Connect with us

Afaceri

Iluminatul exterior al casei o necesitate

Publicat

pe

Logic Light

Sistemele de iluminat exterior pentru casă pot fi o completare utilă pentru orice casă, dar pot fi și o modalitate excelentă de a crește atractivitatea și de a face casa dvs. să se simtă mai primitoare.

Există mai multe tipuri de sisteme de iluminat exterior disponibile, inclusiv suporturi de perete, stâlpi și lumini de trepte. De asemenea, puteți obține aceste lumini în diferite finisaje și stiluri, astfel încât, fie că sunteți în căutarea a ceva elegant sau a ceva mai tradițional, există cu siguranță ceva care se potrivește nevoilor dvs.

Suporturi de perete

Montanții de perete sunt perfecți pentru a ilumina o intrare sau o alee. Sunt ușor de instalat și oferă multă lumină pentru sosirile și plecările pe timp de noapte. Suporturile de perete au o varietate de forme și dimensiuni disponibile, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

Proiectoare

Proiecroarele led sunt un alt tip de sistem de iluminat exterior pe care poate doriți să luați în considerare la casa dvs. Aceste lumini sunt plasate de obicei de-a lungul căilor de acces sau a aleilor, unde oferă lumină atât de sus, cât și de jos, astfel încât să fie mai ușor pentru ochii tăi atunci când mergi pe întuneric! Aceste proiectoare led vin în mai multe finisaje diferite, inclusiv metal, care este durabil, dar foarte elegant în același timp!

Lumini pentru trepte

Luminile pentru trepte sunt o modalitate ideală de a vă păstra terasa sau curtea în siguranță și cu stil.

Stil și securitate în curte cu sistemele de iluminat exterior

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când căutați sisteme de iluminat exterior:

-Considerați ce încercați să iluminați. Doriți să evidențiați o alee? Vreți să vă asigurați că nimeni nu se furișează noaptea spre casa dvs.? Va trebui să vă gândiți la ce tip de iluminat funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs.

Alegeți corpuri de iluminat care sunt adecvate pentru locația lor. De exemplu, dacă aveți o zonă în aer liber unde oamenii își vor petrece timpul noaptea, atunci luați în considerare montarea de proiectoare sau spoturi pentru ca toată lumea să se poată vedea clar. Dacă în curtea din spate vor sta copiii, atunci luați în considerare montarea unor lumini de joasă tensiune care să rămână suficient de reci pentru ca mâinile celor mici să le poată atinge în siguranță.

-Gândiți-vă la câți bani doriți să cheltuiți pe noile lumini, astfel încât să nu ajungeți să plătiți mai mult decât este necesar pentru ceva care nu se încadrează în bugetul dumneavoastră!

Tipuri diferite de sisteme de iluminat exterior disponibile pe piață

Printre acestea se numără luminile alimentate cu energie solară, luminile cablate, luminile alimentate cu baterii și chiar luminile de securitate activate prin mișcare, care se vor aprinde atunci când cineva trece pe lângă ele.

Din păcate, alegerea sistemului de iluminat potrivit poate părea copleșitoare la început. Dar nu trebuie să fie așa! Am compilat o listă de lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de iluminat exterior:

-Dimensiunile proprietății dvs.

-Numărul de persoane care vor folosi sistemul de iluminat

-Ce fel de stil de iluminat urmărești (de exemplu, modern, rustic)

-Bugetul dvs.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum arată un centru de date performant

Publicat

pe

De

Cererea de centre de date crește pe măsură ce companiile se orientează către serviciile cloud și transformarea digitală. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de facilități solicitate de companiile care au nevoie de acces la un spațiu de stocare a datelor sigur și de înaltă calitate.

Prin urmare, există preocupări tot mai mari cu privire la modul în care se poate satisface această cerere, reducând în același timp costurile și îmbunătățind eficiența. În plus, organizațiile caută modalități de a reduce emisiile de carbon și de a-și îmbunătăți acreditările de sustenabilitate prin creșterea cantității de energie pe care o generează din surse regenerabile.

Noile soluții dezvoltate au ca scop abordarea tuturor acestor provocări, oferind o platformă flexibilă care permite întreprinderilor să crească sau să scadă în funcție de cerere, oferind în același timp economii de energie.

Fiabilitatea este unul dintre cei mai importanți factori în alegerea unui centru de date

Facilitatea potrivită poate asigura că afacerea dvs. nu va pierde niciodată un ritm. Un centru de date fiabil va fi capabil să facă față oricărui număr de clienți, de la cei mai mici la cei mai mari. De asemenea, ar trebui să aibă o infrastructură adaptabilă, care poate fi extinsă sau redusă în funcție de nevoile dumneavoastră.

Atunci când alegeți o facilitate, este important să vă asigurați că aceasta dispune de sisteme de alimentare și de răcire redundante, precum și de caracteristici de ultimă generație de siguranță împotriva incendiilor. De asemenea, doriți să vă asigurați că datele dvs. vor fi în siguranță în fața dezastrelor naturale și a erorilor umane, stocându-le în mai multe locații și putând să le accesați de la distanță dacă este necesar.

Un centru de date de înaltă performanță este un mediu sigur și securizat pentru datele dumneavoastră

Când vine vorba de securitatea datelor dumneavoastră, nu vă puteți asuma riscuri. Centrele de date de înaltă performanță au fost proiectate cu cele mai recente tehnologii de securitate, de la scanere biometrice la sisteme avansate de stingere a incendiilor.

data center M247

Sursa imaginii: data center M247

Scalabilitatea este o caracteristică a unui centru de date care îi permite acestuia să crească în funcție de necesități

Pe măsură ce companiile se dezvoltă, cresc și nevoile lor de date. Acest lucru înseamnă că un data center trebuie să fie capabil să gestioneze mai mulți utilizatori și mai multe informații pe măsură ce trece timpul. Un sistem scalabil permite această extindere.

Cele mai comune metode de scalare sunt scalarea verticală și cea orizontală. Scalarea verticală presupune adăugarea de procesoare și memorie la un server existent, ceea ce se poate face prin actualizări hardware sau patch-uri software. Scalarea orizontală implică adăugarea mai multor servere la sistem, ceea ce vă permite să distribuiți volumul de lucru între mai multe mașini în loc de una singură.

Conectivitatea este o caracteristică importantă a unui centru de date

Carrier neutral este o caracteristică importantă într-un centru de date. Termenul se referă la capacitatea centrului de date de a gestiona conexiuni de la mai mulți operatori. Acest lucru înseamnă că centrul de date poate oferi clienților acces la toate rețelele majore, în loc de doar una sau două. Acest lucru oferă clienților mai multe opțiuni atunci când decid ce rețea doresc să folosească, ceea ce poate fi benefic pentru afacerea lor.

Sustenabilitatea este, de asemenea, importantă atunci când vorbim despre un centru de date de înaltă performanță

Scopul oricărui centru de date bun este de a fi capabil să ofere cel mai înalt nivel de performanță, fiind în același timp conștient de câtă energie consumă, câte deșeuri produce și câți bani costă.

Acest lucru înseamnă că, pentru a obține cel mai bun randament din centrul de date, trebuie să poată fi echilibrate aceste preocupări. Acest lucru se poate face prin echipamente și sisteme potrivite, precum și lucrând cu furnizori care înțeleg sustenabilitatea și au experiență în furnizarea de soluții care să satisfacă aceste nevoi.

Citeste in continuare

Afaceri

Cum alegem cele mai bune profile led birou?

Publicat

pe

Pentru a obtine rezultate cat mai bune pe termen lung, inlocuirea becurilor conventionale cu benzi led si tehnologii de ultima generatie devine o solutie eficienta. Banda led este un accesoriu care este combinat cu un corp de iluminat de tip profil LED si se poate monta in forme diverse.

Cu ajutorul noilor profile LED  nu numai ca reusim sa infrumusetam un spatiu lipsit de vitalitate, insa putem controla si nivelul de iluminare in functie de propriile nevoi. Profilele led reprezinta o investitie financiara pe termen lung si au ca rol principal tinerea consumului de energie electrica sub control. Profilele led sunt amplasate atat in spitale, cat si in fabrici sau centre comerciale si atrag din ce in ce mai mult atentia firmelor prin avantajele ecologice pe care le ofera.

Profilul led este din aluminiu si dispune fie de un dispensor clar, fie de unul opal. Dispensorul mat asigura un profil cu leduri invizibile, care poate servi pe post de lampa in dormitor. Exemplele continua si se adapteaza in functie de schita de design a clientului.

Profilele LED de birou ofera posibilitatea de a crea un design deosebit in incaperea in care este amplasata, prin intermediul unor profile led birou. Banda LED se monteaza in interiorul profilului, care are rolul de racire si uniformizarea luminii uniform, creeand linii arhitecturale spectaculoase.

Profilele pot fi efectuate la comanda, in functie de dimensiunea dorita si in functie de schitele de design, Unele pot fi montate pe diverse suprafete, incastrate in plafoane sau vertical pe pereti. Acestea pot avea diverse dimensiuni, debitari personalizate si pot indeplini atat roluri practice, cat si decorative.

Pentru ca unele solutii de iluminare au un impact puternic si pozitiv asupra celor din jur, in foarte multe spatii de lucru se amplaseaza profile led birou elegante, care dau o nota de profesionalism si invita la concentrare si profesionalism.

Exista si proiecte indraznete, in care elementul inovarii este vizibil in fiecare colt si prin fiecare detaliu. Astfel, companiile centrate pe creativitate, agentiile de marketing sau chiar si cele cu specific inovativ apeleaza la astfel de detalii care creaza o stare placuta clientilor si ii ajuta sa se identifice mai bine cu produsele si cultura companiei.

Cu cat lumina este mai clara si mai intensa, cu atat creste productivitatea si ne simtim mai energizati. O lumina difuza scade capacitatea de concentrare si induce o stare de relaxare si de detasare. Pentru spatiile de birouri se aleg de obicei benzi led acoperite de profile liniare echipa cu LED, care difuza intensitatea luminii si o redau in mod uniform si nu fractional. In functie de nevoile clientilor, acest aspect poate influenta atingerea sau nu a obiectivelor propriilor proiecte arhitecturale.

Ledurile au proprietatea de a fi “solid state light”, ceea ce inseamna ca sunt foarte solide si pot fi transportate cu usurinta. Astfel, atat depozitarea, cat si transportul acestora se poate face fara probleme.

Fiecare proiect arhitectural prezinta cerinte diverse si tocmai de aceea efectuarea unor profile led birou la comanda este un pas esential. In acest fel evitati situatiile in care profilele led sunt prea mici in comparatie cu banda led sau prea subtiri. Profilele LED au mai multe modalitati de montaj: suspendat, aparent, precum si incastrate tip  trimless sau  pe  baza de arcuri.

Industria solutiilor de iluminat se afla in continua dezvoltare, iar nevoia de a face fata celor mai complexe cerinte creste. De aceea, colaborarea cu un partener cu experienta joaca un rol important. Producatorul ProfilistLED ofera clientilor produse standard de iluminat, adaptate noilor tendinte internationale si asigura o garantie de 5 ani pentru articolele oferite in materie de iluminat arhitectural si ambiental.

Citeste in continuare

Afaceri

Ce trebuie să cauți la o firmă care oferă servicii de catering

Publicat

pe

De

Chez Odette

Când vine vorba de găzduirea unei petreceri sau a unui eveniment, cateringul poate fi o opțiune excelentă atât pentru adunările mari, cât și pentru cele mici. Pentru evenimente mai mici, catering-ul poate ajuta la eliminarea sarcinii de a pregăti singur mâncarea și de a face curățenie ulterior. Poate fi, de asemenea, o opțiune de economisire a timpului dacă aveți lipsă de forță de muncă.

Pentru evenimente mai mari, cateringul poate oferi o modalitate accesibilă de a hrăni o mulțime mare, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la logistica pregătirii și servirii alimentelor. Companiile de catering au de obicei meniuri extinse, cu o varietate de opțiuni, așa că sunteți siguri că veți găsi ceva de care toată lumea se va bucura. De asemenea, ei au adesea experiență cu nevoi alimentare speciale, cum ar fi alergii sau restricții religioase, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința aceasta.

Cerințe pe care trebuie să le îndeplinească o firmă de catering

Când căutați o companie de catering, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere. Compania ar trebui să fie capabilă să ofere o mare varietate de opțiuni alimentare și ar trebui să poată face față oricăror restricții alimentare pe care dv. sau oaspeții dv. le puteți avea. De asemenea, compania de catering ar trebui să poată furniza toate accesoriile necesare, cum ar fi farfurii, argintărie și șervețele. De asemenea, este important să găsiți o companie de încredere și profesionistă, care să poată livra la timp și în limita bugetului.

Sunt multe firme care oferă astfel de servicii. Unele pot avea servicii complete de catering, cum ar fi aranjarea sălii, a decorului etc, altele vă pun la dispoziție doar mâncarea cu toate accesoriile aferente. Așa că, fie că doriți să apelați la servicii complete cu mâncare și aranjamente, fie vă doriți un quiche bar mai special la o întâlnire de afaceri, cu siguranță veți găsi o firma care să vă poată satisface nevoile. Cu toate acestea, trebuie să vă informați bine înainte de a apela la o astfel de firmă pentru a fi pus în temă cu toate detaliile și ofertele lor.

Bugetul este de asemenea important

Când căutați o companie de catering, prețul este întotdeauna un factor important. Vreți să găsiți o companie care să ofere mâncare și servicii excelente la un preț pe care vi-l puteți permite. Comparați ofertele de la mai multe companii pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Asigurați-vă că întrebați despre costurile suplimentare, cum ar fi livrarea, instalarea și curățarea. Unele companii includ aceste servicii în prețul pachetelor lor de catering, în timp ce altele percep suplimentar. Dacă aveți nevoie să angajați personal suplimentar pentru evenimentul dv, asigurați-vă că includeți aceste costuri în buget.

Întrebați compania de catering despre politica de anulare. Dacă apare ceva și trebuie să anulați evenimentul, vi se va percepe o taxă? Aflați ce fel de reduceri sunt disponibile dacă vă rezervați evenimentul din timp sau comandați o cantitate mare de mâncare.

Nu în ultimul rând, o firma de catering ar trebui să fie capabilă să ofere referințe de la clienții anteriori. Acest lucru vă va oferi o idee despre calitatea serviciilor și a mâncării companiei. De asemenea, firma ar trebui să fie autorizată și asigurată. Acest lucru vă va proteja în cazul în care ceva nu merge bine.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult...

EvenimentO zi inainte

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA...

Eveniment3 zile inainte

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult...

Eveniment4 zile inainte

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

Edilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice locale,...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Eveniment4 zile inainte

Deep Forest Fest revine și anul viitor! Mai puternic, mai tare, mai electrizant!

Treptat, festivalul de muzică electronică Deep Forest Fest se impune drept unul de tradiţie pentru Râmnicu Vâlcea şi nu numai....

Eveniment5 zile inainte

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

Edilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice locale,...

Uncategorized5 zile inainte

Cum alegi un costum barbatesc – sfaturi si recomandari

Ai fost vreodata invitat la un eveniment formal, dar nu ai stiut sa te imbraci? Va prezentam acest Ghid pentru...

Eveniment6 zile inainte

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul simplu...

Profile PVC Profile PVC
Social6 zile inainte

Va continua ascensiunea ferestrelor cu profile PVC si in 2023?

In ultima decada, ascensiunea ferestrelor cu profile PVC a fost una de-a dreptul impresionanta. De-a lungul anilor, a devenit clar...

Uncategorized6 zile inainte

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe E-bay si costume copiate de fanii serialului

Pornind de la minunata manta cu blana a lui Jon Snow si pana la paltonul extraordinar a lui Daenerys Targayien,...

EvenimentO săptămână inainte

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

Cazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ PrahovaSingurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in...

Batoza de Porumb Batoza de Porumb
SocialO săptămână inainte

Batoza de Porumb ROBP5T60 – aliatul micului fermier

Batoza de porumb Rotakt este unul dintre mai multele utilaje agricole de care cu siguranţă are nevoie orice mic fermier....

Hotel Izvoare Hotel Izvoare
TurismO săptămână inainte

Oferte speciale pentru un Crăciun 2022 de vis la Hotel Izvoare!

Parcă nici nu ne dăm seama cât de repede trece timpul. La fel de repede va veni și luna decembrie,...

haine de sală haine de sală
SocialO săptămână inainte

Cum să alegi cele mai potrivite haine de sală

Ai decis să faci o schimbare radicală și să adopți un stil de viață sănătos. Pe lângă o alimentație sănătoasă,...

cazare Viena cazare Viena
TurismO săptămână inainte

Iarna aceasta alegeți Viena ca destinație de vacanță

Când majoritatea oamenilor se gândesc la iarna în Viena, își imaginează acoperișurile acoperite de zăpadă și piețele de Crăciun. Deși...

panouri solare panouri solare
SocialO săptămână inainte

Investiţia în panouri solare te ajută să reduci costul imens al facturilor

O problemă care începe să aibă un impact din ce în ce mai are asupra românilor este costul facturilor la...

Știrile Săptămânii