Connect with us

Cultură

Cursuri de dans – medicament pentru trup si suflet

Publicat

pe

La prima vedere, o lectie frivola de dans poate deveni un medicament universal pentru toata lumea. Fara un singur cuvant, limbajul corpului te va ajuta sa scapi de emotiile negative, sa devii mai increzator si mai sociabil si, de asemenea, sa-ti imbunatatesti performantele si starea de spirit. Mai mult decat atat, optand pentru cursuri dans Constanta, iti poti cladi o meserie, deoarece multi cursanti au devenit dansatori evenimente Constanta. De asemenea, daca nunta ta tocmai se apropie si nu stii foarte bine sa dansezi, mai ales dansul mirilor, poti merge la cursuri, solicitand un curs pentru dansul mirilor Constanta. Dansul este distractiv, iar in timpul liber, poti participa la diferite evenimente si spectacole cu dans. La scoala de dans Constanta, dansatorii invata sa-si controleze corpul si greutatea, isi dezvolta abilitatile motorii, coordonarea, echilibrul, isi consolideaza muschii si isi normalizeaza circulatia sangelui, iar acest lucru este benefic pentru sanatate. Baletul este un fitness oreografic pentru adulti. Poti invata sa efectuezi pasi simpli la bara si in centrul salii, sa efectuezi corect si frumos dansul mirilor, dansuri pentru evenimente si multe alte tipuri de dansuri, rotatii si mici salturi. In timpul cursurilor de dans, corpul va deveni usor, mobil si flexibil.

Include dansurile in viata ta intr-o varietate de moduri

Dansul mirilor  Constanta  necesita o atentie deosebita din partea profesorului ca un proces de invatare si ca idee de elemente. Uneori, se poate observa la nunti designul general al dansului si imaginile create in pereche, care ies din ritmul dansului, acesta devenind haotic. Aici, mai mult decat oricand, rolul profesorului este important, deoarece el te va ajuta sa lucrezi la tehnica si sa realizezi dansul mirilor Constanta in cel mai bun mod.

Soiuri de dansuri pentru evenimente Constanta

Cursul pentru dansatori evenimente Constanta este un proces interesant, care cu siguranta va descoperi noi talente ascunse in tine si pe care le vei putea folosi mult timp. Aici vei invata scenarii gata pregatite pe care coregraful ti le va oferi sau iti va crea propriile elemente pe care sa le folosesti la diverse evenimente, atunci cand vei fi solicitat. Pentru inceput, poti explora tipurile de dansuri care pot fi interpretate la o nunta. Daca doresti sa te cufunzi in lumea miscarilor frumoase, sa simti un val de energie sanatoasa si sa-ti umpli viata cu emotii stralucitoare, inscrie-te la cursuri dans Constanta. Indiferent de varsta si de forma fizica, profesorii coregrafi experimentati te vor invata sa dansezi in orice stil care te intereseaza.

De ce ar trebui sa te inscrii la cursuri dans Constanta

Dansul este o oportunitate excelenta de a-ti ocupa timpul liber intr-un mod frumos si practic. Cursurile te vor ajuta sa ai o atitudine pozitiva, sa te relaxezi pe muzica de cea mai buna calitate uitand de anxietatile si gandurile negative. Dansul este cel mai bun antidepresiv, iti da oportunitatea de a te exprima intr-un mod plastic, de a te deschide intr-un nou mod, de a-ti recastiga increderea in tine, de a-ti imbunatati sanatatea. De asemenea, corpul tau va deveni mai gratios deoarece postura ta va fi gratioasa, iar mersul va deveni usor si gratios.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Cătălin Gherzan pune educaţia pe primul loc şi formează generaţii la şcoala sa privată din Piteşti

Publicat

pe

Grădinița Particulară cu Program Prelungit „Lexford Castel” este locul cel mai potrivit pentru educația preșcolarilor din județul Argeș și, este în avantajul părinților datorită programului lung.

Școala Privată Lexford Castel oferă copiilor toate condițiile să învețe și să dezvolte abilități și aptitudini ce îi vor ajuta pe copii să își formeze un viitor frumos ca adult, într-o societate democratică.

Instituția are inclusiv afterschool. Ce oferă Lexford Castel afterschool Pitești?

  • Susține pregătirea temelor într-un spațiu adecvat;
  • Organizează cluburi de performanță pentru pregătirea concursurilor școlare;
  • Asigură desfășurarea activităților pe clase, alături de cadre didactice de specialitate;
  • Atenția se acordă fiecărui elev, în funcție de ritmul lui propriu;
  • Organizează programe de dezvoltare personală care să asigure o mai bună integrare socială a elevilor;

Obiectivul este asigurarea unui mediu optim pentru educația copiilor la standardele de calitate impuse și implementate în unitatea de învățământ.

Prețurile? Extrem de accesibile! Calitatea învățământului este peste așteptări. Puteți studia oferta și programele instituției pe https://www.scoalalexford.ro

Cătălin Gherzan, managerul instituției „Lexford Castel” cu grădiniță, școală și afterschool din Pitești este extrem dedicat acestui domeniu și dorește un viitor strălucit tuturor celor în creștere!

Și pentru că dorința de a duce învățământul la nivel înalt a fost și este încă o dorință mare, managerul Lexford Castel – instituție școlară privată în Pitești, a început să lucreze pro-educație și pentru viitorul zonei argeșene. Cum? De 2 ani de zile membru ALDE și de curând a devenit președintele ALDE Pitești. Pentru a afla activitatea lui politică, puteți accesa https://gherzancatalin.ro

Cătălin Gherzan este candidat pentru Primăria Pitești, își dorește să facă parte din schimbarea în bine a orașului Pitești, însă partea cu educația este și va rămâne ca job de suflet pentru el. Îi dorim succes și să treacă cu bine prin toate etapele pe care și le-a propus!

Citeste in continuare

Cultură

Bilete teatru drama romantica online

Publicat

pe

De

entertix

În general, este acceptat faptul că teatrul este o plăcere scumpă, iar în unele cazuri, într-adevăr, este așa. Dar o abordare competentă pentru cumpărarea de bilete teatru drama romantica te va ajuta să devii un pasionat de teatru fără să platesti mult si fara sa iesi pe strada. Există multe modalități de a economisi bani și de a cumpăra în mod regulat bilete online ieftine la teatru, de pe site-ul entertix.ro.

Cumpăra bilete teatru drama romantica din timp

Majoritatea teatrelor încep să vândă bilete cu două luni înainte de spectacol la prețuri mai ieftine, iar cu cât spectacolul este mai apropiat, cu atât este mai mare prețul. Unele zile speciale efectuează vânzări preliminare de bilete teatru drama romantica la prețuri speciale. Totuși, dacă ai ratat pre-vânzarea, ai răbdare și asteapta. Când hype-ul premierei scade, prețul biletului scade și el.

Pentru a prinde momentul potrivit, este necesar sa iti faci cont pe site-ul entertix.ro, pentru a cumpara bilete online chiar si cu zece minute înainte de începerea spectacolului, deoarece atunci se vand si restul biletelor rămase nevandute și care se vând foarte ieftin.

Urmareste calendarul spectacolelor de teatru drama romantica

De regulă, biletele pentru spectacolele care participă la festivaluri de teatru sunt mai scumpe. De data asta este mai bine să aștepți. Pe de altă parte, aceasta este o oportunitate excelentă de a vedea spectacole ale unor trupe din teatrele celebre. Uneori, prețul spectacolelor lor este destul de avantajos.

Cumpăra bilete către rândul din spate sau partile laterale

La teatrul National Bucuresti exista o sala cu auditorium atât de confortabil și bine proiectat,  încât vizibilitatea și audibilitatea în rândurile din spate și laterale rămân foarte bune. De asemenea, daca vrei bilete online ieftine la teatrul de drama romantica, cel mai bine este sa cumperi bilete din timp si chiar si pe locurile mai din spate, deoarece binoclul de teatru te va ajuta să vizionezi din rândurile din spate cât mai confortabil.

Urmareste vanzarea biletelor online

Cel mai banal și cel mai eficient mod de a economisi bani, este de a monitoriza ofertele speciale pe site-ul entertix.ro. Periodic, momentul promoțiilor vine când biletele sunt oferite la prețuri simbolice. De asemenea, unele teatre oferă reduceri pentru spectacolele care se desfășoară în anumite zile ale săptămânii sau prețuri mai mici la box office în anumite ore ale zilei. Iar Teatrul National de drama romantoica oferă un întreg program de abonament preferențial care iti permite să cumperi bilete la jumătate din preț. Adevărat, pentru aceasta este necesar să cumperi mai multe bilete deodata, ceea ce inseamna o investitie importanta.

Insa, pentru a nu rata ofertele speciale de la teatrul National Bucuresti si bilete teatru drama romantica, este logic să te abonezi la newsletterul electronic. În acest caz, vei fi printre primii care vor primi notificări privind vânzările speciale profitabile și cu siguranță nu vei rata nimic important. Pe site-ul entertix.ro, pentru tine este configurat un server de aplicație separat, în care se vor păstra înregistrările și vânzările biletelor. Gestionarea se realizează printr-un cont personal separat cu setări personale.

Citeste in continuare

Afaceri

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Publicat

pe

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment15 ore inainte

Doamna subprefect de Prahova, Maria Mihaela Duta, s-a implicat prompt in situatia incendiului de la padurea Scrovistea

Prezenti la fata locului jurnalistii de investigatii de la ziarele Incisiv de Prahova si Incisiv National, observand lipsa de reactie...

Eveniment2 zile inainte

Managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava doreste stoparea informarii din infernul de la Suceava/ Incalcarea Legii 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate art 33

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus începerea urmării penale in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi abuz în...

Social2 zile inainte

Cel mai bun hosting din România în 2020

V-aţi săturat de firmele de găzduire web care nu vă oferă niciun suport atunci când site-urile voastre sunt atacate de...

Eveniment3 zile inainte

Cel mai pustiu spital din România. Spitalul de Psihiatrie Voila – Câmpina a intrat în „prima linie” a combaterii pandemiei de COVID -19

Avocatul Nastase Grigore Marian – liderul, din umbra al unei caractatite extinse, care a cuprins, de la UPG, unde actioneaza...

Eveniment4 zile inainte

Cum au implementat autoritatile din Municipiul Ploiesti dispozitiile Ordonantei Militare nr 3, la orele 15.30

Ordinul pentru operaționalizarea conducerii Poliției locale de MAI a fost publicat vineri seara in Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a...

Eveniment5 zile inainte

Mesaj transant pentru traseista Gartiela Leocadia Gavrilescu: „#Stai in casa tu si haita ta si vom avea bani de masti si de tratament”.

Ordinul pentru operaționalizarea conducerii Poliției locale de MAI a fost publicat vineri seara in Monitorul Oficial. „Iulustrul” MANAGER al Politiei...

Cultură5 zile inainte

Cursuri de dans – medicament pentru trup si suflet

La prima vedere, o lectie frivola de dans poate deveni un medicament universal pentru toata lumea. Fara un singur cuvant, limbajul...

bicicleta-eliptica bicicleta-eliptica
Sport6 zile inainte

Rezultatele intarzie sa apara pe bicicleta eliptica? Inseamna ca nu te antrenezi in mod corect!

Bicicleta eliptica a fost si inca este unul dintre aparatele favorite ale multor iubitori de miscare. Aceasta nu supune articulatiile...

Eveniment6 zile inainte

Acesta este genul de știre de care avem nevoie: un nou tratament ar putea vindeca în 6 zile. Donald Trump indică spre acest tratament.

Director nou, la APM Prahova, acelasi directorat, condus, din umbra, asa cum a prezentat PRO TV, de grupul de crima...

Afaceri6 zile inainte

Ghid practic pentru achizitia unor camere supraveghere pentru protejarea afacerii si a locuintei

Traim niste vremuri tulburi atat din punct de vedere medical, cat si din punct de vedere economic. In astfel de...

EvenimentO săptămână inainte

Sa fie oare doar o întâmplare sau acest geniu al poeziei chiar a avut harul de a privi peste timp?/Bolnavi unanim…

In această seară, guvernul a adoptat noi măsuri de prevenire a răspândirii Coronavirusului, printre care limitări și restricții de deplasare...

EvenimentO săptămână inainte

In situația Covid-19, fostul procurorul Emilian Eva a fost numit director la spitalul de psihiatrie din Sapoca

Am explicat în sase puncte ce cred despre masurile economice anuntate astazi de guvern. Concluziv, opinez că prin setul de...

EvenimentO săptămână inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XVI)/Complicitatea acoperirii unor pseudo servicii ecologice si de mediu in situația Covid-19

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cat de mare sa fie disperarea unora de l-au trimis pe Adrian Vasilescu la Digi sa ne spuna ca urgent nu este sistemul medical ci ,,sa nu cada bancile”?

Nu poate fi pus pe seama varstei faptul ca domnul Vasilescu nu observa ca economia globala se opreste in cascada,...

Afaceri2 săptămâni inainte

Recomandari pentru achizitia unui sistem de alarma wireless sau cablat

  Situatia actuala din domeniul sanatatii publice si al economiei va conduce in viitorul apropiat la comportamente extreme. Se preconizeaza...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bogdan Toader, primul şef de CJ din România care cumpără un aparat pentru depistarea COVID-19

Nimic nu este mai frustrant atunci cand esti pe un traseu montan cu cea mai buna bicicleta MTB, iar angrenajele...

Știrile Săptămânii