Producătorii de la Pro Tv au anunțat că serialul „Vlad” va avea și sezonul doi. Acesta a debutat pe 25 februarie și a înregistrat cifre bune, ca lider de audiență pe toate targeturile.

Pe parcursul difuzării, serialul s-a luptat cu principala emisiune de la Antena 1, Asia Express. Așadar, șefii Prio Tv au transmis că fanii se vor bucura de încă un sezon.

„Vom face și sezonul doi. Nu am putea astfel atunci când vedem că mulți oameni urmăresc serialul și sunt captivați de poveste”, a spus  Aleksandras Cesnavicius, CEO al postului.

„Suntem fericiţi să vedem că telespectatorii noştri au primit foarte bine serialul „Vlad“. Ca să fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – să lansăm în prime timeun serial în care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o mişcare bună, pentru că a reuşit să aducă o audienţă puternică şi loială.

Telespectatorii ne spun că le place faptul că este un serial care pare real, că este construit atât pe părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale societăţii şi că personajele sunt puternice şi umane.

Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo şi, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, în final, este vorba despre o poveste universală de dragoste, trădare şi răzbunare, spusă într-un mod local, românesc”, a declarat CEO Pro TV, citat de Fanatik.ro.

Te-ar putea interesa și: