Connect with us

Afaceri

7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

Publicat

pe

Uşile şi ferestrele din PVC au tot mai mare căutare printre persoanele care vor să-şi construiască o casă nouă sau să o renoveze pe cea veche. Şi de ce nu ar avea din moment ce avantajele sunt cu mult peste cele oferite de ferestrele şi uşile tradiţionale din lemn? Acestea sunt mult mai fiabile şi au un aspect mai plăcut decât cele din lemn, iar rezistenţa este superioară, ele putând dura până la 50 de ani fără prea mari bătăi de cap cu întreţinerea lor!

Iată câteva motive pentru care ferestrele şi uşile din PVC pe care le construim la ONEPLAST ar trebui să fie prima dumneavoastră opţiune atunci când construiţi sau renovaţi o casă.

La un pret mult mai accesibil – Ferestrele şi uşile din PVC sunt mult mai ieftine dacă le comparăm cu cele din aluminiu sau din lemn, de asemenea, costurile de întreţinere sunt reduse faţă de cele pentru uşile şi ferestrele tradiţionale, transformându-le într-o opţiune prietenoasă cu buzunarele dumneavoastră!

Oferă izolare superioară – Un sistem de uşi şi ferestre din PVC va păstra camera la o temperatură medie constantădeoarece beneficiază de proprietăţi excelente de izolare termică. Astfel, indiferent că este iarna  sau vară, costurile cu menţinerea unei temperaturi plăcute în casă scad simţitor dacă alegeţi ferestre şi uşi din PVC.

O securitate sporită – Dacă este un lucru cu care toată lumea este de acord în privinţa sistemelor din PVC atunci acela este rezistenţa lor! Uşile şi ferestrele din PVC nu se distrug la fel de uşor precum cele din lemn, astfel că instalând un astfel de sistem în casa dumneavoastră vă oferă şi un plus de protecţie pe lângă celelalte beneficii!

Nu ruginesc sau crapă – Faptul că ferestrele din PVC nu ruginesc precum cele din metal sau crapă precum cele din lemn le fac să fie prima alegere a unui arhitect, dezvoltator de imobiliare sau persoană care construieşte ori renovează propria casă. Ploaia sau razele soarelui nu au acelaşi efect devastator asupra ferestrelor şi uşilor din PVC precum asupra celor din metal ori lemn.

Nu sunt afectate de dăunători – De îndată ce termitele pătrund în ramele din lemn e foarte greu să scăpăm de ele şi deseori suntem nevoiţi să schimbăm uşile şi ferestrele cu totul. Acest lucru înseamnă costuri suplimentare de care nu avem nevoie. Aceste probleme nu vor exista dacă alegeţi să instalaţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC!

Foarte uşor de întreţinut – Uşile şi ferestrele din PVC necesită eforturi şi costuri minime de întreţinere comparativ cu cele din alte materiale aflate în momentul de faţă pe piaţă. Nu este nevoie să chemaţi tâmplarul pentru a se ocupa de crăpăturile din ramele ferestrelor sau uşilor – tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi, eventual, un detergent pentru a îndepărta petele mai persistente, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Un aspect modern – Alegând sisteme de uşi şi ferestre din PVC casa dumneavoastră va avea un aspect modern şi plăcut. Acestea sunt în trend în momentul de faţă şi chiar dacă gama de culori este destul de limitată sunt suficiente pentru a se potrivi unui stil de decor minimalist sau unul de lux.

După cum puteţi vedea, există o mulţime de motive pentru care să alegeţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC pentru biroul sau casa dumneavoastră! Acestea nu vă ajută doar să economisiţi bani pe termen scurt cu instalarea lor ci şi pe termen lung cu întreţinerea şi beneficiile termice care vor contribui la scăderea facturilor pentru energie electrică sau căldură!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cauți persoane care împrumută bani?

Publicat

pe

Sărbătorile sunt pe cale să apară în scurt timp, ai o mulțime de lucruri de făcut și o lista întreagă de cumpărături, însă nu ai niciun ban la îndemână pentru un astfel de eveniment important?

Dacă răspunsul tău este da, pentru început ar fi bine să îți menții optimismul și să conștientizezi că poți primi ajutor dacă îți dorești acest lucru.

Tot ceea ce ai de făcut este să mizezi pe un credit de nevoi personale oferit de instituțiile financiare nebancare din România.

În țară noastră întâlnim 13 instituții de genul acesta, instituții care sunt concepute pentru toți cei care trec prin momente mai puțîn plăcute din punct de vedere financiar.

Poți avea cele mai frumoase sărbători de până acum, ori de câte ori alegi o colaborare de lungă durata cu una dintre cele 13 instituții financiare nebancare din România.

Obține cu încredere un credit fulger aprobat online și fii gata de sărbători frumoase și liniștite, alături de cei dragi.

Achiziționează-ți alimentele necesare pentru o masă îmbelșugată și oferă-ți ocazia cea mai prielnică de a din nou zâmbetul pe buze și de a te ocupa de evenimentele frumoase din viața ta.

Nici nu îți imaginezi cât de bine te vei simți când vei primi un credit urgent azi direct pe card sau chiar ramburs, în funcție de propriile tale preferințe.

Desigur, sunt instituții care virează banii direct pe card, însă nu toate.

Dacă ai nevoie de bani împrumut doar cu buletinul, este de ajuns să alegi între iCredit și Ocean Credit, acestea fiind singurele instituții care oferă un asemenea împrumut rapid nebancar.

Grăbește-te să cauți mai multe informații în mediul online și vei descoperi atât de multe avantaje, încât nu îți va veni să crezi.

Un alt aspect pe care ar fi bine să îl iei în serios se referă la faptul că nu vei mai fi nevoit să mergi în niciun loc, având în vedere că totul se va desfășura cu ajutorul internetului.

Este de ajuns să ai acces la un telefon mobil, la un laptop sau chiar la o tabletă și să fii gata oricând să completezi cererea de solicitare a unui credit urgent online.

Ai de făcut doar câțiva pași spre obținerea unui credit online urgent!

Hora Credit reprezintă una dintre cele mai avantajoase instituții financiare nebancare din România, de aceea ar fi mare păcât să o ratezi.

Distrează-te de sărbători împreună cu toți prietenii și familia ta și încarcă masă cu toate bucățele tradiționale pe care le iubeșți! Banii nu vor mai fi o problema atunci când vei primi creditul de care ai nevoie, nu uită acest lucru.

Este foarte trist să știi că se apropie orice eveniment deosebit iar tu stai atât de prost din punct de vedere financiar, încât nu ai nici măcar o opțiune spre care să te îndrepți.

Totul se schimbă în momentul în care ai un as în mânecă!

Sună chiar în acest moment la numărul de telefon de contact de pe site pentru diverse informații pe care vrei să le afli cu privire la suma de bani dorită.

Citeste in continuare

Afaceri

Dr. Oetker publică Obiectivele de Sustenabilitate

Publicat

pe

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă

Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină o activitate sustenabilă ca parte integrantă a ADN – ului său corporativ. Compania și-a unit acum obiectivele ambițioase de sustenabilitate în Carta Sustenabilității Dr. Oetker. Printre alte lucruri, Dr.Oetker dorește să obțină neutralitate climatică, să reducă consumul de plastic și să își creeze ambalaje complet reciclabile. În plus, compania investește foarte mult în profilurile nutriționale ale propriilor produse.

“Fiind o afacere de familie ce activează în producția de alimente și având companii de producție și distribuție pe fiecare continent în jurul lumii, suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de oameni și natură. Odată cu implementarea Cartei Sustenabilității Dr. Oetker, promovăm stilul de viață responsabil al consumatorilor noștri, asigurăm condiții corecte și sustenabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare reducând în același timp amprenta noastră asupra mediului. Dr. Oetker rămâne astfel fidel propriilor competențe esențiale, producând alimente de o înaltă calitate pentru momente de bucurie și oferind consumatorilor săi soluții din ce în ce mai relevante printr-un portofoliu de produse variat,” declară Dr. Albert Christmann, Președinte al Consiliului Executiv al Dr. Oetker.

Trei dimensiuni ale Cartei Sustenabilității

Carta Sustenabilității, care a fost lansată intern în anul 2020, cuprinde un total de 27 de proiecte, sub egida căreia echipe interdisciplinare lucrează pentru a atinge obiective ambițioase de sustenabilitate. Obiectivele specifice sunt atribuite celor trei dimensiuni Alimentația Noastră, Lumea Noastră și Compania Noastră.

Alimentația Noastră urmărește o abordare care să permită consumatorilor să ducă un stil de viață echilibrat, orientat pe sănătate și sustenabilitate. Printre alte lucruri, Dr. Oetker își propune, ca până în anul 2025, să optimizeze profilurile nutriționale ale produselor sale și, de exemplu, să reducă utilizarea sării, zahărului și grăsimilor cu până la 20 de procente.

Lumea Noastră reunește toate activitățile cu care Dr. Oetker modelează în mod pozitiv impactul social și de mediu al activităților sale corporative. Compania va obține neutralitatea climatică în toate locațiile până în anul 2022. Cantitatea de deșeuri alimentare pe care Dr. Oetker o poate influența direct va fi redusă cu 25 de procente până în anul 2025. Compania se va asigura că toate materialele de ambalare pot fi reciclabile până în anul 2025, aducând astfel o contribuție importantă la reducerea deșeurilor din plastic. În plus, Dr. Oetker intenționează să facă lanțurile sale de aprovizionare sustenabile – atât social cât și ecologic.

Compania Noastră se referă la angajații Dr. Oetker: Compania rămâne un angajator responsabil, asigură egalitate și promovează diversitatea. Cu scopul de a preveni complet accidentele ocupaționale, Dr. Oetker va implementa de asemenea un sistem de management care respectă certificarea standard recunoscută internațional ISO 45001 în toate locațiile de producție până în anul 2025.

Toate obiectivele și informațiile de bază pot fi găsite la: www.oetker.de/nachhaltigkeit (Germană și www.oetker.com/sustainability (Engleză)

Accent pe nevoile consumatorilor

La proiectarea obiectivelor, Dr. Oetker și-a inclus în mod firesc opiniile consumatorilor, astfel cum Dr. Judith Güthoff, Șef al Departamentului de Sustenabilitate & Conformitate în cadrul Dr. Oetker, explică: “Rezultatele sondajelor în rândul părților interesate și ale consumatorilor noștri sunt, pe langă propriile noastre convingeri, o bază importantă pentru obiectivele pe care ni le-am propus în Carta Sustenabilității.

Dr. Oetker s-a concentrat întotdeauna asupra consumatorilor și este absolut logic să le ascultam părerea și să integrăm dorințele lor în planurile noastre. Pe acest fond, Carta Sustenabilității Dr. Oetker este o reflecție a evoluțiilor sociale care au ca scop punerea în centrul activităților noastre a unor probleme precum protecția mediului, tratamentul corect al animalelor și diversitatea. În același timp, acțiunile noastre reflectă creșterea gradului de conștientizare a sănătății consumatorului, pentru care alimentația conștientă și sustenabilă devine din ce în ce mai importantă. Luăm în considerare acest lucru cu obiectivele noastre de sustenabilitate.”

Despre Dr. Oetker

În cadrul Dr. Oetker Group, Dr. Oetker reprezintă umbrela pentru numeroase companii de producție și vânzări care sunt active în mai bine de 40 de țări și, pe langă piețele de bază din Europa, operează de asemenea în Nordul și Sudul Americii precum și în Africa, Asia și Australia. În anul financiar 2019, Dr. Oetker și Conditorei Coppenrath & Wiesse au realizat venituri din vânzări de 3.390 milioane EU, având mai mult de 16.200 angajați în toată lumea – din care 7.000 lucrează în Germania. Fondată acum 130 de ani în Bielefeld, compania de familie Dr. Oetker este una dintre cele mai importante companii de produse din industria alimentară germană. Portofoliul divers de produse cu aproximativ 1.000 de produse în Germania și mai mult de 4.000 de produse în lumea întreagă include, printre altele, ingrediente, mixuri și decoruri pentru prăjituri, deserturi, prăjituri, conservanți, Musli Vitalis, pizza congelată și snacks, o ofertă variată pentru industria ospitalității și multe altele.

Citeste in continuare

Afaceri

Spălătoria de covoare te va scuti de multă treabă!

Publicat

pe

Să te ocupi de curățenia casei poate fi o activitate distractivă, însă ce faci atunci când covoarele tale ar trebui să fie curățate foarte bine?

În cazul în care nu suficient spațiu la dispoziție pentru acest lucru sau dacă pur și simplu vrei să te bazezi pe o spălătorie de covoare, încearcă să contactezi o echipa gata de a-ți îndeplini dorința!

Cu siguranță rezultatele vor fi diferite, având în vedere faptul că spălătoriile de covoare Iași utilizează detergeni profesionali și dispun de mai multe facilități.

Oricare ar fi alegerea ta, amintește-ți că te poți ocupă oricând dorești de alte activități care țin de curățenia casei tale.

O locuința care este curată, aerisită și frumos mirositoare, îți oferă o stare bună și te ajută să te concentrezi mult mai bine la ceea ce ai de făcut.

Este ușor de înțeles că ești ocupat sau că ai un loc de muncă destul de obositor care nu îți permite să desfășori anumite treburi casnice, însă totul ar fi mult mai simplu dacă ai știm cum să te organizezi mai bine.

De aceea, încearcă să îți programezi din timp curățenia generală și fă tot ceea ce îți stă în putere pentru a te bucură de o casă curată și ordonată!

Nimic nu este mai frumos decât să realziezi că ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putere pentru un rezultat cu adevărat satisfăcător.

În plus, te poți baza oricând pe membrii familiei tale, așa că nu mai pierde nicio secundă.

Dacă vrei să ai covoare noi însă nici nu doreșți să investi prea mult în această schimbare, poți opta oricând dorești pentru o curățătorie covoare Iași.

Covoarele tale vor arată că noi iar tu vei economisi o mulțime de bani, fără îndoială.

Nici nu îți imaginezi cât de mult contează o schimbare că această, mai ales dacă nu ai suficient de mult timp la dispoziție pentru a acționa cum îți dorești.

Pentru mai multe detalii suplimentare, verifică opțiunile în mediul online. Doar așa vei reuși să iei o decizie finală și să afli care sunt prețurile.

Fă în fiecare zi cât de puțin! Dacă astăzi ai ajuns acasă după o zi grea de muncă și mai ai doar câteva ore la dispoziție înainte de culcare, încearcă să desfășori o mică activitate în așa fel încât să îți menții casă ordonată.

Indiferent dacă ai de gând să ștergi mobilă de praf sau pur și simplu să duci gunoiul, orice activitate contează și te va aduce mult mai aproape de succesul pe care ți-l dorești!

Bucură-te de un rezultat final pe măsură așteptărilor și contactează o spălătorie de covoare, ori de câte ori îți dorești să ai covoare curate și împrospătate!

Vei vedea că te vei simți mult mai bine decât crezi și vei aprecia alfel curățenia din casă ta.

Păstrează ordinea mereu și fă-ți timp să pui la punct lucrurile din casă, doar așa vei înțelege cât de mult contează un mediu plăcut și aerisit. Începe chiar acum să faci schimbările pe care ți le-ai dorit mereu!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore inainte

O noua dezvaluire a ziarului Incisiv de Prahova confirmata de instanta/Un nou abuz al directorului Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti este sanctionat aspru de „instantele de judecata”/Pana cand va mai ramane hartuitorul – dovedit – la comanda institutiei? – Ziarul Incisiv de Prahova

Este un raspuns de logica si bun simt! Mai mult, in cele ce le vom demonstra mai jos, aceste abuzuri...

Eveniment17 ore inainte

Samsung lansează Galaxy M12 și continuă să extindă portofoliul și ecosistemul Galaxy

Noul Samsung Galaxy M12 aduce mai multă productivitate zilnică, ajutat de bateria sa de lungă durată de 5000 mAh, care...

Știri din județ18 ore inainte

Cum se utilizează un presostat pentru pompa de alimentare cu apă

Automatizarea unui sistem independent de alimentare cu apă este imposibilă fără utilizarea unui sensor de presiune. Dispozitivul sensibil va acționa...

EvenimentO zi inainte

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe e-bay si costume copiate de fanii serialului – Ziarul Incisiv de Prahova

Distribuie pe rețelele tale sociale: Oameni. De toate vîrstele. De toate condițiile. Oameni foarte tineri. Oameni la maturitate. Oameni ce...

Știri din județ2 zile inainte

Cărți și table de scris

Trebuie să cumperi cărți sub formă de hârtie, să citești urmărind cu un creion și să faci note constante pe...

Social2 zile inainte

Chanel prezinta noua colectie de moda, in memoria lui Karl Lagerfeld. Aparitii de senzatie pe cele mai mari scene de modeling din lume!

Virginie Viard, noua directoare de creatie a brandului Chanel a prezentat zilele trecute prima colectie Chanel de dupa moartea regretatului...

Eveniment2 zile inainte

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe e-bay si costume copiate de fanii serialului

Pornind de la minunata manta cu blana a lui Jon Snow si pana la paltonul extraordinar a lui Daenerys Targayien,...

Turism2 zile inainte

Șorțul profesional de bucătărie

  Șorțul de bucătărie joacă un rol foarte important în bucătărie, indiferent dacă ești bucătar sau pasionat de gătit. Te protejează...

Eveniment2 zile inainte

„Ambele plângeri penale post-amenințare au fost/sunt făcute pentru a-mi afla sursele „/Aviz unor infractori din IPJ Prahova care practica aceeasi metoda, e drept – inca – Nu pe penal! – Ziarul Incisiv de Prahova

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Exclusiv4 zile inainte

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Pandemia ne-a afectat pe toți! Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor...

Eveniment4 zile inainte

Refuzatii (devoalati) ai lui Ciolos sunt buni pentru Citu (Andrei Baciu)/Refuzatii (devoalati) ai lui Citu, sunt buni pentru Ciolos (Vlad Voiculescu). – Ziarul Incisiv de Prahova

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Uncategorized4 zile inainte

CELE MAI BUNE APLICATII CULINARE PE CARE TOTI BUCATARII AR TREBUI SA LE AIBA!

Pentru unele persoane bucataria este un loc unde isi petrec timpul relaxandu-se prin gatit. Pentru altii este de fapt un...

Eveniment5 zile inainte

Samsung Electronics câștigă 71 de premii iF Design

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Eveniment5 zile inainte

Stoica Ion – directorul S.C. Brazi Industrial Parc S.A. Negoieşti Negoieşti – face jocul crimei organizate pentru a acapara incineratoriul atat de necesar mafiei gunoaielor, prin ilegalitati si inventii. – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm din ce în ce mai multe detalii (cu probe, documente si inregistrari audio/video)  despre ce   s-a întâmplat si se...

Cultură5 zile inainte

Sub conducerea directorului Remus Grigorescu, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea este aproape de Românii de pretutindeni

Remus Grigorescu este un economist de top, profesor la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, care în prezent ocupă postul de Director la...

Afaceri5 zile inainte

Cauți persoane care împrumută bani?

Sărbătorile sunt pe cale să apară în scurt timp, ai o mulțime de lucruri de făcut și o lista întreagă...

Știrile Săptămânii