Connect with us

Știri din județ

Eșarfe pentru bărbați și femei care vor să iasă în evidență

Publicat

pe

Inițial, cei care au creat tendințe la modă au fost bărbații. Acum, în societatea modernă, mulți bărbați doresc, de asemenea, să arate elegant și atractiv. Aceasta mărturisește statutul sexului puternic, succesul și gustul lui.

Accesoriile la modă, precum eșarfe bărbați, sunt capabile să pună accente pe alocuri, să ofere un aspect elegant, obișnuit în viața de zi cu zi. De asemenea, eșarfele  îmbunătățesc starea de spirit și conferă un efect pozitiv. Fiecare bărbat vrea să arate bine, să fie la modă, elegant și discret.

În acest caz, o eșarfă elegantă, care se află în vârful popularității în acest sezon, te va ajuta. Diverse modele, stiluri și culori sunt oferite de designer, pentru a sublinia individualitatea masculină și a crea imagini chic.

În garderoba masculină, o eșarfă îndeplinește mai multe funcții. În primul rând, este practică. Fiecare model protejează de condiții meteorologice nefavorabile, frig și vânt. În același timp, este un accesoriu la modă, care ajută la evidențierea masculinității și a imaginii la modă.

Eșarfe bărbați – Avantaje

Există o mare varietate de modele care se pretează atât pentru un eveniment festiv, cât și pentru uz zilnic, dar și pentru întâlniri de afaceri.  Eșarfele masculine sunt versatile. Orice model va completa organic aspectul ales, care poate fi de zi cu zi sau festiv.

Poți alege un model pentru un anumit sezon, în funcție de tipul de țesătură și de model. Iarna, eșarfa va încălzi perfect gâtul, va proteja împotriva răcelii și hipotermiei.

 Vara, modelul îți va completa aspectul personal. Avantajul acestui accesoriu la modă este că poți purta o eșarfă cu diferite haine. Găsește-ți modelul care-ți va completa garderoba.

Eșarfe bărbați spectaculoase și în tendinţele modei

Oricine vrea să urmeze tendințele modei ar trebui cu siguranță să-și completeze garderoba cu cel puțin câte o eșarfă pentru fiecare sezon. Modelele tricotate sunt deosebit de populare în acest sezon.

Pot fi în diverse culori, stiluri, lungimi, lățimi. Varianta clasică are de obicei o lungime medie și diferă prin culori monocromatice discrete. Pot fi în dungi, în carouri sau pot conține un imprimeu discret.

Un astfel de produs poate fi purtat cu orice îmbrăcăminte: cu jachetă, jachetă de puf, haină, pulover. Dacă vremea în afară este răcoroasă, poți oricând să-ți înfășori accesoriul de mai multe ori în jurul gâtului și astfel să te protejezi de frig.

Practicitatea și stilul sunt caracteristicile eșarfelor pentru bărbați. Va fi o plăcere să le porți, dacă ești obișnuit să-ți experimentezi look-ul în fiecare zi.

Eșarfe damă

Eşarfele la modă sunt la mare căutare atât de bărbați, dar și de femei. Tipurile de eșarfe damă sunt unele dintre principalele tendințe de accesorii în sezonul 2021-2022.

Cerințele moderne pentru frumusețe și succes, te obligă să iei măsuri extreme pentru a crea un aspect impecabil. Este important nu doar să ai un aspect corespunzător standardelor modei, ci și să ai haine impecabile.

Hainele gri de zi cu zi sunt înviorate în mod constant, cu eșarfe damă cu imprimeuri elegante. Eșarfa nu este percepută ca un accesoriu călduros de iarnă, ci ca un articol trendy în garderoba feminină, care atrage priviri entuziaste.

Eșarfe damă – pentru imagini la modă

Eșarfele frumoase și la modă sunt relevante în orice anotimp, mai ales toamna, iarna și primăvara. Eșarfa de damă este una dintre cele mai spectaculoase accesorii, care poate fi purtată cu succes la o haină, un sacou sau chiar la o rochie.

Fiecare femeie dorește să arate atrăgătoare și elegantă în orice anotimp al anului. Fiecare sezon are propriul său arsenal de accesorii elegante. Iarna și toamna, poți purta eșarfe damă tricotate. Opțiunile de cașmir nu sunt în niciun caz inferioare modelelor tricotate, iar modelele din lână pură te vor proteja cu siguranță de frigul de afară.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Rampele de andocare și eficienta lor în logistica modernă

Publicat

pe

Rampele de andocare reprezintă un element esențial în optimizarea fluxului logistic în spațiile industriale și depozitele moderne. Aceste rampe de andocare permit încărcarea și descărcarea mărfurilor într-un mod mai rapid, sigur și eficient.

Într-o lume industrializată în continuă creștere, eficiența și siguranța fluxului de muncă sunt de o importanță crucială. Rampele de andocare s-au impus ca soluții de neînlocuit în această ecuație, transformând modul în care se desfășoară operațiunile de încărcare și descărcare.

Rampe Minilinker

Rampele Minilinker au revoluționat conceptul de andocare. Proiectate să răspundă provocărilor mediilor de lucru compacte, aceste rampe sunt nu numai spațioase, dar și extrem de flexibile.

Capacitatea lor de a se adapta ușor la diferite tipuri de vehicule și de încărcături le face ideale pentru locații care se confruntă cu un flux variabil de activitate.

Mai mult, designul lor ergonomic reduce riscul accidentelor, garantând o operare sigură și eficientă.

Prefabricate pit docuri de încărcare

Adoptarea pit-urilor prefabricate pentru docurile de încărcare poate accelera semnificativ procesul de construcție.

Acestea sunt create în condiții controlate, eliminând variabilitatea și nesiguranța factorilor externi.

Prin urmare, aceste pit-uri oferă o soluție mai curată, mai rapidă și mai durabilă comparativ cu metodele tradiționale de construcție.

Sistem tradițional de rampe

Deși pot părea depășite pentru unii, sistemele tradiționale de rampe au încă o prezență solidă în multe industrii.

Acestea sunt frecvent alese datorită robusteții lor și a fiabilității dovedite de-a lungul anilor.

Ele pot gestiona sarcini mari și se pot adapta la o varietate de vehicule, oferind astfel o soluție versatilă pentru multe operațiuni.

Campisa cast

Campisa este un jucător major în domeniul rampelor de andocare. Modelul lor „cast” se distinge prin combinarea tradiției cu inovația.

Oferind o structură solidă, dar și integrând cele mai recente tehnologii, Campisa cast garantează o experiență de andocare fără probleme, făcând din procesul de încărcare și descărcare unul fluid.

Legătura dintre rampe și siguranța operațională

Un aspect adesea neglijat, dar vital, al rampelor de andocare este contribuția lor la siguranța globală a operațiunilor.

Designul corect și alegerea potrivită a unei rampe pot preveni accidentele, protejând atât personalul cât și mărfurile.

Un sistem de andocare bine întreținut și adecvat poate reduce semnificativ riscul de deteriorare a produselor și poate spori eficiența fluxului de lucru.

Indiferent de tipul de rampă de andocare ales, fie că este vorba de un model tradițional sau de o soluție modernă precum Minilinker sau Campisa cast, alegerea potrivită poate face diferența în eficiența și siguranța operațiunilor.

Rampele de andocare sunt, fără îndoială, coloana vertebrală a unei logistici eficiente, iar investiția într-o soluție de calitate va aduce beneficii pe termen lung.

Citeste despre: usi industriale.

 

Citeste in continuare

Știri din județ

Evitarea scamurilor online: Sfaturi pentru utilizatorii de laptopuri

Publicat

pe

De

În era digitală de astăzi, utilizatorii de laptop-uri caută în mod constant informații, produse și servicii online. Cu toate acestea, odată cu creșterea utilizării laptop-urilor, apar și riscurile de a cădea victimă a escrocheriilor online. Este esențial să fim vigilenți și să luăm măsuri de precauție pentru a ne proteja de astfel de amenințări.

În acest articol recomandat de TopServicePCLaptop.ro, vom oferi câteva sfaturi cruciale pentru a evita escrocheriile online, dedicate în mod specific utilizatorilor de laptop-uri. Vom explora modalități eficiente de protejare a datelor personale și financiare, identificarea site-urilor nesigure și evitarea pescuitului și a altor forme de atacuri cibernetice.

Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat de laptop sau începător, aceste sfaturi vă vor ajuta să vă protejați de amenințările cibernetice și să vă bucurați de o experiență online sigură și fără probleme.

Niciodată să nu mai luați în considerare pericolele potențiale online, urmați sfaturile noastre și fiți mereu cu un pas înaintea escrocilor.

Introducere în escrocheriile online

Escrocheriile online reprezintă o amenințare reală pentru utilizatorii de laptop-uri și pot avea consecințe grave asupra datelor personale și financiare. Acestea pot lua multe forme, inclusiv phishing, atacuri de tip ransomware și escrocherii prin intermediul site-urilor nesigure. Este important să înțelegem natura acestor amenințări și să fim pregătiți să le evităm.

Tipuri comune de escrocherii online care vizează utilizatorii de laptop-uri

Există o varietate de escrocherii online care vizează utilizatorii de laptop-uri. Iată câteva dintre cele mai comune:

 1. Phishing: Escrocii trimit e-mailuri sau mesaje false care par a fi de la bănci, companii sau alte instituții de încredere, în încercarea de a obține informații personale și financiare.
 2. Ransomware: Acest tip de atac cibernetic criptează fișierele utilizatorului și cere o răscumpărare pentru a le debloca.
 3. Site-uri nesigure: Escrocii creează site-uri web care par a fi legitime, dar au ca scop obținerea informațiilor personale și financiare ale utilizatorilor.

Este esențial să fim conștienți de aceste tipuri de escrocherii și să luăm măsuri pentru a ne proteja.

Semne și avertismente ale escrocheriilor online

Există câteva semne și avertismente care ne pot ajuta să identificăm escrocheriile online înainte de a cădea în capcana lor. Iată câteva lucruri la care ar trebui să fim atenți:

 • Solicitanți necunoscuți: Dacă primiți un e-mail sau un mesaj de la o persoană necunoscută care solicită informații personale sau financiare, este posibil să fie o încercare de phishing.
 • Oferte prea bune pentru a fi adevărate: Dacă vedeți o ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată, este posibil să fie o escrocherie.
 • Site-uri web cu aspect neîngrijit: Dacă un site web pare neîngrijit, cu erori de scriere sau imagini de proastă calitate, este posibil să fie un site nesigur.

Este important să fim vigilenți și să ne ascultăm intuiția atunci când întâmpinăm astfel de semne și avertismente.

Cum să vă protejați laptop-ul de escrocheriile online

Protejarea laptop-ului dumneavoastră de escrocheriile online este esențială pentru a vă păstra datele personale și financiare în siguranță. Iată câteva măsuri pe care le puteți lua:

 • Actualizați software-ul: Asigurați-vă că aveți cele mai recente actualizări de securitate instalate pe laptop-ul dumneavoastră. Aceste actualizări pot remedia vulnerabilitățile cunoscute și pot îmbunătăți securitatea generală a sistemului.
 • Instalați un program antivirus: Un program antivirus de încredere vă poate proteja împotriva malware-ului și a altor amenințări cibernetice. Asigurați-vă că actualizați și scanați laptop-ul în mod regulat.
 • Fiți atenți la conexiunile Wi-Fi publice: Evitați să introduceți informații personale sau financiare sensibile atunci când utilizați o rețea Wi-Fi publică. Aceste rețele sunt adesea nesigure și pot fi exploatate de escroci.

Aceste măsuri simple vă pot ajuta să vă protejați laptop-ul de amenințările cibernetice și să vă mențineți datele în siguranță.

Cele mai bune practici pentru navigare și tranzacții online sigure

Navigarea și efectuarea tranzacțiilor online poate fi o experiență sigură dacă urmați câteva practici de bază. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține în siguranță:

 • Verificați URL-ul: Asigurați-vă că site-ul pe care îl accesați are un URL securizat (https://). Aceasta indică faptul că informațiile dvs. sunt criptate și protejate.
 • Citiți politica de confidențialitate: Înainte de a furniza informații personale sau financiare pe un site web, citiți politica lor de confidențialitate pentru a înțelege cum vor utiliza și proteja datele dvs.
 • Utilizați metode de plată sigure: Atunci când efectuați plăți online, utilizați metode de plată sigure, cum ar fi cardurile de credit sau platformele de plată recunoscute.

Respectarea acestor practici vă poate ajuta să vă mențineți în siguranță atunci când navigați și efectuați tranzacții online.

Sfaturi pentru crearea de parole puternice și sigure

Crearea de parole puternice și sigure este esențială pentru a vă proteja conturile online de acces neautorizat. Iată câteva sfaturi pentru a crea parole sigure:

 • Folosiți o combinație de litere, cifre și caractere speciale: O parolă puternică ar trebui să conțină o combinație de litere (atat majuscule, cat și minuscule), cifre și caractere speciale.
 • Evitați parolele ușor de ghicit: Evitați parolele evidente, cum ar fi numele dvs. sau data de naștere. Optați pentru parole unice și greu de ghicit.
 • Nu folosiți aceeași parolă pentru mai multe conturi: Utilizarea aceleași parole pentru mai multe conturi vă expune datelor în cazul în care unul dintre acele conturi este compromis.

Urmați aceste sfaturi pentru a vă asigura că parolele dvs. sunt puternice și sigure.

Educarea și menținerea la curent cu cele mai recente escrocherii

Escrocii online evoluează în mod constant și creează noi metode de a fura informații personale și financiare. Este important să rămânem la curent cu cele mai recente escrocherii și să ne educăm în privința acestora. Iată câteva modalități de a face acest lucru:

 • Urmăriți surse de încredere: Urmăriți site-uri web și publicații de încredere care oferă informații actualizate despre cele mai recente escrocherii online.
 • Participați la seminarii și webinarii: Participați la seminarii și webinarii despre securitatea online pentru a vă informa despre cele mai recente amenințări și moduri de protecție.
 • Verificați site-urile oficiale: Atunci când sunteți în dubii cu privire la autenticitatea unui e-mail sau a unui site web, verificați site-ul oficial al companiei sau instituției respective.

Educarea și menținerea la curent cu cele mai recente escrocherii vă pot ajuta să fiți pregătiți și să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja.

Ce să faceți dacă deveniți victimă a unei escrocherii online

Dacă aveți ghinionul de a deveni victimă a unei escrocherii online, este important să acționați rapid pentru a minimiza daunele. Iată câteva pași pe care îi puteți urma:

 • Notificați autoritățile: Raportați escrocheria autorităților competente, cum ar fi poliția sau autoritatea locală de reglementare a fraudelor.
 • Blocați conturile afectate: Dacă ați furnizat informații de acces la un cont, blocați-l imediat și schimbați toate parolele asociate.
 • Monitorizați-vă conturile bancare: Verificați regulat conturile bancare pentru a identifica orice activitate suspectă și notificați banca în cazul în care observați ceva neobișnuit.

Este important să acționați rapid și să luați măsuri pentru a limita daunele în cazul în care cădeți victimă a unei escrocherii online.

Resurse și instrumente pentru raportarea escrocheriilor online

Există numeroase resurse și instrumente disponibile pentru raportarea escrocheriilor online. Iată câteva dintre ele:

 • Centrul European pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității Cibernetice (EC3): EC3 este o organizație care oferă sprijin și informații despre criminalitatea cibernetică și escrocherii online.
 • Platforma de raportare a escrocheriilor online: Multe țări au platforme online dedicate raportării escrocheriilor. Verificați site-urile guvernamentale pentru a găsi platforma corespunzătoare țării dumneavoastră.
 • Linia de asistență pentru escrocherii online: Există linii de asistență dedicate care oferă suport și consiliere pentru victimele escrocheriilor online.

Utilizarea acestor resurse și instrumente vă poate ajuta să raportați escrocheriile și să solicitați asistență în cazul în care ați fost victima unei astfel de infracțiuni.

Fiți vigilenți și protejați-vă online

Escrocheriile online reprezintă o amenințare reală pentru utilizatorii de laptop-uri, dar cu măsurile potrivite, puteți evita căderea în capcana acestora. Fiți vigilenți, urmați sfaturile noastre și luați măsuri pentru a vă proteja laptop-ul și datele personale de escrocheriile online.

Nu lăsați niciodată garda jos și rămâneți mereu un pas înaintea escrocilor. Cu o atitudine atentă și cunoștințe actualizate, puteți avea o experiență online sigură și fără probleme.

Citeste in continuare

Știri din județ

Cum afectează anvelopele diferite ținuta de drum a mașinii

Publicat

pe

De

Anvelopele sunt cele mai folosite componente ale unei mașini. Acestea sunt solicitate atâta timp cât sunt montate pe vehicul, indiferent dacă acesta rulează sau staționează. Din acest motiv, trebuie să aveți grijă de ele. În fond, sunt principalele elemente care asigură stabilitatea mașinii la o frânare, un viraj, sau o accelerare. Iar pata de contact a patru anvelope este, deseori, echivalentă cu suprafața unei pagini de caiet studențesci (A4).

Astfel, nu contează cât de bine este proiectată o mașină pe partea de motorizare, transmisie și suspensie. Un set de anvelope uzate, vechi, sau deformate vor transforma până și cele mai bune mașini în vehicule periculoase pentru circulația pe drumuri publice. Dacă nu credeți, gândiți-vă că un supercar italian cu o roată pe pană va fi mai lent chiar și decât o bătrână Dacia 1300 cu toate roțile umflate. Dar dacă acest exemplu este unul extrem, vizibil, nu la fel de evident este și atunci când diferențele între anvelope nu sunt foarte vizibile sau evidente.

Spre exemplu, desenul profilului anvelopei poate nu vă va spune prea multe, atâta timp cât are adâncimea corespunzătoare. De asemenea, este cvasi-imposibil să realizați din ce materiale este construită anvelopa, cât de andurant sau de fiabil este stratul de cauciuc și alte asemenea detalii care ar putea fi observate doar în laboratoare.

Tocmai din acest motiv exită câteva indicii după care ar trebui să vă orientați atunci când achiziționați un set nou de anvelope pentru mașina dumneavoastră. Pentru început ar trebui să alegeți numai tipodimensiunile recomandate de producătorul mașinii. O roată cu diametrul total mai mare sau mai mic decât cel trecut în specificațiile tehnice ale vehiculului vor conduce nu doar la modificări de consum și de performanțe cât și la probleme tehnice sau de ținută de drum a mașinii.

Majoritatea mașinilor sunt proiectate la ora actuală să aibă un comportament rutier subviratoriu. Aceasta înseamnă că puntea față este prima care pierde aderența în cazul unui viraj abordat foarte rapid. Această caracteristică este valabilă chiar și la vehiculele dotate cu motoare amplasate în partea din față și cu propulsie (sau tracțiune spate după cum mai este cunoscută). Diferența la acestea este că în cazul unei accelerări foarte puternice în timpul unui viraj cuplul motor ar putea duce la ruperea aderenței roților motrice și să apară, astfel, supravirarea (adică atunci când partea din spate a vehiculului alunecă spre exteriorul virajului).

Subvirarea este preferată de producători pentru majoritatea vehiculelor pentru că nu pare la fel de periculoasă pentru șofer. În plus, aceasta permite persoanei aflate la volan să aibă o reacție de redresare mai promptă și, deseori, mai eficientă. Nu toți cei care conduc mașini sunt piloți și au experiență cu derapajele controlate. De fapt, unele studii indică faptul că doar sub 2% dintre cei care conduc mașini au astfel de pregătire și aptitudini.

De cele mai multe ori proprietarii de vehicule aleg să utilizeze anvelopele recomandate de producător, iar unii aleg chiar aceeași marcă și model de pneuri care au echipat mașina atunci când a venit din fabrică. Această practică, deși nu este greșită, nu reprezintă nici o soluție ideală. Dacă, să spunem, vehiculul a fost produs în urmă cu cinci ani, între timp au apărut alte modele mai performante de anvelope, care nu erau disponibile atunci când a fost produsă mașina. Ba, mai mult, trebuie înțeles că un producător va alege anvelopele în funcție de destinația mașinii și de normele legislative. Astfel, mulți constructori de autoturisme aleg să instaleze pneuri de calitate medie, sau chiar de buget, în detrimentul unora premium sau de performanță.

Prin urmare, dacă veți alege un set de anvelope de calitate mai bună, nu veți greși cu nimic. Ba din contră, veți îmbunătăți considerabil siguranța vehiculului. Atâta timp cât veți păstra tipodimensiunea pneurilor și veți îmbunătăți calitatea acestora, veți avea numai de câștigat din punct de vedere tehnic. Ce-i drept, aceste anvelope premium vin cu un cost suplimentar față de cele medii sau cele de buget.

În funcție de ce vă doriți, puteți obține anvelope (de vară, all season sau iarnă) care să asigure o aderență mai bună, ideală pentru frânările de urgență, sau unele cu o rezistență mai mică la rulaj. Acestea din urmă vor aduce nu doar o scădere a consumului de carburant ci și o durată de exploatare mai lungă, de peste 50,000 km. Ce trebuie înțeles este în schimb că anvelopele mai andurante au și o aderență mai scăzută, ceea ce vor prelungi distanțele de frânare chiar și cu câțiva metri.

Pentru cei care caută să creeze un comportament neutru în viraje, alegerea ar trebui făcută pentru anvelope cu un indice de aderență mai bun pe puntea față decât pe puntea spate. Atenție însă, aceste experimente pot fi destul de costisitoare. Este posibil să trebuiască să achiziționați câteva seturi înainte să găsiți o combinație optimă. Prin urmare, dacă nu vreți să riscați, puteți alege un set nou complet cu un indice de aderență A și ați rezolvat problema. Mașina va fi tot subviratoare, dar cel puțin derapajul va apărea mai târziu decât atunci când a fost dotată cu anvelopele de fabrică.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized57 de minute inainte

TikTok celebrează comunitatea globală prin raportul Anul văzut pe TikTok: 2023

Raportul celebrează cele mai populare trenduri, creatorii care s-au remarcat și momentele frumoase din acest an, inspirate de comunitatea globală...

Uncategorized4 ore inainte

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

Uncategorized5 ore inainte

Nokian Tyres introduce noi versiuni ale selecției sale de anvelope de vară

Nokian Tyres își actualizează gama de anvelope de vară pentru Europa Centrală pentru autoturisme, vehiculele utilitare sport și vehicule crossroad....

Eveniment6 ore inainte

Academia de Poliție nu și-a suspendat activitatea pentru că le pasă de studenți, ci au trecut în online și i-au trimis acasă pentru a nu mai avea scurgeri de informații din tot ceea ce se întâmplă în instituția de învățământ. – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Eveniment6 ore inainte

Chaka Sobhani se alătură DDB WW în calitate de Președinte, CCO International

Un lider creativ premiat părăsește Leo Burnett WW pentru a se alătura rețelei DDB București, 6 decembrie 2023 – DDB Worldwide anunță că...

Uncategorized7 ore inainte

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

313 idei au fost înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow. Ediția din acest an este...

UncategorizedO zi inainte

TikTok stabilește noi standarde de securitate și sustenabilitate prin Proiectul Clover în valoare de 12 miliarde de Euro

București, 5 decembrie 2023 –  Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să...

EvenimentO zi inainte

AGON by AOC lansează monitoarele ultrawide CU34G2XE/BK și CU34G2XP/BK dedicate pasionaților de gaming

București, 5 decembrie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din...

EvenimentO zi inainte

PC Garage lansează campaniile speciale de sărbători

Promoții și oferte până la Crăciun Începe campania “Te echipăm gratuit: cadou carcasă sau sursă la alegere” Încep cele mai tari...

UncategorizedO zi inainte

Kärcher lansează RCF 3 – mopul robotizat, de ultimă generație, care asigură o curățare autonomă

RCF 3 oferă o curățare complet autonomă, similară cu cea folosită de mopurile electrice Kärcher; Tehnologia cu sistem de curățare...

EvenimentO zi inainte

Studiu Aqurate: Sărbătorile de iarnă aduc vânzări cu 28% mai mari decât media lunară anuală, în rândul magazinelor online monitorizate

Cele mai mari creșteri apar în categoriile Mobilier, Echipamente și Accesorii și produse pentru Copii și bebeluși Studiul a fost...

EvenimentO zi inainte

Fapte care nu pot fi acceptate într-un stat care se vrea a fi „de drept”, „nu de drepți” – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Eveniment2 zile inainte

HONOR anunță viitorul smartphone-urilor pliabile și tehnologiei centrate pe nevoile utilizatorului la Forumul Global Fortune 2023

Brandul global de tehnologie HONOR a participat la Forumul Global Fortune 2023 din Abu Dhabi pentru a discuta despre viitorul...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

dozator apa cu bidon dozator apa cu bidon
Uncategorized2 zile inainte

Cum ti se schimba obiceiurile dupa ce achizitionezi un dozator de apa cu bidon?

In lumea agitata de astazi, sa ne amintim sa ne hidratam corespunzator poate fi o provocare! Cu toate acestea, achizitionarea...

Eveniment2 zile inainte

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Știrile Săptămânii