATENTIE mare!

Intalnirea a avut loc intre 3 si 4 decembrie in statiunea de lux Varadero din…. CUBA! Sunt sigur ca acum ati inteles.”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Eugen Teodorovici a mers in Cuba pentru a fi prezent la aceasta intalnire. Escala la Moscova a fost doar pentru a lua mandatul de la rusi? I s-a spus ce sa voteze si cum?

Eugen Teodorovici i-a mintit pe romani.

De ce a ascuns Eugen Teodorovici faptul ca a participat la aceasta intalnire? Cum de la cateva zile dupa ce a venit in tara a dat OUG 114 care a distrus intreaga economie si de care au profitat doar rusii?

Acum aveti scenariul complet, diabolic si daunator pentru Romania si UE, prin care un grup organizat condus de Dragnea a vanduta tara rusilor.

Si mare atentie. Aceasta banca va fi principalul partener si finantator al FSDI, asa cum a promis Teodorovici la intalnirea de la Varadero.

Astazi, voi trimite toata documentarea mea in legatura cu acest subiect membrilor ECOFIN, comisarului Federica Mogherini, reprezentantei CE si ambasada SUA.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Maine dimineata, din nou, despre cea mai comunista ordonanta de le revolutie incoace.”, a scris acesta pe Facebook.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment19 minute inainte

Analizează cu atenţie și nu te grăbi | BacauAZI

BERBEC Trebuie să arbitrezi unele conflicte, neînţelegeri, între cei din jurul tău. Lumea se bazează pe tine, pe cinstea şi...

Eveniment4 ore inainte

Dezvaluiri incendiare despre relația lui Ghiță cu Kovesi. Ion Cristoiu a spus totul | BacauAZI

Cristoiu a fost audiat joi, la Secția Specială de Anchetă a magistraților, în dosarul în care este cercetată fosta șefă...

Eveniment7 ore inainte

Scena politică se zguduie! Cine ar fi spionul rus din Guvernul Dăncilă | BacauAZI

”Il acuz pe Eugen Teodorovici de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici. Acest om, care atentie este minstrul de...

Eveniment10 ore inainte

Scandal mare între România şi UE. Viorica Dăncilă dă explicaţii oficiale după întâmplarea controversată de la Bruxelles | BacauAZI

Zilele trecute, Frank Engel, un europarlamentar luxemburghez, şeful Partidul Creştin-Social, membru în PPE, a povestit cum premierul Viorica Dăncilă le-a...

Eveniment14 ore inainte

Cum arată clinica lui Becali unde oamenii se pot trata gratis. Ce am eu acolo nu mai există în România | BacauAZI

Clinica este situată în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței. „Aici nu este spital, aici nu se...

Eveniment17 ore inainte

Comisia Europeană a făcut ravagii. Amendă colosală primită de Google | BacauAZI

Comisia Europeană a luat decizia de a sancționa Google cu o amendă de 1,49 miliarde de euro, pentru abuz de...

Eveniment20 de ore inainte

Horoscop 21 martie 2019. Această zodie va avea parte de o zi extraordinară. Ce condiții trebuie să respecte pentru a avea succes pe toate planurile | BacauAZI

BERBEC  Astăzi simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Eşti surprins de o...

Eveniment22 de ore inainte

Shalom! Dancila e aleasa! – Ziarul Incisiv de Prahova

(Preluare National  – Catalin Tache): Atat de ”legendat” a fost ”Daddy”  Liviu Dragnea ca ”El lider maximo” al partidului si...

Eveniment24 de ore inainte

Șoc pentru Dragnea! Tăriceanu atac surprinzator. Începe campania | BacauAZI

Femeia l-a întrebat dacă este prieten cu Liviu Dragnea: „Să vă spun o obiecțiune din partea mea. Mai sunteți prieten...

EvenimentO zi inainte

Detalii neștiute! Ce studii are la bază Rareș Bogdan și cum a ajuns la Realitatea Tv | BacauAZI

Rareș Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974. Acesta a urmat cursurile Liceului Teoretic „Lucian Blaga” și a finalizat Facultățea...

EvenimentO zi inainte

”Este singurul responsabil. Este doar vina PSD!” | BacauAZI

„În urma declarațiilor ministrului Sănătății, Sorina Pintea, referitoare la faptul că întârzierile programelor naționale de sănătate ar fi cauzate de...

EvenimentO zi inainte

Rușii au adus bombardierele nucleare în Crimeea. Ce trebuie să facă România | BacauAZI

După consultarea cu aliații, România trebuie să fie în prima linie pentru asigurarea unui răspuns atât diplomatic, cât și militar....

Eveniment2 zile inainte

Echinocțiul de primăvară. Ce spune tradiția și când se schimbă ora | BacauAZI

La noi în ţară, echinocţiul de primăvară are loc la ora 23:58, iar de mâine nopţile vor fi din ce...

Eveniment2 zile inainte

„Dacă intrăm nepregătiţi, problemele se agravează” | BacauAZI

„O să vedeţi că nu toate ţările sunt fericite în zona euro, ceea ce înseamnă că intrarea în zona euro...

Eveniment2 zile inainte

Horoscop 20 martie. Acești nativi vor primi o veste bună. Mare atenție la bani | BacauAZI

BERBEC Componenta ludică, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar azi nu...

Eveniment2 zile inainte

Mircea Badea i-a luat fața lui Mihai Gâdea. Ce se întâmplă cu Antena 3 | BacauAZI

Mircea Badea este cel mai cunoscut jurnalist din România. Mihai Gâdea ocupă locul trei, după Cristian Tudor Popescu. Aceasta este...

Știrile Săptămânii