În acest moment Cristi Borcea este închis la penitenciarul Rahova pentru două dosare în care este implicat, respectiv cel al retrocedărilor ilegale și în cel al transferurilor din fotbal.

Astăzi magistrații ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește solicitarea de eliberare condiţionată depusă de Cristi Borcea. Decizia nu este una definitivă însă, ceea ce înseamnă că Borcea mai are de așteptat până iese din închisoare.

Comisia de eliberări de la spitalul penitenciar Rahova a hotărât acum ceva vreme că Borcea se încadrează pentru eliberare condiționată. Fostul dinamovist a muncit în timpul detenției și beneficiază de recursul compensatoriu. Borcea a primit 6 ani și 4 luni în dosarul transferurilor și 5 ani în dosarul retrocedărilor de terenuri.

Cristi Borcea a petrecut deja 4 ani și jumătate în închisoare.Pe 8 februarie 2019, Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. Pedeapsa totală pe care Cristi Borcea o are de executat este 7 ani și 6 luni de închisoare, după ce pedepsele din cele două dosare acu fost cumulate.

Te-ar putea interesa și: