Este Daniel Petru Corogeani vinovat? De exemplu medicul legist susținea că măicuța ar fi murit în urma unei doze de adrenalină, iar asistenta de pe salvare care i-ar fi administrat-o a recunoscut că într-adevăr ea i-ar fi făcut injecția. Dar mărturiile nu au fost luate în calcul în proces, iar preotul a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Procurorul care a anchetat cazul a murit subit. După ce a stat la serviciu 12 ore, i s-a făcut rău, iar apoi în doar o lună de zile a murit. Judecătorul de la Înalta Curte de Casație și Justiție care a dat sentință definitivă a murit și el la fel de suspect și neașteptat.

În anul 2011, fostul călugăr a fost eliberat din închisoare, dar a ales să se izoleze de lume. Acesta s-a retras într-o casă izolată din localitatea vasluiană Portari (comuna Zăpodeni). Casa situată departe de sat, la marginea unei păduri, i-a fost oferită în mod gratuit de un om de afaceri din zonă, despre care localnicii spun că Daniel Corogeanu l-ar fi vindecat, înainte de a ajunge în închisoare, în mod miraculos, prin rugăciune, în timp ce medicii nu i-ar fi acordat nicio şansă, potrivit adevarul.ro.

Vezi și  Drama ascunsă a lui Cristi Chivu! Boala care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă astăzi fostul căpitan al naționalei de fotbal