Connect with us

Eveniment

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a întrunit pentru sesizarea Curţii Constituţionale în vederea exercitării controlului de constituţionalitate, înainte de promulgare, asupra Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal

Publicat

pe

Genocidul
Pentru că nu mai fac politică de trei ani, de când mi-am dat demisia din toate funcțiile pentru că într-o emisiune a intrat Traian Băsescu să se umfle/n bojoci, asta după ce ani de zile ne bătusem-credeam eu-, cu un sistem mafiot creat chiar de el, ați văzut că sunt destul de rezervat în a discuta probleme punctuale ale politicii.
Lăbăreala și fățărnicia din politică mă fac câteodată însă să nu stau liniștit, nu de alta dar îi cunosc prea bine pe politicieni și știu și ce interese îi mână pe fiecare, asta în cazul în care nu sunt niște simpli executanți.

Să vorbim un pic despre pensiile speciale.
E un concurs de proști care se cred ‘jmecheri că ‘care a fost și este primul la tăiat pensii speciale, prin impozitare, tura asta.
Două lucruri, pentru tot românul:
Nu vă întrebați de ce vi se servește acest subiect acum, fix așa in plină pandemie- și ea la ‘mișto?
Sigur nu.
Păi să vă spun: că toată lumea a căzut de acord ca să nu vă mărească pensiile;
și atunci vă dau un os de ros.
Os care nu mai are nici un pic de carne pe el:
1) Pentru că pensiile speciale SUNT MICI față de cât ați fi îndreptățiți dumneavoastră să aveți pensia pe bază de contributivitate!
Nu uitați că patru ani am fost membru al Comisiei de Muncă a Parlamentului și m-am ocupat public să vă spun cum trebuie să vă impozităm noi, PDL-ul pensiile și chiar să vi le tăiem, să plătiți CAS-ul și cum din cauza pensiilor cade economia!
Mi-am învățat lecția, mi-am mușcat buza până la sânge, și nu vă pot lăsa să fiți fraieriți și miștocăriți de politicieni a n’ oară:
În România, problema pensiilor speciale este o falsă problemă, susținută și mediatizată pentru a ascunde adevărata problemă:

Pensiile pe bază se contributivitate sunt mizerabile!

Foștii mei colegi PDL-iști, acum PNL-iști, o să vă spună că nu sunt bani.
Vă mint cu nerușinare!
Bani sunt, tot timpul și încă mulți, dar nu vor să vi-i dea, pentru că nu sunteți electoratul lor și pentru că așteaptă să crăpați cât mai mulți de foame, de sărăcie, de lipsa medicamentelor și a spitalizării, pentru că oricare dintre dumneavoastră, pensionarii, care muriți, însemnați un vot mai puțin împotriva lor!

Chiar credeți că Povestea asta a PNL-ului în care v-au condamnat la moarte prin lipsa spitalizării in Pandemie a fost și este întâmplătoare?
După aceea umilința teribilă practicată mai mult de o lunâ în care nu ați avut voie să ieșiți din case decât între 11:00 și 13:00?
Ați mai auzit sau văzut în vreo țară din lume această măsură?
Zeci de mii de pensionari au crăpat în casă din cauza lipsei de asistență medicală, iar ei se bucură pentru că au cu zeci de mii de voturi împotrivă mai puțin.
Ca să evidențiez, din ianuarie încoace, numărul pensionarilor scade cu o medie de zece mii pe lună( 10 000)
Doar în ultimii doi ani, numărul pensionarilor a scăzut cu trei sute de mii( 300 000)
Exterminarea Pensionarilor în România este demult o Politică De Stat!
Iar asta v-o spun eu, căruia un prim/ministru de dreapta mi-a spus în față:

“- Nu te mai agita atât pentru pensionari, să crape, că oricum nu sunt electoratul nostru!”( !!!!!!!!!!!!!!!)

Așa că, dragi pensionari, ca unul care am greșit teribil acum zece ani, neștiind ce se întâmplă- nu e o scuză, dar chiar credeam și eu ce vi se îndrugă dumneavoastră-, lăsați-i dracu-n pace pe cei cu “speciale” și cereți

Dublarea Imediată a Punctului de Pensie!

Dreapta o să vă spună că “Nu sunt bani”

Vă garantez 100% că sunt bani, pot explica oricui detaliat că bani sunt, dar vor să vă vadă morți de foame sau din lipsa asistenței medicale, pentru că așa-i politica progresistă și neomarxistă.

Dumneavoastră, dragi pensionari, nu vă mai schimbă nici Diavolul orientarea sexuală, așa că pentru ei, neomarxiștii și progresiștii, nu sunteți decât balast de care vor să scape.

Se numește Genocid, dar cine să-i judece?, dezvaluie Gelu Vișan pe pagina sa de socializare. (Sava N.).

 

Eveniment

Viitorul este favorabil – Capital |

Publicat

pe

De

Horoscop sâmbătă, 19 iunie. Zodia care nu trebuie să-și facă griji: Viitorul este favorabil

BERBEC  În această sâmbătă fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie. Sporturi distractive, ce zici de propunerea aceasta? Îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Eşti generos cu cei dragi. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

TAUR Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te! Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la munte.

GEMENI   Weekend echilibrat, o sâmbătă plăcută în care îţi faci planuri de viitor, pentru sezonul cald, concedii, vacanțe, chiar croaziere şi ai timp şi de distracţie. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme dar nu te enerva degeaba: “vreme trece, vreme vine!” Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să evitiţi neplăcerile. Poate întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

RAC Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile. Treburi de sâmbătă ale Racului! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. A doua parte a zilei este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti!

Horoscop sâmbătă, 19 iunie. Zodia care nu trebuie să-și facă griji: Viitorul este favorabil

LEU  Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avantajează! Sâmbătă plăcută, dar nu pleca la drum lung! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil! Trebuie doar să treci peste criza din perioada acestui weekend – o mică criză existenţială – de identitate şi pasaj.  Trebuie să realizezi că orice zi este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit.

FECIOARĂ   Zi calmă de weekend, cumpărături, plimbare prin mall, un prânz bun. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale! Ce vrei, ghinion! Cumpărăturile sunt fructoase ori se dovedesc foarte plăcute. În această perioadă poţi să îmbini plăcutul cu utilul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales această sâmbătă. Stelele te favorizeaza în achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că iţi stau bine.

BALANŢĂ  Sâmbătă dimineața ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie sau din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  Norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort.

SCORPION  În acest weekend ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Sâmbăta poate aduce unora dintre nativi şi o ocazie, un prilej.  Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Poate la un film, pe net, dar nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Pe seară se poate să ai de luat o decizie.

Horoscop sâmbătă, 19 iunie. Zodia care nu trebuie să-și facă griji: Viitorul este favorabil

SĂGETĂTOR Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite. In această zi, probabil, că trebuie să faci ceva cumpărături. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe, de la cei din străinătate. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă!

CAPRICORN  O veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) toată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Pe seară, stai puţin, fă-ţi un ceai şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR  În această sâmbătă este indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi  în analize utopice şi procese de conştiinţă.

PEŞTI  Sâmbătă ai o dorinţă acută să te depăşeşti şi să ai succes în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de parvenire. Nu doar scopul contează! Sâmbătă, informaţiile contradictorii creează dileme. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, aproape o zi bună, dacă nu ai pretenții prea mari.

Horoscop sâmbătă, 19 iunie. Zodia care nu trebuie să-și facă griji: Viitorul este favorabil

Sursă foto: adweek.com

Citeste in continuare

Eveniment

Profesorii nu au dreptul de a condiționa studenţii prin vaccin sau test – Capital |

Publicat

pe

De

Potrivit unei informări de presă, în urma respingerii prin deciziile Curții de Apel Iași și a Tribunalului Iași a cererii Ligii Studenților (LS IAȘI) de suspendare a deciziei UMF Iași prin care este condiționat accesul studenților la examene de vaccinare sau testare, ca urmare a inducerii în eroare a opiniei publice de către anumite publicații prin titluri precum „Decizie în premieră a Curții de Apel Iași. Studenții nevaccinați nu pot participa la examene” şi „Profesorii au dreptul să le solicite studenților să vină vaccinați la examene. Decizia e definitivă”, Liga Studenților vine cu o serie de precizări.

Mai exact, studenții consideră că această decizie este legală doar în cazul în care universitatea asigură testarea gratuită a studenților, înaintea accesului acestora la examene.

Totodată, Liga Studenților adaugă că hotărârile luate de instituțiile e stat ”nu reprezintă un izvor de drept”.

  1. „Tribunalul Iași a decis de fapt că, în aparență, decizia UMF se bucură de prezumția de legalitate doar dacă universitatea asigură testarea gratuită a studenților, înaintea accesului acestora la examene, fără a se face distincția între testele RT-PCR și antigen cu probă de exudat nazal (invazive) și testele antigen cu probă de salivă (non-invazive).

Prin respingerea recursului de către Curtea de Apel Iași ca nefondat a fost confirmată decizia Tribunalului Iași.

  1. Dacă ne asumăm, ca ipoteză, că deciziile celor două instanțe ar reprezenta un precedent, menținerea deciziei Tribunalului Iași presupune că decizii similare de condiționare în funcție de vaccin sau test s-ar putea bucura de prezumția de legalitate doar dacă testele sunt gratuite.

Însă, conform prevederilor legale și literaturii juridice de specialitate, în situația dată, hotărârile din cauză nu reprezintă izvor de drept.

  1. Acțiunea intentată a fost una de suspendare a deciziei UMF Iași, care presupune o cercetare rapidă, cu celeritate, „de suprafață” și nu una de profunzime (de fond) a problemei de drept dedusă judecății, în care să se intre într-o analiză amănunțită a argumentelor aduse, ca într-o acțiune de anulare a actului. Abia într-o acțiune de anulare se face o analiză detaliată a legalității actului administrativ, acțiune care urmează să fie promovată după îndeplinirea termenelor legale. Liga Studenților (LS IAȘI) va folosi toate mijloacele legale de care dispune pentru apărarea ordinii de drept și a drepturilor și intereselor legitime ale studenților.

 

  1. Pentru suspendare se analizează două condiții: cazul bine justificat (emiterea unui act administrativ de către un organ necompetent sau cu depăşirea competenţei, actul administrativ emis în temeiul unor dispoziţii legale declarate neconstituţionale, nemotivarea actului administrativ, modificarea importantă a actului administrativ în calea recursului administrativ) și paguba iminentă (producerea unui prejudiciu material viitor şi previzibil, greu sau imposibil de reparat).

 

  1. Cu privire la cazul bine justificat, Tribunalul Iași nu a analizat motivele invocate de către noi cu privire la emiterea actului de către un organ necompetent sau cu depășirea competenței, afirmând fără vreun raționament juridic clar că universitatea ar putea lua o astfel de decizie în baza autonomiei, dar fără să analizeze și să critice argumentele noastre, anume că autonomia universitară este limitată strict de respectarea legislației în vigoare, conform prevederilor art. 123-124 din Legea Educației Naționale nr. 1/2011 și deciziilor nr. 731/2009, 732/2009, 1557/2009, 1340/2011, 80/2014, 148/2014, 86/2019 ale Curții Constituționale a României (CCR).

 

  1. Cu privire la paguba iminentă, Tribunalul a susținut că aceasta nu ar mai exista, din moment ce după emiterea deciziei contestate, s-a introdus testarea gratuită, iar studenții nu trebuie să își mai plătească testele, însă instanța a ignorat total aspectele invocate de către noi cu privire la respectarea drepturilor pacientului”, precizează sursa citată.

Drepturile pacientului au fost încălcate

În același timp, Liga Studenților mai adaugă că ”supunerea studenților la procedura testării PCR sau antigen, chiar dacă aceste teste sunt decontate de către UMF Iași, reprezintă o vădită încălcare a drepturilor lor garantate de legea 46/2003 privind drepturile pacientului. În sensul acestei legi, prin pacient se înțelege orice „persoana sănătoasă sau bolnavă care utilizează serviciile de sănătate” (art. 1, lit. a), iar prin intervenție medicală se înțelege „orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de diagnostic preventiv, terapeutic ori de reabilitare” (art. 1 lit. d). Art. 13 din Legea 46/2003 dă drept pacientului (deci oricărei persoane asupra căreia se efectuează o procedură de examinare – eg. test PCR sau test antigen) dreptul de a refuza sau a opri o astfel de intervenție.

De asemenea, conform art. 18, „consimțământul pacientului este obligatoriu pentru recoltarea, păstrarea, folosirea tuturor produselor biologice prelevate din corpul său, în vederea stabilirii diagnosticului sau a tratamentului cu care acesta este de acord”. Cu atât mai mult, legea garantând caracterul voluntar al oricărei proceduri medicale, este clar că nicio persoană nu poate avea un drept condiționat de efectuarea unei intervenții medicale fie ea și un aparent banal test de exudat nazo-faringian”, mai precizează sursa ciată.

Studenții mai adaugă că în ordinele emise de Ministerele de Educație și Sănătate nu există niciun fel de normă referitoare la vaccinarea sau la testarea elevilor sau a studenților, deci nicio instituție de învățământ nu poate condiționa accesul la examene.

 

  1. „Ordinele de Ministrului Educației și ale Ministrului Sănătății privind desfășurarea activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ și a unităților sanitare non-COVID pe perioada stării de alertă nu conțin niciun fel de normă referitoare la vaccinare sau la testare, cu atât mai mult nu conferă niciun drept UMF Iași sau oricărei instituții de învățământ superior de a condiționa accesul la examene de efectuarea vaccinurilor anti-covid sau de efectuarea unui test PCR sau antigen. Singurele măsuri care pot fi dispuse sunt limitativ enumerate și reglementate: păstrarea distanței fizice de 1,5m, utilizarea măștii la interior, realizarea de fluxuri de circulație în interiorul unei clădiri sau delimitarea unei uși de intrare și a uneia de ieșire, utilizarea de covorașe cu dezinfectanți etc”, mai precizează sursa citată

În acest context, Liga Elevilor îndeamnă persoanele „care doresc să comenteze hotărâri ale instanțelor de judecată să aibă în vedere următoarele elemente esențiale:

  1. hotărârea efectivă a instanței, cu motivarea aferentă;
  2. susținerile părților, care ar putea să nu se regăsească în totalitate în încheierile de ședință, ci doar în înscrisurile depuse;
  3. consultarea unor specialiști în drept sau cel puțin existența unor cunoștințe solide de drept, în special din ramura specifică cauzei dedusă judecății”, se mai arată în informare.

Totodată, sursa citată recomandă mai multă prudență în comentarea deciziilor instanțelor de judecată, pentru a se evita dezinformarea și inducerea în eroare a opiniei publice.

Liga Studenților (LS IAȘI) mai precizează că va continua toate demersurile legale pentru a apăra demnitatea și drepturile studenților față de orice ingerințe externe.

Citeste in continuare

Eveniment

O altă pandemie ar putea amenința globul. Cercetătorii au descoperit un nou sindrom – Capital |

Publicat

pe

De

MedicalXpress notează o descoperire importantă făcută în Arabia Saudită. Este vorba despre descoperirea unei echipe internaționale de cercetători care au ajuns la concluzia că sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) este la doar câteva mutații distanță de a deveni o amenințare pandemică serioasă.

De menționat este faptul că virusul a fost descoperit pentru prima oară în Arabia Saudită în 2012, iar în lucrarea publicată în Proceedings of the National Academy of Sciences, cercetătorii descriu studierea diferitelor variante ale acestuia.

În ceea ce privește pericolul, spre deosebire de coronavirus, testele efectuate asupra acestui virusului arată că acesta este extrem de mortal, aproximativ 40% din primii pacienți pierzându-și viața din cauza infecției.

Totodată, cercetătorii au descoperit de asemenea că majoritatea contagierilor au provenit de la dromaderi și că unele dovezi sugerează că aceștia au fost infectați de lilieci. Totuși, deși acest lucru este alarmant, focarele de MERS-CoV nu au primit multă atenție deoarece nu părea că virusul este transmisibil de la om la om.

O pandemie  mortală ar putea izbucni în lume

Oamenii de știință au descoperit de asemenea că de la izbucnirea focarului inițial, 80% din dromaderii testați – 70% dintre aceștia fiind din Africa – au anticorpi pentru MERS-CoV.

Trebuie menționat faptul că există un mare mister în legătură cu acest virus. Mai exact, acesta nu a infectat mai multe persoane în Africa, ținând cont de numărul mare de dromaderi de pe acest continent și a interacțiunilor apropiate pe care le au aceștia cu oamenii.

Pentru a putea afla cauzele acestui virus, cercetătorii au colectat mai multe mostre din mai multe locuri, atât din Orientul Mijlociu cât și din Africa, încercând să găsească variante ale sale. Aceștia au grupat apoi mostrele din Africa și Orientul Mijlociu în grupuri diferite și le-au comparat cu ajutorul unor celule pulmonare umane.

Ca și concluzii, cercetătorii au aflat că variantele provenite din grupurile arabe sunt ușor transmisibile oamenilor în timp ce cele colectate în Africa nu.

Pe de altă parte, o examinare mai amănunțită a arătat că diferențele dintre variante țin de aminoacizii din proteina S și că modificarea genetică a aminoacizilor respectivi face și varianta africană mai infecțioasă.

În acest context, cercetătorii sunt de părere că motivul pentru diferența de infecțiozitate între mostrele colectate în Orientul Mijlociu și cele din Africa ține de negoțul cu dromaderi care este practic unidirecțional, animalele fiind duse din Africa în Orientul Mijlociu.

La finalul studiului, cercetătorii au tras și un semnal de alarmă. Potrivit acestora, în cazul în care la un moment dat această direcție se va schimba sau un alt animal va fi infectat și devine purtător al virusului, ar putea apărea mutații care vor declanșa o pandemie mortală.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment46 de minute inainte

Viitorul este favorabil – Capital |

Horoscop sâmbătă, 19 iunie. Zodia care nu trebuie să-și facă griji: Viitorul este favorabil BERBEC  În această sâmbătă fiecare îşi...

Eveniment4 ore inainte

Profesorii nu au dreptul de a condiționa studenţii prin vaccin sau test – Capital |

Potrivit unei informări de presă, în urma respingerii prin deciziile Curții de Apel Iași și a Tribunalului Iași a cererii...

Eveniment7 ore inainte

O altă pandemie ar putea amenința globul. Cercetătorii au descoperit un nou sindrom – Capital |

MedicalXpress notează o descoperire importantă făcută în Arabia Saudită. Este vorba despre descoperirea unei echipe internaționale de cercetători care au ajuns...

Eveniment11 ore inainte

Primarii din București cer acces la banii din PNRR. A fost trimisă o scrisoare premierului Cîțu – Capital |

Primarii din București cer acces la banii din PNRR. A fost trimisă o scrisoare premierului Cîțu Primarul Sectorului 6 al...

Eveniment11 ore inainte

Panică totală!/Clanurile mafiote din Prahova cu oameni infiltrați în politică și poliție primesc lovitura dupa lovitura/Instanta dejoaca un concurs aranjat la sefia DGA Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Colectarea deșeurilor constituie o bombă cu ceas și în Prahova. In timp ce in zona Centurii de Vest, au aparut...

Eveniment14 ore inainte

AstraZeneca, obligată să livreze dozele de vaccin restante către UE. Se vor aplica penalități dacă nu respectă termenele – Capital |

AstraZeneca, obligată să livreze dozele de vaccin restante către UE. Se vor aplica penalități dacă nu respectă termenele Potrivit deciziei...

Exclusiv15 ore inainte

Huawei revine cu un nou val de reduceri disponibile în acest weekend pe Huawei Online Store

#WorkFromAnywhere cu laptopurile din familia Huawei   București, 18 iunie 2021 – Huawei Consumer BG revine cu o nouă serie...

Eveniment17 ore inainte

Amendă usturătoare de la ANSVSA după scandalul celor doi şobolani. Cât trebuie să plătească Mega Image – Capital |

Noi probleme pentru retailerul Mega Image, după ce în spaţiul public s-au viralizat imagini cu doi şobolani care se înfruptau...

Eveniment18 ore inainte

Huawei lansează ”AR Insight and Application Practice”, document ce detaliază beneficiile 5G + AR

[Shenzhen, China, 17 Iunie, 2021] La Summit-ul Better World pentru 5G + AR al Huawei, Bob Cai, Huawei Carrier BG...

Eveniment20 de ore inainte

Samsung va aduce Open RAN în Europa cu Vodafone UK

Vodafone UK alege Samsung ca partener pentru a implementa comercial, pentru prima dată, pe scară largă în Europa, Open RAN...

Social20 de ore inainte

Sergei Polunin, superstarul rebel al dansului, vine pentru prima dată în România, la TIFF

Starul internațional Sergei Polunin, considerat cel mai talentat dansator al generației sale, vine pentru prima dată în România, ca invitat special...

Eveniment21 de ore inainte

Continental Hotels deschide în 2021 patru noi hoteluri renovate și reamenajate integral

Investiția totală se ridică la suma de 6,85 de milioane de euro. Noile hoteluri rebranduite sunt situate în București, Sibiu...

Eveniment21 de ore inainte

Statele membre puternice sunt singurele care pot face din UE câştigătoarea noii ordini mondiale – Capital |

”Trebuie garantat că Uniunea Europeană va fi printre câștigătorii noii ere care începe acum în economia și politica mondială, ceea...

Eveniment21 de ore inainte

Continental Hotels a anunțat deschiderea Continental Forum Constanța, noul hotel renovat, parte din portofoliul lanțului hotelier

În același timp, alte trei hoteluri din portofoliul lanțului hotelier au mai fost renovate și vor fi deschise în țară:...

EvenimentO zi inainte

Calendar Ortodox 18 iunie. Astăzi sunt cinstiți trei mari Sfinți Mucenici, omorâți pentru dreapta credință – Capital |

Calendar Ortodox 18 iunie. Astăzi sunt cinstiți trei mari Sfinți Mucenici, omorâți pentru dreapta credință Leontie a fost un comandant...

EvenimentO zi inainte

Țara care a început să domine întreaga lume – Capital |

În cadrul conferinței Globsec 2021 privind securitatea în Europa centrală, desfăşurată joi la Bratislava, secretarul general adjunct al NATO, Mircea...

Știrile Săptămânii