Connect with us

Eveniment

Cele mai potrivite idei de cadouri pentru șeful și colegii tăi de muncă – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Gruparea infracțională care a terorizat Ploieștiul în perioada pseudo-procurorului Portocală, continuă și astăzi să distrugă viețile oamenilor. Șantaj, mită, mașini furate/”GAINARII”- Autoturisme AVARIATE, infracțiuni de tot felul sunt doar câteva din „insprăvile” unui grup apropiat de băieții „șmecheri” ai orașului, grup care îl țin captiv chiar și pe primarul Volosevici, totul sub protectia unor politisti corupti si a unor functionari publici „pusi” sub „respect”/santajati si/sau cointeresati  – culoarele justitiei!

Reamintim doar, Bomba ecologică de la Pleașa, în traducere firma Recop Recycling SRL, deținută (ca în orice afacere care se respectă) de soția lui Mureșan, Cătălina a fost înființată de a păcăli instanțele în care păcăliții încercau să își caute dreptatea. Recop Recycling este fosta Cataoil, societate dusă spre faliment din cauza datoriilor uriase acumulate.

.

In serialul investigatiilor noastre din „Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala”, va dezvaluiam ca PROTECTIA este ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Va precizam cu subiect si predicat ca, numitul Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma” (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor , „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifona catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

 

Revenind la legătura dintre familia LUPU si firmele familiei MURESAN, din documentele verificate de procurori reies mai multe tranzacții între APRODEM-ul deținut de MARIOARA LUPU si RECOP RECYCLING.

În 2019, APRODEM a predat în vederea distrugerii către firma de la Pleasa produse chimice expirate si degradate. Din afacere a fost anulat TVA de aproximativ 400.000 de lei. Doar că în documentele contabile nu existau documente care să demonstreze distrugerea bunurilor.

Mai mult, familia MURESAN deține apartamente în blocurile construite de LUPU, inclusiv în WHITE TOWER, iar avocatul acestuia este tot faimosul VLAD NICHITA.

Interlopii la băute cu sefii Poliției
În mod normal toate aceste afaceri ar fi trebuit stopate de specialistii din IJP Prahova. Dar cum să pui stop încălcărilor legii, când în mai multe fotografii si inregistrari video primite pe adresa redacției, îl regăsim pe Șeful SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE – comisar șef de poliție Marcel BĂLAN, dansând alături de interlopi. Azi va prezentam doar cea cu interlopul Florin Nae zis Pisoiu, implicat în furturile de produse petroliere din zona Mihai Bravu. Deci de la petrecerea respectivă nu au lipsit frații „Dializă”, care  si-au câstigat averea din spargerea conductelor petroliere din spatele cimitirului Mihai Bravu din Ploiesti, acolo unde amplasaseră ilegal o hală menită să ascundă afacerile ilegale cu petrol. Deci, cu interlopi arestati la dansuri! Asta este imaginea institutiei „siguranta si incredere” domnule ministru?

 

IN FAPT si in drept, acest politist corupt protejeaza aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata:

  1. Dosarul penal al bombei ecologice de la Pleasa „sta ascuns” undeva pe la sertar (probabil de frica si presiunile tandemului toxic pentru MAI – Miritescu Eduard si Ginel Preda)!;
  2. Dosarul penal prin care Catalin Muresan a atacat in stil mafiot o familie concurenta „sta si acesta ascuns” la sertar;
  3. Dosarul de evaziune fiscala a lui Catalin Muresan „sta si acesta ascuns” la sertar;
  4. Pentru a elimina o alta concurenta: In loc sa isi faca datoria de politist fata de ilegalitatile savarsite de acest membru din caracatita, coruptul Marcel BĂLAN, pe baza denuntului lui acelasi Catalin Muresan, insceneaza si fabrica un dosar penal concurentei, culmea si infierata de seful acestei grupari – pseudo-jurnalistul santajist si spagar care obtinuse doua autoturisme de la acesta prin santaje!
  5. CamScanner 12-03-2023 (1)
  6.  Acoperirea unor „gainarii”, precum cea cu distrugerea – „dauna totala” a unui autoturism/INSCENAREA UNUI ACCIDENT!

Cât despre lipsa autosesizării tuturor acestor ilegalități de către reprezentanții autorităților, vă spunem doar că din păcate Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiesti nu are în atribuții decât infracțiunile de înselăciune.

Si pentru opinia publica, pentru „avortoni” de tot felul, pentru „maimutele deleatoare” va dezvaluim, in premiera:

Reprezentantul legal al ziarului nostru s-a intalnit, oficial, cu „Lupu” din caracatita, la solicitarile acestuia, in care Lupul a incercat sa il „cumpere” pe reprezentantul nostru legal, fapt nereusit!

Toate mesajele dintre acestia au fost monitorizate de organele in drept, si ambele intlaniri au fost „monitorizate”, LEGAL, reprezentantul ziarului nostru fiind la ambele intalniri „cablat”, oficial cu tehnica, cu aprobarea unui procuror sef!

Si, nu este singura „capcana”/”bomba” lasata de reprezentantul nostru legal pentru „deleatori”, pentru aceasta caracatita si grupare de criminalitate-economico financiar organizata de catre reprezentantul nostru legal! Ce urmeaza…va fi „cataclism” pentru aceasta grupare de „golani”/infractori protejata de politisti corupti, o grupare „specializata doar in santaje, denigrari si delatiuni!

Si un  alt ziar local a dezvaluit despre aceasta caracatita si despre implicarea interlopului Catalin Muresan si al sefului acestei grupari (normal, se stie, cap de „avorton”) in CARACATIȚA WHITE TOWER:

Mai multe cititi aici: dezvoltatorul-lupu-marioara-afaceri-oneroase-cu-muresan-catalin/

Când vorbim despre acte de corupție, despre spăgi uriase, despre apartamente primite cadou sesizările trebuie făcute către DIICOT sau către DNA Structura Centrală.  Astfel,  cu anchete făcute ca la carte, putregaiul din Ploiesti ar fi stârpit, iar orasul ar deveni din nou atractiv pentru oamenii de afaceri cinstiți.

Vom reveni, cu MARE DRAG!. (Cristina T.).

N.R -Chiar  daca  am ajuns la episodul  XVI, sa nu credeti ca am  uitat, de episodul XIII, de la litera b) incolo…Vom reveni cu creditul obtinut de Ana Musat, fosta secretara a lui Miritescu si secretara altui”stab”.Si,facem”joctiunea”intre absolut toate investigatiile noastre de aproximativ 3 ani si jumatate, care, la prima vedere pareau „dispersate”, in realitate fiind vorba despre aceeasi MAFIE – Caracatita acoperita de o retea de politisti corupti! !Stati pe aproape, nici  macar nu stiti ce pierdeti, vorba lui Badea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eveniment

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Publicat

pe

De

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER. FASTER. See The Game Like We Do”, care are ca obiectiv consolidarea PUMA ca cel mai rapid brand sportiv din lume. Campania demonstrează conexiunea unică a brandului cu viteza și invită toți oamenii – atleți profesioniști și amatori deopotrivă – să vadă jocul așa cum o face PUMA.

PUMA a fost fondată în anul 1948 de Rudolf Dassler, care a avut viziunea de a crea încălțăminte menită să îi facă pe atleți ageri, agili și rapizi – asemenea unei pume. În ultimii 75 de ani, PUMA a colaborat cu cei mai rapizi atleți, cluburi sportive și federații din lume pentru a crea inovații de ultimă generație care oferă excelență sportivă și contribuie la victorii care vor rămâne pentru totdeauna în memoria fanilor de pe întregul glob.

Anul acesta, prin Campania de Brand lansată la nivel global, PUMA demonstrează cum viteza a fost întotdeauna înrădăcinată în ADN-ul brandului. Viteza a fost punctul forte al PUMA dintotdeauna. Dorința de a fi mai rapid și de a-i depăși pe ceilalți se află în natura fiecăruia. A fi mai rapid îți oferă bucurie și adrenalină unice. Pasiunea pentru viteză este universală. „See The Game Like We Do: FOREVER. FASTER.” înseamnă să privești sportul și cultura sportivă diferit și, în cele din urmă, să câștigi așa cum doar cei mai rapizi o pot face. Așa cum numai PUMA poate să o facă. PUMA a reușit întotdeauna să cunoască următoarea mișcare, să acționeze rapid după instinctul său și să stabilească ritmul pe care ceilalți să îl urmeze. Acest lucru îi oferă brandului capacitatea să vadă jocul diferit, să conteste convențiile și să creeze momente care rămân vii pentru totdeauna.

„Toată lumea visează să aibă superputeri, iar viteza este superputerea PUMA,” spune Arne Freundt, CEO PUMA. „Viteza este superputerea prin care cei mai buni schimbă jocul. La fel ca simbolurile noastre Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Neymar Jr și Breanna Stewart, știm că viteză deblochează performanța sportivă și victoria din noi toți. Prin abilitatea noastră de a aduce viteza la viață, PUMA îi invită pe toți să își depășească propriile limite, să își deblocheze cele mai bune rezultate și să devină cea mai bună versiune a lor,        permițându-le astfel să vadă jocul așa cum o facem noi: FOREVER. FASTER.”

„Noua noastră campanie globală de brand este cea mai mare investiție de marketing de până acum,” a spus Richard Teyssier, Vicepreședinte Brand and Marketing. „Este prima dată când PUMA are un singur mesaj – FOREVER. FASTER. – pe durata întregului an și în cadrul tuturor categoriilor de performanță cum ar fi Fotbal, Alergare, Baschet și Handbal. Mesajul holistic al brandului este emoțional și distinctiv pentru a ne asigura că se conectează și rezonează cu consumatorii noștri.” 

„FOREVER. FASTER. – See The Game Like We Do” s-a lansat pe 10 aprilie și va fi comunicată în întregul mix media, cum ar fi Social Media, TV, PR, Media Out of Home și în Punctele de Vânzare din întreaga lume. Campania va include un spot principal și alte videoclipuri creative cu sportivi de top precum Antoine Griezmann, Breanna Stewart, Christian Pulisic, Felix Streng, Jack Grealish, Javier „Chicharito” Hernández, Karsten Warholm, Kai Havertz, Lamelo Ball, Luis Suarez, Memphis Depay, Mondo Duplantis, Neymar Jr., Sergio Aguero, Shericka Jackson, Yaroslava Mahuchikh și mulți alții. Mai târziu în acest an, PUMA va prezenta o serie de spoturi video și elemente creative de brand dedicate evenimentelor sportive CONMEBOL Copa America, UEFA Euro 2024 și Jocurile Olimpice de vară 2024.

Versiunea lungă a clipului campaniei poate fi accesată aici:

Pentru versiunea scurtă, accesați:

Media Contact:

Andra Balsan, PUMA Marketing Coordinator – andra.balsan@puma.com  

Alexa Balaskas, Communication Manager – alexa.balaskas@thepractice.ro

PUMA

PUMA este una dintre cele mai importante mărci sportive din lume, specializată în design, dezvoltare, vânzare și promovare de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Timp de 75 de ani, PUMA a susținut sportul și cultura prin crearea de produse pentru cei mai rapizi sportivi din lume. PUMA oferă produse de performanță și de inspirație sportivă pentru stilul de viață în categorii precum Fotbal, Alergare și Antrenament, Baschet, Golf și Motorsport. PUMA colaborează cu designeri și mărci renumite pentru a aduce influențe sportive în cultura și moda urbană. Grupul PUMA deține brandurile PUMA, Cobra Golf și stichd. Compania distribuie produsele sale în peste 120 de țări, are aproximativ 20.000 de angajați la nivel mondial și are sediul central în Herzogenaurach, Germania.

Citeste in continuare

Eveniment

SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.
Si nu ne referim aici la varsta celor doi  de la data respectiva (46 de ani versus 24 de ani), ci la faptul ca edilul a angajat pe aceasta tanara ca și consiliera lui personală la primărie, deci a mai creat o „suzeta” de „supt” bani publici. Era doar imorala deoarece era greu de demonstrat incompatibilitatea.
Dupa ce sâmbătă, 26 martie 2023, a avut loc ceremonia religioasă a logodnei la biserică, urmată de o petrecere pe cinste (sărbătorind atât ziua lui de naștere, cât și logodna), situatia edilului nu era doar imorala, trecand la o vadita incompatibilitate. 

Nu este treaba noastra ca edilul traieste o realitate paralela, ca ar avea 41% in sondaje, etc.


Nu este problema noastra ca edilul confunda „Republica Ploiesti” cu Sicilia si a creat „suzete de supt” si capusat bugetul local, deci bani publici. Este si problema opiniei publice.
Edilul a creat „suzete” de supt” bani publici confundand urbea cu Sicilia:
Nasa” – Albu Simona – city manager al municipiului Ploiesti;
Nasul” – Albu Catalin – „uns” director general la Politia Locala Ploiesti, deci- cu o „suzeta” mare, mare de tot, etc.

Sotia si fiica de SRI-ist (tânăra Andrada Necșulescu)  a trecut cu „suzeta” de la Primarie la Prefectura, la prietenul Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova.

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate la prejudicierea bugetului.

Si, exemplele pot continua…exact ca in comedia de moravuri sociale și politice, scrisă de dramaturgul român Ion Luca Caragiale –O scrisoare pierdută:

„Contul jidanului s-a plătit la Comitet pe patruzeci şi patru de steaguri.

PRISTANDA (naiv)

Da.

TIPĂTESCU

Ei?… s-a pus patruzeci şi patru de steaguri?

PRISTANDA

(cu tărie)

S-a pus, coane Fănică, s-a pus… Poate unul-două să le fi dat vântul jos… da’ s-a pus…

TIPĂTESCU

Patruzeci şi patru?

PRISTANDA

Patruzeci şi patru în cap, coane Fănică.

TIPĂTESCU

(râzând)

Nu umbla cu mofturi, Ghiţă. Nu m-am plimbat eu la luminaţie în trăsură cu Zoe şi cu nenea Zaharia în tot oraşul? Tocmai ea, cum e glumeaţă, zice: „Ia să-i numărăm steagurile lui Ghiţă”…

PRISTANDA

(mâhnit)

Îmi pare rău! Tocmai coane Joiţica, tocmai dumneei, care de!… Să ne aşteptăm de la dumneei la o protecţie…

TIPĂTESCU

Apoi, ea n-a zis-o cu răutate, a zis-o în glumă. Nu ştie şi nenea Zaharia şi ea că eşti omul nostru…

PRISTANDA

Al dumneavoastră, coane Fănică, şi al coanii Joiţichii, şi al lui conul Zaharia… Ei? Şi le-aţi numărat, coane Fănică?… Ei? Aşa e? Patruzeci şi patru…

TIPĂTESCU

Vreo paispce… cinspce.

PRISTANDA

Apoi să le numărăm, coane Fănică; să le numărăm; două la prefectură.

TIPĂTESCU

Două…

PRISTANDA

Două pe piaţa lui 11 Fevruarie…

TIPĂTESCU

Patru…

PRISTANDA

(căutând în gând)

Două la primărie...

TIPĂTESCU

Şase…

PRISTANDA

(acelaşi loc)

Unul la şcoala de băieţi…

TIPĂTESCU

Şapte…

PRISTANDA

Unul… la şcoala de fete…

TIPĂTESCU

Opt…

PRISTANDA

Unul la spital…

TIPĂTESCU

Nouă…

PRISTANDA

Două… la catrindală, la Sf. Niculae…

TIPĂTESCU

Unsprezece.

PRISTANDA

Două la prefectură… paispce...

TIPĂTESCU

(râzând)

Le-ai mai numărat pe ale de la prefectură.

PRISTANDA

Nu, coane Fănică, să trăiţi! (continuă repede, pe nerăsuflate.) Două la primărie, optspce, patru la şcoli, douăzeci şi patru, două la catrindală la Sf. Niculae, treizeci…

TIPĂTESCU

(râzând)

Le-ai maii numărat o dată pe toate astea şi aduni rău…

PRISTANDA

Doamne păzeşte, coane Fănică, să trăiţi, patruzeci şi patru, în cap… patruzeci şi patru… Cum zic, unul-două, poate vântul… ori cine ştie…

TIPĂTESCU

(râzând)

Ghiţă… apoi nu mă orbi de la obraz aşa.

PRISTANDA

(schimbând deodată tonul, umilit şi naiv)

Famelie mare… renumeraţie după buget mică…

(Cerasela N.).

 

 

Citeste in continuare

Eveniment

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.
Si nu ne referim aici la varsta celor doi  de la data respectiva (46 de ani versus 24 de ani), ci la faptul ca edilul a angajat pe aceasta tanara ca și consiliera lui personală la primărie, deci a mai creat o „suzeta” de „supt” bani publici. Era doar imorala deoarece era greu de demonstrat incompatibilitatea.
Dupa ce sâmbătă, 26 martie 2023, a avut loc ceremonia religioasă a logodnei la biserică, urmată de o petrecere pe cinste (sărbătorind atât ziua lui de naștere, cât și logodna), situatia edilului nu era doar imorala, trecand la o vadita incompatibilitate. 

Nu este treaba noastra ca edilul traieste o realitate paralela, ca ar avea 41% in sondaje, etc.


Nu este problema noastra ca edilul confunda „Republica Ploiesti” cu Sicilia si a creat „suzete de supt” si capusat bugetul local, deci bani publici. Este si problema opiniei publice.
Edilul a creat „suzete” de supt” bani publici confundand urbea cu Sicilia:
Nasa” – Albu Simona – city manager al municipiului Ploiesti;
Nasul” – Albu Catalin – „uns” director general la Politia Locala Ploiesti, deci- cu o „suzeta” mare, mare de tot, etc.

Sotia si fiica de SRI-ist (tânăra Andrada Necșulescu)  a trecut cu „suzeta” de la Primarie la Prefectura, la prietenul Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova.

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate la prejudicierea bugetului.

Si, exemplele pot continua…exact ca in comedia de moravuri sociale și politice, scrisă de dramaturgul român Ion Luca Caragiale –O scrisoare pierdută:

„Contul jidanului s-a plătit la Comitet pe patruzeci şi patru de steaguri.

PRISTANDA (naiv)

Da.

TIPĂTESCU

Ei?… s-a pus patruzeci şi patru de steaguri?

PRISTANDA

(cu tărie)

S-a pus, coane Fănică, s-a pus… Poate unul-două să le fi dat vântul jos… da’ s-a pus…

TIPĂTESCU

Patruzeci şi patru?

PRISTANDA

Patruzeci şi patru în cap, coane Fănică.

TIPĂTESCU

(râzând)

Nu umbla cu mofturi, Ghiţă. Nu m-am plimbat eu la luminaţie în trăsură cu Zoe şi cu nenea Zaharia în tot oraşul? Tocmai ea, cum e glumeaţă, zice: „Ia să-i numărăm steagurile lui Ghiţă”…

PRISTANDA

(mâhnit)

Îmi pare rău! Tocmai coane Joiţica, tocmai dumneei, care de!… Să ne aşteptăm de la dumneei la o protecţie…

TIPĂTESCU

Apoi, ea n-a zis-o cu răutate, a zis-o în glumă. Nu ştie şi nenea Zaharia şi ea că eşti omul nostru…

PRISTANDA

Al dumneavoastră, coane Fănică, şi al coanii Joiţichii, şi al lui conul Zaharia… Ei? Şi le-aţi numărat, coane Fănică?… Ei? Aşa e? Patruzeci şi patru…

TIPĂTESCU

Vreo paispce… cinspce.

PRISTANDA

Apoi să le numărăm, coane Fănică; să le numărăm; două la prefectură.

TIPĂTESCU

Două…

PRISTANDA

Două pe piaţa lui 11 Fevruarie…

TIPĂTESCU

Patru…

PRISTANDA

(căutând în gând)

Două la primărie...

TIPĂTESCU

Şase…

PRISTANDA

(acelaşi loc)

Unul la şcoala de băieţi…

TIPĂTESCU

Şapte…

PRISTANDA

Unul… la şcoala de fete…

TIPĂTESCU

Opt…

PRISTANDA

Unul la spital…

TIPĂTESCU

Nouă…

PRISTANDA

Două… la catrindală, la Sf. Niculae…

TIPĂTESCU

Unsprezece.

PRISTANDA

Două la prefectură… paispce...

TIPĂTESCU

(râzând)

Le-ai mai numărat pe ale de la prefectură.

PRISTANDA

Nu, coane Fănică, să trăiţi! (continuă repede, pe nerăsuflate.) Două la primărie, optspce, patru la şcoli, douăzeci şi patru, două la catrindală la Sf. Niculae, treizeci…

TIPĂTESCU

(râzând)

Le-ai maii numărat o dată pe toate astea şi aduni rău…

PRISTANDA

Doamne păzeşte, coane Fănică, să trăiţi, patruzeci şi patru, în cap… patruzeci şi patru… Cum zic, unul-două, poate vântul… ori cine ştie…

TIPĂTESCU

(râzând)

Ghiţă… apoi nu mă orbi de la obraz aşa.

PRISTANDA

(schimbând deodată tonul, umilit şi naiv)

Famelie mare… renumeraţie după buget mică…

(Cerasela N.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv6 ore inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Eveniment6 ore inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Eveniment9 ore inainte

SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment2 zile inainte

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment3 zile inainte

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate de Andrei Volosevici la prejudicierea bugetului – Ziarul Incisiv de Prahova

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala.Si...

Eveniment4 zile inainte

Pentru calvarul de pe străzile din Ploiesti – PSD-istul Andrei Volosevici – a fost agresat verbal si fizic de catre un cetatean al urbei lui Caragiale – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam ca, intr-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD...

Uncategorized4 zile inainte

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Afaceri4 zile inainte

Descoperă Cele Mai Bune Scule de la Branduri de Top, Disponibile pe Toolsboxservices

Când vine vorba de achiziționarea de scule de înaltă calitate, Toolsboxservices.ro este magazinul online de încredere care oferă o selecție...

Exclusiv4 zile inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

Exclusiv4 zile inainte

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

Eveniment5 zile inainte

DNA ar trebui să se sesizeze!/Suspiciuni de corupție la nivelul conducerii ANP!/Transferurile angajaților – FOLOASE NECUVENITE? – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Exclusiv5 zile inainte

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Uncategorized5 zile inainte

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al...

Eveniment6 zile inainte

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Eveniment6 zile inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

UncategorizedO săptămână inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

Știrile Săptămânii