Connect with us

Viața în Bacău

Utilizarea lacrimilor artificiale impreuna cu lentilele de contact

Publicat

pe

Lentilele de contact sunt o opțiune populară pentru corectarea vederii și oferă o alternativă convenabilă și estetică față de ochelarii tradiționali. Cu toate acestea, purtarea lentilelor de contact poate provoca uneori disconfort și uscăciune oculară. Pentru a combate aceste probleme, picăturile pentru ochi, cunoscute și ca lacrimi artificiale, sunt utilizate adesea în combinație cu lentilele de contact. În acest articol, vom explora importanța lacrimilor artificiale și modul corect de utilizare a acestora atunci când purtați lentile de contact.

Rolul lacrimilor artificiale

Lacrimile artificiale sau picaturile de ochi reprezintă soluții lichide care au ca scop umidificarea și lubrifierea ochilor, imitând compoziția naturală a lacrimilor umane. Ele sunt utilizate pentru a trata și preveni uscăciunea oculară, iritațiile și disconfortul asociate purtării lentilelor de contact.

Atunci când purtați lentile de contact, acestea pot interfera cu procesul natural de umidificare a ochilor, deoarece limitează accesul aerului la suprafața oculară și reduc nivelul de oxigen către ochi. Acest lucru poate determina uscarea ochilor și apariția senzației de disconfort, iritații, senzații de corp străin sau senzația de ochi uscați și încleștate.

Iată câteva sfaturi importante pentru utilizarea corectă a lacrimilor artificiale în combinație cu lentilele de contact:

 1. Alegeți lacrimi artificiale compatibile cu lentilele de contact: Există diverse tipuri de lacrimi artificiale disponibile pe piață. Asigurați-vă că alegeți un produs recomandat pentru utilizarea cu lentilele de contact. Verificați eticheta sau consultați un specialist pentru a obține recomandări adecvate.
 2. Consultați-vă medicul oftalmolog sau optometristul: Înainte de a începe să utilizați lacrimi artificiale, este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul oftalmolog sau optometristul dumneavoastră. Aceștia pot oferi sfaturi personalizate și recomandări în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.
 3. Urmăriți programul de administrare: Respectați instrucțiunile de pe ambalajul lacrimilor artificiale în ceea ce privește frecvența și cantitatea recomandată de picături. Uneori, este recomandat să utilizați lacrimile artificiale înainte și după purtarea lentilelor de contact.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viața în Bacău

Diabetul dezvăluit: simptome, etiologie și opțiuni de tratament

Publicat

pe

Diabetul este o afecțiune cronică care afectează modul în care corpul tău convertește alimentele în energie. Majoritatea alimentelor pe care le mănânci sunt transformate în glucoză, un tip de zahăr care intră în fluxul sanguin. În condiții normale, pancreasul produce insulină, un hormon care ajută celulele să absoarbă glucoza din sânge și să o folosească pentru energie. Cu toate acestea, la persoanele cu diabet, acest proces este perturbat.

Tipuri principale de diabet

Diabetul de tip 1

La persoanele cu diabet de tip 1, pancreasul nu produce insulină deloc. Este o afecțiune autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar al corpului atacă greșit celulele pancreasului. Acest tip de diabet necesită administrarea de insulină prin injecții sau prin intermediul unei pompe de insulină pentru a menține nivelul de glucoză în sânge sub control.

Diabetul de tip 2

În cazul diabetului de tip 2, pancreasul produce insulină, dar fie nu este suficientă, fie organismul nu o poate utiliza eficient. Acesta este tipul de diabet cel mai frecvent și este adesea legat de stilul de viață, inclusiv de dietă și lipsa exercițiilor fizice.

Importanța cunoașterii simptomelor la debutul sau dezechilibrarea diabetului

Diabetul zaharat este o afecțiune medicală complexă ce are un impact semnificativ asupra modului în care corpul tău procesează zahărul, o sursă esențială de energie. Dacă suferi de diabet zaharat sau dacă ești la risc de a dezvolta această boală, este foarte important să cunoști simptomele asociate cu debutul sau dezechilibrarea acesteia. Detectarea timpurie și intervenția adecvată pot preveni complicații grave.

Simptomele comune

Sete și urinare frecventă

Unul dintre simptomele clasice ale diabetului zaharat este setea excesivă, însoțită de nevoia de a urina frecvent. Aceasta se întâmplă deoarece excesul de zahăr din sânge determină rinichii să lucreze mai mult pentru a-l filtra.

Oboseală

Un nivel ridicat de zahăr în sânge poate cauza oboseală extremă, indiferent de cât de odihnit te simți altfel.

Scădere în greutate nejustificată

În ciuda apetitului crescut, este posibil să observi o scădere rapidă și inexplicabilă în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul începe să folosească grăsimea și mușchii ca sursă de energie, deoarece celulele nu pot utiliza zahărul din sânge.

Probleme de vedere

Nivelurile ridicate de zahăr din sânge pot provoca probleme de vedere, cum ar fi vedere încețoșată. Aceasta se întâmplă deoarece excesul de zahăr poate trage lichidul din lentilele ochilor.

Cicatrizare lentă și infecții frecvente

Un sistem imunitar slăbit și circulația sanguină deficitară, simptome comune la persoanele cu diabet, pot duce la cicatrizare lentă și infecții frecvente.

Simptome severe

Acidoză diabetică (cetoacidoză)

Un simptom grav al dezechilibrării diabetului este acidoza diabetică, manifestată prin gură uscată, respirație cu miros de acetonă și confuzie mentală.

Comă diabetică

În cazuri extreme, un nivel foarte ridicat sau foarte scăzut de zahăr în sânge poate duce la comă diabetică, o urgență medicală.

Ce să faci în cazul în care observi aceste simptome

Dacă observi unul sau mai multe dintre aceste simptome, este crucial să consulți un medic cât mai curând posibil pentru diagnostic și tratament adecvat. Monitorizarea constantă, ajustarea regimului alimentar și tratamentul medicamentos sunt cheia managementului eficient al diabetului zaharat.

Cunoașterea simptomelor asociate cu debutul sau dezechilibrarea diabetului zaharat te poate ajuta să iei măsurile necesare pentru a controla această afecțiune și pentru a preveni complicații serioase.

Complicații posibile

Dacă nu este gestionat corespunzător, diabetul poate duce la o serie de complicații grave, inclusiv boli cardiovasculare, afectarea rinichilor, deteriorarea nervilor și probleme de vedere. În cazuri extreme, diabetul nediagnosticat sau prost gestionat poate duce la coma diabetică, care este o urgență medicală.

Importanța unui tratament adecvat pentru diabet

Diabetul este o afecțiune medicală cronică care afectează modul în care organismul tău transformă alimentele în energie. Tratamentul diabetului este crucial nu doar pentru gestionarea simptomelor, dar și pentru prevenirea complicațiilor pe termen lung, cum ar fi bolile de inimă, insuficiența renală și pierderea vederii. În cele ce urmează, vom discuta despre diferitele opțiuni de tratament disponibile și cum să le integrezi în planul tău de îngrijire.

Monitorizarea nivelului de zahăr din sânge

Primul pas în tratamentul diabetului este monitorizarea regulată a nivelului de zahăr din sânge. Acest lucru te ajută să îți ajustezi dieta, activitatea fizică și, dacă este cazul, medicamentele.

Controlul dietei și importanța nutriției

Alimentația joacă un rol esențial în controlul diabetului. O dietă echilibrată, bogată în nutrienți și săracă în zaharuri și grăsimi saturate, poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra sănătății tale. Consultă un nutriționist pentru a elabora un plan de masă potrivit pentru tine.

Activitatea fizică și beneficiile sale

Exercițiul fizic este un alt factor cheie în managementul diabetului. Activitățile fizice regulate, cum ar fi mersul pe jos, înotul sau ciclismul, pot ajuta la menținerea unui nivel sănătos al zahărului din sânge.

Medicamentele și insulina

În funcție de tipul de diabet și de severitatea simptomelor, s-ar putea să fie nevoie de medicamente sau de insulina pentru a controla nivelul de zahăr din sânge. Există diverse tipuri de medicamente antidiabetice, și doar un medic poate decide care este cea mai potrivită pentru tine.

Monitorizarea și prevenirea complicațiilor

Tratamentul diabetului nu se oprește la controlul nivelului de zahăr din sânge. Este important să îți monitorizezi regulat și alte aspecte ale sănătății, cum ar fi tensiunea arterială și nivelul colesterolului, și să fii atent la apariția oricăror complicații.

Încheierea unei colaborări cu echipa de sănătate

Un aspect adesea neglijat, dar esențial, în tratamentul diabetului este colaborarea strânsă cu echipa ta de sănătate. Aceasta poate include medicul de familie, endocrinologul, nutriționistul și chiar un psiholog. Împreună, puteți elabora cel mai eficient plan de tratament pentru nevoile tale.

Controlul diabetului este un efort de echipă care implică atât modificări ale stilului de viață, cât și, posibil, tratament medicamentos. Abordarea trebuie să fie personalizată și adaptată nevoilor și stilului tău de viață. Discută cu medicul tău despre opțiunile de tratament și despre cum să le integrezi în rutina ta zilnică pentru a trăi o viață sănătoasă și plină de energie.

Gestionarea diabetului

În timp ce diabetul nu poate fi vindecat în totalitate, el poate fi gestionat eficient printr-o combinație de medicamente, modificări ale stilului de viață și monitorizare regulată a nivelului de glucoză din sânge. Medicamentele orale sau injecțiile cu insulină sunt adesea necesare, în funcție de tipul și severitatea diabetului.

Importanța prevenției și educației

Prevenția și educația sunt vitale în lupta împotriva diabetului. Informarea corectă și adoptarea unui stil de viață sănătos pot preveni sau amâna apariția diabetului de tip 2. În cazul diabetului de tip 1, înțelegerea modului de gestionare a afecțiunii este esențială pentru a preveni complicațiile.

Prin urmare, diabetul este o afecțiune serioasă care necesită o abordare multidisciplinară pentru management și control. Dacă ai simptome care îți dau motive de îngrijorare, cel mai bine este să consulți un medic pentru diagnostic și orientare în tratament.

Sursa articol:

https://revistafocus.ro/ – Publicație editorială dedicată pentru întreaga familie
https://jurnaluldemedia.ro/ – Publicație online de actualitate ce vă așteaptă zilnic cu informaţii utile
https://ghidulnational.ro/ – Platformă editorială cu articole interesante
https://blogrepublik.ro/ – Revistă pentru toată familia

Citeste in continuare

Viața în Bacău

Un păr de invidiat: rețetele naturale care funcționează

Publicat

pe

Un ruj potrivit poate schimba total o ținută sau poate spori încrederea în sine. Dar cu atât de multe opțiuni disponibile, cum să alegi corect? În articolul de azi, îți vom arăta cum.

În lumea modei și a frumuseții, machiajul joacă un rol esențial în definirea și evidențierea trăsăturilor tale. Un machiaj bine realizat poate adăuga o notă de eleganță și sofisticare la orice ținută. Cu toate acestea, crearea unui look de zi perfect necesită mai mult decât o pensulă magică și o paletă de culori. În acest articol, vom explora împreună secretele de frumusețe și îngrijire ale unui machiaj de zi reușit, astfel încât să te simți încrezătoare și frumoasă, indiferent de situație.

Alegerea fondului de ten potrivit

Începe ziua cu o bază solidă. Alegerea unui fond de ten potrivit este esențială pentru un machiaj de zi impecabil. Ești confuză când vine vorba de texturi, nuanțe și formule? Nu îți face griji, îți vom oferi toate informațiile necesare pentru a face alegerea corectă.

Eyeliner-ul discret

Un machiaj de zi cere de obicei subtilitate, nu dramă. Eyeliner-ul ar trebui să fie aplicat cu grijă și precizie pentru a îmbunătăți, nu pentru a domina, aspectul ochilor tăi. Vom discuta despre diferite tehnici și tipuri de eyeliner, precum și despre modul de aplicare pentru a obține cel mai bun rezultat.

Rujul perfect pentru o zi plină

Un ruj într-o nuanță potrivită poate fi ca o carte de vizită pentru personalitatea ta. Dar cum să alegi dintre atâtea opțiuni disponibile pe piață? Vom demonta miturile legate de ruj și îți vom arăta cum să îl alegi și să îl aplici ca un profesionist.

Jocul cu umbrele

Conturarea nu este rezervată doar pentru ședințele foto sau pentru ieșirile de seară. Cu câteva trucuri simple, poți să îți conturezi fața într-un mod natural, astfel încât să îți accentuezi trăsăturile fără a părea exagerată.

Arta sprâncenelor

Nu uita de sprâncene atunci când te machiezi. Ele pot aduce un echilibru întregului tău look și pot face diferența între un machiaj obișnuit și unul extraordinar. Îți vom oferi sfaturi pentru a-ți forma și menține sprâncenele într-un mod care să îți complimenteze fața.

Îngrijirea pielii înainte de machiaj

Deși produsele de machiaj pot face minuni, o piele bine îngrijită va face ca totul să arate și să se simtă mai bine. Îți vom oferi câteva sfaturi de îngrijire prealabilă pentru a-ți pregăti pielea pentru machiaj.

Trucuri de profesionist pentru aplicarea fardului

Aplicarea fardului este mai mult decât o simplă colorare a pleoapelor. Cu tehnicile potrivite, îți poți îmbunătăți forma și culoarea ochilor într-un mod natural. Îți vom arăta cum.

Pregătirea și fixarea machiajului

Un machiaj bine realizat nu este complet fără etapele de pregătire și fixare. Să nu treci cu vederea aceste etape cruciale dacă vrei ca machiajul tău să reziste întreaga zi.

Instrumentele potrivite pentru machiaj

De la pensule până la bureți, instrumentele pe care le folosești pot face o mare diferență. Vom examina ce este esențial pentru trusa ta de machiaj și cum să le folosești în mod eficient.

Înfrumusețarea prin naturalețe

Machiajul de zi are adesea mai mult de-a face cu sublinierea frumuseții naturale decât cu crearea unui efect dramatic. În acest sens, îți vom prezenta o serie de sfaturi pentru a te ajuta să obții un look cât mai natural.

Sursa articol chantel.ro – Revista pentru femei

Citeste in continuare

Viața în Bacău

Cum să faci alegerea muzicii pentru nuntă: playlist-uri și trupe live

Publicat

pe

Fericirea de a fi logodit poate fi rapid înlocuită de anxietatea legată de organizarea evenimentului. Dar nu trebuie să te simți copleșit. Primul pas este să ai o viziune clară despre ce îți dorești și să începi cu cercetările de bază.

Bazele bugetului: financiarul în planificarea nuntii tale

Înainte de a începe să rezervi locații sau să alegi rochia de mireasă, ești nevoit să știi cât îți permiți să cheltuiești. O discuție sinceră despre buget cu partenerul tău și eventualele contribuții din partea familiilor sunt esențiale în această etapă.

Prioritizează elementele cheie: ce contează cu adevărat pentru tine

Nu toate elementele unei nunți sunt la fel de importante pentru toată lumea. Poate pentru tine contează mai mult muzica, în timp ce pentru partenerul tău este crucial meniul. Stabiliți împreună o listă de priorități pentru a vă asigura că ambii sunteți mulțumiți.

Creați-vă un timeline: timpul tău cel mai de preț aliat

Planificarea nunții poate dura luni de zile sau chiar ani. O cronologie bine pusă la punct te va ajuta să rămâi organizat și să îți dai seama ce trebuie făcut și când.

Alege locația și data: două decizii care schimbă totul

O dată și un loc stabilite vor dicta multe alte elemente, inclusiv bugetul, disponibilitatea furnizorilor și chiar ținuta pe care o vei purta. Ia-ți timp să alegi cu grijă.

Cine sunt invitații? Elaborarea listei de invitați

Lista de invitați poate fi o sursă majoră de stres, dar și un factor cheie în determinarea bugetului și a locației. Elaborați o listă inițială și fiți pregătiți să o ajustați în funcție de necesități.

Consultanți sau DIY? Decizia de a angaja un organizator de evenimente

Unii oameni preferă să organizeze totul singuri, în timp ce alții apelează la un organizator de evenimente. Analizează bine ce opțiune se potrivește stilului și bugetului tău.

Căutarea furnizorilor: cum să alegi profesioniștii care îți vor modela ziua

Fiecare furnizor, de la fotograf la florar, va aduce un element unic în nunta ta. Asigură-te că îi alegi pe cei care înțeleg și pot realiza viziunea ta.

Rămâi organizat: instrumentele care te ajută

Există multe instrumente disponibile, de la aplicații la agende clasice, care te pot ajuta să rămâi organizat. Alege instrumentele care se potrivesc cel mai bine cu stilul și nevoile tale.

Nunta ta, un eveniment dinamic: cum să te adaptezi schimbărilor

Chiar și cu cea mai bună planificare, pot apărea neprevăzute. Fii pregătit să te adaptezi și să iei decizii rapide pentru a asigura succesul nuntii tale.

Cum să alegi furnizorii pentru nunta ta

Planificarea unei nunți poate fi o sarcină dificilă și copleșitoare. Există atât de multe detalii de luat în considerare și decizii de luat, iar alegerea furnizorilor potriviți poate face diferența între o nuntă de vis și un dezastru total. În acest articol, vom discuta despre câteva sfaturi și strategii cheie pentru alegerea furnizorilor potriviți pentru nunta ta.

 1. Analizează-ți bugetul

Primul pas în alegerea furnizorilor pentru nunta ta este să analizezi bugetul disponibil. Stabilește cât de mult ești dispus să cheltuiești pentru fiecare aspect al nunții tale, inclusiv pentru căsătoria civilă, ceremonie, recepție, muzică, fotografie, video, mâncare, băutură și decor. Alocă bugete realiste pentru fiecare și asigură-te că ții cont de toate costurile suplimentare, cum ar fi taxele de transport și taxele de închiriere.

 1. Cercetează piața și analizează furnizorii

Următorul pas este să faci o cercetare amănunțită a pieței și să analizezi furnizorii disponibili. Caută online și în reviste de specialitate pentru a identifica furnizorii care se potrivesc stilului și bugetului tău. Verifică site-urile lor, portofoliile, recenziile și ratingurile. Poți chiar să mergi la expoziții de nunți și să vorbești direct cu furnizorii pentru a obține mai multe informații și pentru a vedea mostre ale muncii lor.

 1. Întâlniri și interviuri

După ce ai identificat câțiva furnizori potențiali, este timpul să stabilești întâlniri și să le intervievezi. Aceste întâlniri îți oferă ocazia să afli mai multe despre serviciile și produsele lor, să pui întrebări și să discuți despre detaliile nunții tale. Asigură-te că împărtășești cu ei toate preferințele și așteptările tale și că te simți confortabil lucrând cu ei. Ascultă-ți instinctul și alege furnizorii cu care ai o conexiune și în care ai încredere.

 1. Solicită referințe și recomandări

Un alt pas important în procesul de alegere a furnizorilor pentru nunta ta este să soliciți referințe și recomandări. Vorbește cu cupluri care au folosit furnizorii respectivi în trecut și află cum a fost experiența lor. Întreabă despre profesionalismul, calitatea serviciilor, respectarea termenelor și abilitatea de a face față provocărilor. Recomandările pot oferi o perspectivă reală asupra modului în care furnizorii se descurcă în practică și te pot ajuta să iei o decizie mai informată.

 1. Contracte și asigurări

Înainte de a încheia orice acord cu furnizorii aleși, asigură-te că ai citit și înțeles contractele și politica de asigurare. Verifică toate detaliile, inclusiv costurile, procentele de plată, clauzele de reziliere și politica de rambursare. Asigură-te că totul este clar și că nu există ambiguități sau surprize neplăcute în viitor.

 1. Monitorizează progresul și comunică

Pe măsură ce planificarea nunții tale avansează, este important să monitorizezi progresul și să comunici în mod regulat cu furnizorii tăi. Asigură-te că toate detaliile sunt în ordine și că toți furnizorii sunt la curent cu schimbările și modificările. Întrețineți o comunicare deschisă și sinceră și asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă.

 1. Rezervă cu timp înainte

Nu lăsa rezervarea furnizorilor pe ultima sută de metri. Mulți furnizori de nunți sunt solicitați în avans, așa că este important să îi rezervi cu câteva luni înainte de nunta ta. Astfel, vei avea mai multe șanse să obții furnizorii pe care îi dorești și să eviți dezamăgirea.

 1. Încredere în furnizorii aleși

După ce ai ales furnizorii pentru nunta ta, încrederează-te în ei și lasă-i să își facă treaba. Furnizorii cu experiență știu exact ce trebuie să facă și cum să facă pentru a-ți oferi nunta de vis. Încredințează-le-vă responsabilitatea și concentrează-te pe bucuria și frumusețea momentului.

Alegerea furnizorilor potriviți pentru nunta ta este un pas crucial în planificarea unui eveniment reușit. Urmează aceste sfaturi și strategii și asigură-te că îți asumi deciziile în cunoștință de cauză. Cu furnizorii potriviți la bord, nunta ta va fi un eveniment memorabil și de neuitat!

Sursa Idei și sfaturi utile pentru organizarea unei nunți de succes, așa cum ți-ai dorit.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized2 ore inainte

Samsung și Universitatea Michigan îmbunătățesc tehnologia ceasurilor inteligente pentru alergători

Studiul explorează cum tehnologia ceasului Galaxy poate îmbunătăți sănătatea și performanța alergătorilor prin evaluarea pierderii de transpirație și a VO2...

Eveniment14 ore inainte

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale? – Ziarul Incisiv de Prahova

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

AfaceriO zi inainte

Drumul de la pasiune la venit: strategii pentru începători

Un antreprenor este o persoană care inițiază și gestionează o afacere sau un proiect cu scopul de a obține profit....

Viața în BacăuO zi inainte

Diabetul dezvăluit: simptome, etiologie și opțiuni de tratament

Diabetul este o afecțiune cronică care afectează modul în care corpul tău convertește alimentele în energie. Majoritatea alimentelor pe care...

AfaceriO zi inainte

Cum să îți alegi ideea de afaceri perfectă în 7 pași simpli

Alegerea ideii de afaceri perfecte poate fi o provocare, dar este și un pas esențial în drumul tău către succesul...

UncategorizedO zi inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Știri din județO zi inainte

Rampele de andocare și eficienta lor în logistica modernă

Rampele de andocare reprezintă un element esențial în optimizarea fluxului logistic în spațiile industriale și depozitele moderne. Aceste rampe de...

Eveniment2 zile inainte

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY România lansează Liga Punctelor PENNY pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

București, 20 septembrie 2023 – În perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal,...

Uncategorized2 zile inainte

Johnnie Walker lansează campania Keep Walking România, prin care încurajează femeile să vorbească despre impactul lor asupra societății

Noua campanie Johnnie Walker aduce în prim-plan poveștile unor români extraordinari, dând un exemplu pozitiv și stabilind o bază solidă...

Eveniment3 zile inainte

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor? – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Eveniment3 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

Eveniment4 zile inainte

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala – Ziarul Incisiv de Prahova

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Uncategorized4 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

București, România – 18 septembrie 2023 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice...

Știri din județ4 zile inainte

Evitarea scamurilor online: Sfaturi pentru utilizatorii de laptopuri

În era digitală de astăzi, utilizatorii de laptop-uri caută în mod constant informații, produse și servicii online. Cu toate acestea,...

Eveniment5 zile inainte

CCR continua seria amanarilor privind judecata exceptiei de neconstitutionalitate a OUG 59/2017 ( prin care s-a stabilit limitarea pensiei nete la nivelul mediei salariilor/soldelor nete)! – Ziarul Incisiv de Prahova

Mai tineti minte prima reactie (cu intarziere) a familiei criminalului de la 2 Mai, si ceea va scriam atunci –...

Știrile Săptămânii