Connect with us

Uncategorized

RAZER LANSEAZĂ NOILE SEIREN V3 CHROMA ȘI SEIREN V3 MINI – DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE REMARCABILE

Publicat

pe

Proiectate pentru a satisface nevoile streamerilor, gamerilor și creatorilor de conținut din întreaga lume, noile microfoane surprind fiecare detaliu mulțumită celor mai recente inovații tehnologice de la Razer.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, dezvăluie două noi adiții la gama audio: Razer Seiren V3 Chroma și Seiren V3 Mini. Gândite ca elemente centrale ale oricărui setup de gaming, studio de streaming sau spațiu de creare de conținut, aceste microfoane sunt o combinație perfectă între designul iconic Razer și funcționalitatea de ultimă generație în materie de tehnologie audio.

Suntem încântați să lansăm Seiren V3 Chroma și Seiren V3 Mini, care evidențiază fuziunea dintre calitatea audio de top și dinamica Razer Chroma RGB”, declară Nick Bourne, Head of Mobile, Console & Streaming Division de la Razer. „Aceste microfoane sunt concepute pentru a îndeplini cerințele multiple ale creatorilor de conținut, oferind personalizare, control și claritate fără precedent, cu adevărat remarcabile.

Razer Seiren V3 Chroma: Design și Funcționalitate Remarcabile

Razer Seiren V3 Chroma stabilește un nou standard în materie de microfoane USB în lumea gamingului, combinând claritatea audio cu efecte vizuale RGB uimitoare. Iluminarea Stream and Game Reactive alimentată de Razer Chroma™ RGB reacționează la evenimentele din joc și la alertele de pe stream cu efecte vibrante de iluminare.

Nucleul lui Seiren V3 Chroma este condensatorul supercardioid, care surprinde fiecare nuanță a vocii utilizatorului cu o precizie superioară a detaliilor și un model de captare mai îngust care minimizează eficient zgomotul de fundal. Indiferent dacă interacționezi cu membrii echipei tale sau cu o audiență mai mare, Seiren V3 Chroma se asigură că fiecare cuvânt este auzit cu o claritate ridicată.

Senzorul Multi-Function Tap-to-Mute al lui Seiren V3 Chroma este mai mult decât un simplu buton – este un centru de comandă intuitiv la îndemâna oricui. Prin simpla atingere, utilizatorii pot controla ieșirea audio, inclusiv funcțiile de mute/unmute, pot regla iluminarea și controla funcția digital gain limiter, asigurând o experiență audio impecabilă chiar și în cele mai intense transmisii live sau sesiuni de gaming.

Pentru mai multe informații despre Razer Seiren V3 Chroma, accesează link-ul.

Razer Seiren V3 Mini: Claritate în Formă Compactă

Seiren V3 Mini se bazează pe fundația predecesorului său, încorporând funcționalități suplimentare într-o formă compactă. Noile progrese includ un senzor Tap-to-Mute intuitiv pentru oprirea sunetului, cu un indicator LED care oferă control și feedback instantaneu, onboard audio mixing prin intermediul Razer Synapse și performanțe audio superioare. Seiren V3 Mini este astfel o soluție potrivită pentru streameri și gameri care sunt în căutarea unui sunet de înaltă calitate fără aglomerare de cabluri.

Atât pentru creatorii de conținut cât și pentru gameri, zgomotul de fond poate reprezenta o provocare. Condensatorul de 14 mm este special conceput pentru captarea clară și detaliată a vocii, fiind eficient în special în cazul frecvențelor mai înalte. Modelul de captare supercardioid al lui Seiren V3 Mini izolează cu precizie vocea vorbitorului. Adăugarea senzorului Tap-to-Mute cu indicator LED oferă control și feedback instantaneu, o caracteristică importantă în timpul transmisiilor live sau a comunicărilor intense în joc.

Pentru mai multe informații despre Razer Seiren V3 Mini, accesează k-ul.

PREȚ & DISPONIBILITATE

Razer Seiren V3 Chroma

$129.99USD / €149.99 PRP

Razer.com, RazerStores & Partenerii Autorizați – Disponibil începând cu 29 Februarie 2024

Razer Seiren V3 Mini
$59.99USD / €59.99 PRP
Razer.com, RazerStores & Partenerii Autorizați – Disponibil începând cu 29 Februarie 2024

RESURSE ALE PRODUSULUI

Descarcă resursele produsului aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial for Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete al Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care acoperă fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și servicii.

Hardware-ul premiat al Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri de gaming Blade.

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, platforma de software a lui Razer include Razer Synapse (o platformă Internet of Things), Razer Chroma RGB (un sistem de tehnologie de iluminare RGB proprietar care suportă mii de dispozitive și sute de jocuri/aplicații) și Razer Cortex (un optimizator și launcher de jocuri).

Fondat în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel mondial.

Razer For Gamers. By Gamers.

press.razer.com

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Modele de usa de tip termopan pentru dormitor in tendinte in 2024

Publicat

pe

usa termopan

In 2024, a alege o usa de tip termopan pentru dormitor nu mai este doar o necesitate functionala, ci si o declaratie de stil si o reflectare a inovatiilor tehnologice. Dormitorul, considerat sanctuarul personal, locul de refugiu si relaxare, necesita o atentie deosebita in alegerea fiecarui element. Usile se disting prin capacitatea lor de a combina estetica cu performanta in izolare, securitate si durabilitate.

Tendintele actuale in materie de usi PVC din gama decoplast.ro pun accentul pe inovatie, stil si functionalitati care sa inspire si sa transforme fiecare dormitor intr-un loc unic, care sa reflecte personalitatea utilizatorilor.

PVC-ul, materialul perfect pentru o usa de tip termopan, a evoluat considerabil in ultimii ani. In 2024, PVC-ul folosit in productia de usi este tratat pentru a oferi o rezistenta si o izolatie termica si fonica superioara. Tratamentele UV speciale sunt acum standard si contribuie la prevenirea ingalbenirii si degradarii materialului sub influenta directa a soarelui. Din acest motiv, sistemele din PVC sunt ideale pentru dormitoare bine luminate.

usa termopan

usa termopan

Sensibilitatea crescuta fata de mediu influenteaza si industria sistemelor de tip termopan. PVC-ul reciclat este din ce in ce mai prezent chiar si in estetica usilor pentru interior, ceea ce reflecta angajamentul industriei pentru solutii sustenabile. Aceste materiale nu doar ca protejeaza resursele naturale, dar ofera si o izolatie imbunatatita. O usa de tip termopan contribuie la obtinerea unui mediu mai cald iarna si mai racoros vara.

Trendul anului 2024 aduce o paleta variata de culori si finisaje pentru usile din PVC. De la nuante neutre, care induc calmul, la culori vibrante care transforma usa intr-un punct focal al camerei, optiunile sunt practic nelimitate. Finisajele care imita textura lemnului sau a metalului sunt, de asemenea, populare, deoarece ofera un plus de eleganta si caldura. In plus, nu necesita o intretinere riguroasa.

Personalizarea este cheia in 2024, daca iti doresti o usa de tip termopan in tendinte. Fie ca este vorba de usi cu insertii de sticla personalizate sau modele gravate, fiecare detaliu poate fi ajustat pentru a reflecta personalitatea si stilul proprietarului. Tehnologia de printare digitala pe PVC permite integrarea oricarui design, de la motive florale la abstracte. Fiecare dintre acest tip de detaliu poate transforma o usa din PVC intr-o opera de arta.

Tipuri de usi din PVC si caracteristici

  • usi cu deschidere simpla – aceste usi sunt clasice, eficiente si extrem de versatile. Ideal pentru dormitoare de dimensiuni modeste sau pentru cei care prefera simplitatea, usile cu deschidere simpla ofera izolare excelenta si sunt usor de utilizat si intretinut;

  • usi culisante – sunt perfecte pentru dormitoare cu acces la balcon sau terasa. O astfel de usa din PVC te ajuta sa economisesti spatiu si sa maximizezi vizibilitatea. Sistemele de culisare avansate din 2024 sunt concepute pentru a asigura o deschidere / inchidere silentioasa si usoara, chiar si pentru panouri mari de sticla;

  • usi oscilobatante – combinatia de functionalitate si securitate face din acest tip de usi o optiune populara. Capacitatea de a bascula pentru ventilatie, in timp ce raman sigure, este ideala pentru dormitoare, deoarece asigura ventilarea optima a aerului, fara a-ti face probleme in ceea ce priveste securitatea locuintei;

  • usi frantuzesti – sunt sinonime cu luminozitatea si spatiul deschis. O astfel de usa de tip termopan reprezinta o alegere superba pentru dormitoare mari, deoarece aduce un flux maxim de lumina naturala si ofera camerei un aspect impresionant, romantic.

Citeste in continuare

Uncategorized

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Publicat

pe

De

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

Citeste in continuare

Uncategorized

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Publicat

pe

De

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta

București, România – 15 mai 2024 – Samsung Electronics, lider mondial în tehnologie, este partenerul oficial al competiției de tenis „Future Open by Samsung Galaxy AI”, un turneu pentru profesioniști care se va desfășura în perioada 12-26 mai la Clubul Sportiv North Tennis din București (în parcul Herăstrău).

Turneul, deschis gratuit tuturor pasionaților de tenis, reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii profesioniști de a acumula experiență și puncte. În cadrul acestui eveniment, câștigătorii vor avea ocazia să acumuleze un total de 15 puncte, atât pentru turneul feminin, cât și pentru cel masculin. Anul acesta vor intra pe teren aproximativ 208 de jucători în cadrul turneului (88 bărbați, 120 femei), care se vor întrece în meciuri de simplu (feminin și masculin) și dublu pe parcursul celor 2 săptămâni. Printre sportivii care vor concura se numără și Nicholas David Ionel și Filip Cristian Jianu, unii dintre cei mai cunoscuți tenismeni din clasament.

„Acest turneu ITF este dedicat promovării dezvoltării sportului și a tinerilor sportivi în România și reprezintă o platformă ideală atât pentru dezvoltarea tinerilor sportive, cât și a jucătorilor care urmăresc să își îmbunătățească clasamentul ATP/WTA sau să își construiască drumul în cariera profesionistă de tenis. Totodată ne propunem ca, în parteneriat cu Samsung, să le oferim spectatorilor experiența live a unui turneu de tenis internațional spectaculos și bine organizat, în Romania.” declară Patrick Grigoriu, Directorul turneului.

Intrarea la turneu este gratuită. Programul meciurilor poate fi urmărit pe site-ul https://www.itftennis.com/.

Surprize și activități cu prietenii și familia la zona Samsung

Participanții la turneu sunt invitați să descopere zona de lounge Samsung special amenajată pentru pauzele dintre meciuri și momentele de relaxare cu prietenii și familia. Aceștia vor avea ocazia să descopere și să testeze funcțiile Galaxy AI de pe noua serie Galaxy S24 pe întreg parcursul turneului. În plus, în perioadele 16-18 mai și 23-26 mai, vizitatorii zonei Samsung se vor putea bucura de diverse activități și surprize organizate de compania sud-coreană.

Prin implicarea în acest eveniment, Samsung își propune să susțină sportul românesc și tinerii sportivi români aflați în punctul de a-și construi o carieră profesionistă în tenis. Acesta este doar unul din multele demersuri pe care compania le realizează în misiunea sa de a încuraja tinerii să adopte un stil de viață mai sănătos sau să își urmeze cu încredere pasiunile, cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație.

 „Susținem sportul românesc și încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte cât mai devreme un stil de viață activ și echilibrat. Smartphone-urile Samsung, cu noile funcții Galaxy AI, nu doar că ne ajută să economisim timp pentru activitățile importante din viața noastră, ci contribuie și la optimizarea rezultatelor pe care le atingem, la prevenirea accidentărilor sau la realizarea unor programe de antrenament personalizate. Ca partener oficial al turneului, ne propunem să le arătăm oamenilor cum sportul și tehnologia lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața și a inspira următoarea generație de campioni.” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperence Division la Samsung Electronics România & Bulgaria.

Open Always Wins

De-a lungul anilor, prin produsele și serviciile sale, Samsung a încurajat oamenii să se implice și să își îmbunătățească viața pas cu pas, indiferent de vârsta lor, prin integrarea unor schimbări mici, dar de impact. De la monitorizarea calității somnului și integrarea mai multor oportunități de mișcare ușoară în stilul de viață, până la performanță sportivă la competiții de nivel european sau internațional. Pentru Samsung, sportul nu este doar o activitate fizică, ci o oportunitate de dezvoltare personală și socială, un prim pas către o viață mai armonioasă pe care fiecare dintre noi, la nivel individual, îl poate realiza mai ușor cu sprijinul tehnologiei.

Anul acesta, Samsung Electronics este totodată și partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, un parteneriat cu o tradiție de aproape 40 de ani. Cu această ocazie, brandul a lansat campania „Open Always Wins”, prin care își exprimă convingerea că deschiderea le permite oamenilor posibilități infinite și capacitatea de a realiza lucruri extraordinare.

Viziunea „Open Always Wins” va fi centrul programului său pentru Paris 2024 și va contura toate demersurile brandului înspre a sprijini tinerii în parcursul lor de a se apropia de sport sau chiar a face performanță în domeniu. Puteți afla mai multe despre campanie AICI.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv9 ore inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

usa termopan usa termopan
Uncategorized9 ore inainte

Modele de usa de tip termopan pentru dormitor in tendinte in 2024

In 2024, a alege o usa de tip termopan pentru dormitor nu mai este doar o necesitate functionala, ci si...

Uncategorized10 ore inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Uncategorized14 ore inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

ExclusivO zi inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

EvenimentO zi inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

ExclusivO zi inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

ExclusivO zi inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Eveniment2 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Exclusiv2 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Eveniment3 zile inainte

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv4 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment4 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Eveniment4 zile inainte

SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment5 zile inainte

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Știrile Săptămânii