Connect with us

Afaceri

Cum tratăm părul uscat și cu vârfuri despicate

Publicat

pe

Antica Studio

Dacă doriți să vă lăsați părul să crească dar aveți vârfuri despicate în mod regulat, mergeți la coafor o dată la 6 săptămâni pentru tunsul vârfurilor sau o tunsoare puțin mai scurtă decât de obicei, dar care să se potrivească în continuare cu look-ul dvs. actual.

Vârfurile despicate sunt frecvente în cazul părului creț din cauza acumulării de uleiuri naturale și murdărie pe scalp. Această acumulare are ca rezultat un aspect tern, motiv pentru care este important ca părul creț să fie spălat în mod regulat cu un șampon conceput pentru părul creț. Spălatul cu acest tip de șampon va îndepărta excesul de ulei de pe scalp și va împiedica acumularea acestuia acolo atât de des.

Un alt motiv pentru care vârfurile despicate apar frecvent în cazul părului creț este faptul că părul creț tinde să fie mai fragil decât părul drept, din cauza texturii și formei sale. Părul creț tinde să se rupă în mod natural la vârfuri, ceea ce duce la vârfuri despicate care pot face ca părul tău să pară subțire sau deteriorat dacă nu este tratat prea mult timp. Cel mai bine este să le tratezi din timp, tăindu-le atunci când apar, decât să aștepți până când se agravează și necesită mai mult efort din partea stilistului tău sau a ta pentru a le repara mai târziu!

Acest lucru te va ajuta să îți menții părul sănătos. De asemenea, poate doriți să folosiți balsam pe păr atunci când îl spălați și să folosiți un balsam fără clătire pe bază de ulei după duș. Acest lucru va ajuta la împiedicarea uscării și despicării vârfurilor părului, ceea ce poate ajuta la prevenirea ruperii lor prea curând.

Ce poți face acasă între vizitele la coafor

  1. Folosește un agent de protecție termică înainte de a folosi orice instrumente de păr (foen, placă, bigudiuri etc.)
  2. Folosiți un șampon și un balsam concepute pentru a ajuta la repararea vârfurilor despicate
  3. Încearcă să folosești măști de păr cu tratamente cu keratină în ele

Vârfurile despicate sunt o problemă comună pentru persoanele care își lasă părul să crească. Acestea pot apărea atunci când părul este tuns prea scurt sau când există prea multă tensiune pe păr în timp ce crește. Vârfurile despicate sunt cauzate de despicarea capetelor părului, ceea ce le face să pară subțiri și zdrențuite. De asemenea, vârfurile despicate pot face ca părul tău să se simtă uscat și slab și sunt neatractive la vedere.

Păr deteriorat care se rupe?

  1. Mergi la un salon de înfrumusețare de câte ori observi o deterioare a părului.
  2. Păstrează-ți părul curat și uscat, spălându-l o dată la două zile cu șampon și balsam făcute special pentru părul uscat sau deteriorat (întreabă la salon).
  3. Evită să folosești căldura pe părul tău cât mai des posibil – poate înrăutăți vârfurile despicate!

Dacă părul tău este deteriorat și se rupe, tunde-te pentru a preveni deteriorarea și mai mult a părului tău.

Ruperea părului este o problemă serioasă pentru multe persoane. Există multe motive diferite pentru care părul se poate rupe, dar dacă aveți firele deteriorate din cauza coafării cu căldură sau a proceselor chimice, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a vă tăia părul scurt pentru ca acesta să crească sănătos.

Dacă vă gândiți să vă tundeți toate șuvițele lungi, nu vă faceți griji! Poți păstra în continuare ceva lungime în partea de sus, scăpând în același timp de vârfurile deteriorate, asigurându-te că folosești produse concepute pentru părul tratat chimic și evitând pe cât posibil coafarea cu căldură.

Dacă observați schimbări în textura sau aspectul părului dumneavoastră, ar putea fi din cauza unei schimbări bruște a dietei sau a nivelului de stres care înainte era controlabil, dar care acum a devenit prea mult pentru ca organismul dumneavoastră să se descurce singur, fără a se interveni suficient de repede înainte de a exista efecte permanente care apar de la sine!

Ar trebui să vă schimbați coafura la fiecare câteva luni, astfel încât, atunci când va crește din nou, să nu fie deteriorat iremediabil.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce trebuie să cauți la o firmă care oferă servicii de catering

Publicat

pe

De

Chez Odette

Când vine vorba de găzduirea unei petreceri sau a unui eveniment, cateringul poate fi o opțiune excelentă atât pentru adunările mari, cât și pentru cele mici. Pentru evenimente mai mici, catering-ul poate ajuta la eliminarea sarcinii de a pregăti singur mâncarea și de a face curățenie ulterior. Poate fi, de asemenea, o opțiune de economisire a timpului dacă aveți lipsă de forță de muncă.

Pentru evenimente mai mari, cateringul poate oferi o modalitate accesibilă de a hrăni o mulțime mare, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la logistica pregătirii și servirii alimentelor. Companiile de catering au de obicei meniuri extinse, cu o varietate de opțiuni, așa că sunteți siguri că veți găsi ceva de care toată lumea se va bucura. De asemenea, ei au adesea experiență cu nevoi alimentare speciale, cum ar fi alergii sau restricții religioase, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința aceasta.

Cerințe pe care trebuie să le îndeplinească o firmă de catering

Când căutați o companie de catering, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere. Compania ar trebui să fie capabilă să ofere o mare varietate de opțiuni alimentare și ar trebui să poată face față oricăror restricții alimentare pe care dv. sau oaspeții dv. le puteți avea. De asemenea, compania de catering ar trebui să poată furniza toate accesoriile necesare, cum ar fi farfurii, argintărie și șervețele. De asemenea, este important să găsiți o companie de încredere și profesionistă, care să poată livra la timp și în limita bugetului.

Sunt multe firme care oferă astfel de servicii. Unele pot avea servicii complete de catering, cum ar fi aranjarea sălii, a decorului etc, altele vă pun la dispoziție doar mâncarea cu toate accesoriile aferente. Așa că, fie că doriți să apelați la servicii complete cu mâncare și aranjamente, fie vă doriți un quiche bar mai special la o întâlnire de afaceri, cu siguranță veți găsi o firma care să vă poată satisface nevoile. Cu toate acestea, trebuie să vă informați bine înainte de a apela la o astfel de firmă pentru a fi pus în temă cu toate detaliile și ofertele lor.

Bugetul este de asemenea important

Când căutați o companie de catering, prețul este întotdeauna un factor important. Vreți să găsiți o companie care să ofere mâncare și servicii excelente la un preț pe care vi-l puteți permite. Comparați ofertele de la mai multe companii pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Asigurați-vă că întrebați despre costurile suplimentare, cum ar fi livrarea, instalarea și curățarea. Unele companii includ aceste servicii în prețul pachetelor lor de catering, în timp ce altele percep suplimentar. Dacă aveți nevoie să angajați personal suplimentar pentru evenimentul dv, asigurați-vă că includeți aceste costuri în buget.

Întrebați compania de catering despre politica de anulare. Dacă apare ceva și trebuie să anulați evenimentul, vi se va percepe o taxă? Aflați ce fel de reduceri sunt disponibile dacă vă rezervați evenimentul din timp sau comandați o cantitate mare de mâncare.

Nu în ultimul rând, o firma de catering ar trebui să fie capabilă să ofere referințe de la clienții anteriori. Acest lucru vă va oferi o idee despre calitatea serviciilor și a mâncării companiei. De asemenea, firma ar trebui să fie autorizată și asigurată. Acest lucru vă va proteja în cazul în care ceva nu merge bine.

Citeste in continuare

Afaceri

Cum să alegi florile cadou pentru persoana pe care o iubești

Publicat

pe

De

Olla

Ziua de naștere este o zi în care să-i arăți persoanei dragi cât de mult îți pasă. Există multe moduri diferite de a-ți arăta dragostea și afecțiunea, dar pentru această sărbătoare, florile sunt o alegere populară. În funcție de persoană și de ocazie, diferite flori pot fi mai potrivite decât altele.

Florile au fost sinonime cu dragostea de secole. Ele sunt adesea oferite ca semn de apreciere, dragoste sau felicitări. În timp ce trandafirii sunt întotdeauna o alegere populară, există multe alte tipuri de flori care pot fi la fel de semnificative pentru acest moment important.

Trandafirii, crinii și lalelele sunt alegeri populare.

Trandafirii, crinii și lalelele sunt alegeri populare pentru flori, deoarece toate sunt simboluri clasice ale iubirii. Trandafirii vin într-o varietate de culori, fiecare cu semnificația sa. De exemplu, trandafirii roșii reprezintă dragostea pasională, în timp ce trandafirii albi reprezintă inocența și puritatea.

Crinii sunt adesea asociați cu Fecioara Maria și sunt văzuți ca un simbol al purității și al inocenței. Lalelele vin în multe culori diferite, fiecare reprezentând o emoție sau un sens diferit. De exemplu, lalelele roșii reprezintă dragoste și pasiune, lalelele galbene reprezintă bucurie și fericire, iar lalelele violet reprezintă regalitatea.

Ia în considerare florile preferate ale destinatarului

Când decizi ce tip de flori să cumperi pentru o persoană specială, este important să iei în considerare tipul ei preferat. Cineva care iubește bujorii probabil că nu ar aprecia să primească crini și invers. Dacă nu ești sigur care este floarea ei preferată, un pariu sigur este să mergi cu ceva clasic precum trandafirii sau lalelele. Dacă dorești ca surpriza să fie și mai mare, poți încerca și ornamente pentru buchete de flori în care să așezi câțiva trandafiri, lalele, crini sau o combinație de doua sau trei tipuri de flori.

Cum să alegi florile potrivite

Atunci când alegi flori pentru o ocazie specială cum este aceasta este important să iei în considerare culoarea, dimensiunea și tipul florii. Florile pot fi clasificate după culoare, formă și tip. Unele flori sunt cele mai potrivite pentru buchete, altele sunt potrivite pentru piese centrale, iar altele merg oferite singular.

Ia în considerare culoarea: trandafirii roșii sunt simbolul tradițional al iubirii, dar alte culori pot fi la fel de semnificative. De exemplu, trandafirii roz ar putea fi perfecți pentru cineva care este dulce și sentimental, în timp ce trandafirii galbeni ar putea fi mai buni pentru cineva care este vesel și optimist.

Ia în considerare dimensiunea: florile mai mari precum crinii sau orhideele pot face o declarație îndrăzneață, în timp ce florile mai mici precum margaretele sau violetele pot fi mai delicate.

Ia în considerare tipul: în ceea ce privește tipul, există tot felul de diferite tipuri de flori, de la trandafiri până la floarea soarelui. Așa că fă-ți timp și ia în considerare toate opțiunile tale înainte de a lua decizia finală.

În concluzie, florile sunt o modalitate clasică de a arăta persoanei dragi că o iubești. Ele vin în toate formele și dimensiunile și pot fi folosite pentru orice ocazie, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre flori este că pot fi adaptate pentru orice buget. Poți găsi buchete ieftine la florăriile locale sau poți comanda un aranjament de lux de la o florărie de lux. Indiferent ce alegi, trimiterea de flori este întotdeauna un gest atent.

Citeste in continuare

Afaceri

Iluminatul exterior al casei o necesitate

Publicat

pe

De

Logic Light

Sistemele de iluminat exterior pentru casă pot fi o completare utilă pentru orice casă, dar pot fi și o modalitate excelentă de a crește atractivitatea și de a face casa dvs. să se simtă mai primitoare.

Există mai multe tipuri de sisteme de iluminat exterior disponibile, inclusiv suporturi de perete, stâlpi și lumini de trepte. De asemenea, puteți obține aceste lumini în diferite finisaje și stiluri, astfel încât, fie că sunteți în căutarea a ceva elegant sau a ceva mai tradițional, există cu siguranță ceva care se potrivește nevoilor dvs.

Suporturi de perete

Montanții de perete sunt perfecți pentru a ilumina o intrare sau o alee. Sunt ușor de instalat și oferă multă lumină pentru sosirile și plecările pe timp de noapte. Suporturile de perete au o varietate de forme și dimensiuni disponibile, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

Proiectoare

Proiecroarele led sunt un alt tip de sistem de iluminat exterior pe care poate doriți să luați în considerare la casa dvs. Aceste lumini sunt plasate de obicei de-a lungul căilor de acces sau a aleilor, unde oferă lumină atât de sus, cât și de jos, astfel încât să fie mai ușor pentru ochii tăi atunci când mergi pe întuneric! Aceste proiectoare led vin în mai multe finisaje diferite, inclusiv metal, care este durabil, dar foarte elegant în același timp!

Lumini pentru trepte

Luminile pentru trepte sunt o modalitate ideală de a vă păstra terasa sau curtea în siguranță și cu stil.

Stil și securitate în curte cu sistemele de iluminat exterior

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când căutați sisteme de iluminat exterior:

-Considerați ce încercați să iluminați. Doriți să evidențiați o alee? Vreți să vă asigurați că nimeni nu se furișează noaptea spre casa dvs.? Va trebui să vă gândiți la ce tip de iluminat funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs.

Alegeți corpuri de iluminat care sunt adecvate pentru locația lor. De exemplu, dacă aveți o zonă în aer liber unde oamenii își vor petrece timpul noaptea, atunci luați în considerare montarea de proiectoare sau spoturi pentru ca toată lumea să se poată vedea clar. Dacă în curtea din spate vor sta copiii, atunci luați în considerare montarea unor lumini de joasă tensiune care să rămână suficient de reci pentru ca mâinile celor mici să le poată atinge în siguranță.

-Gândiți-vă la câți bani doriți să cheltuiți pe noile lumini, astfel încât să nu ajungeți să plătiți mai mult decât este necesar pentru ceva care nu se încadrează în bugetul dumneavoastră!

Tipuri diferite de sisteme de iluminat exterior disponibile pe piață

Printre acestea se numără luminile alimentate cu energie solară, luminile cablate, luminile alimentate cu baterii și chiar luminile de securitate activate prin mișcare, care se vor aprinde atunci când cineva trece pe lângă ele.

Din păcate, alegerea sistemului de iluminat potrivit poate părea copleșitoare la început. Dar nu trebuie să fie așa! Am compilat o listă de lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de iluminat exterior:

-Dimensiunile proprietății dvs.

-Numărul de persoane care vor folosi sistemul de iluminat

-Ce fel de stil de iluminat urmărești (de exemplu, modern, rustic)

-Bugetul dvs.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment20 de ore inainte

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

Liderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului reședință,...

Eveniment2 zile inainte

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

Această imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de episoadele...

Eveniment3 zile inainte

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

Comisia a decis  să trimită României o scrisoare de punere în întârziere, acordându-i un termen de patru luni pentru a...

Exclusiv4 zile inainte

Ghid: mobilier pentru camera bebelusului tau

Copilul tau este probabil sa-si petreaca mai mult timp in camera lui sau a ei decat oriunde altundeva. De aceea,...

Eveniment4 zile inainte

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

Suntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de ordine...

Sport4 zile inainte

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour,...

Uncategorized5 zile inainte

Importanța Formarii Profesionale – mai actuală ca oricând!

Fără îndoială, educația este cea mai importantă investiție pe care o putem avea într-un mediu personal și profesional. Creșterea accesului...

Eveniment5 zile inainte

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

Incisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L.,...

Uncategorized6 zile inainte

Imagini la modă cu tricouri femei și tricouri bărbați

Mulți designeri au inclus tricouri în colecțiile pentru femei 2022. Tendințele modei pentru vara viitoare sunt atât de diverse încât fiecare...

Robor Robor
Social6 zile inainte

3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

● Ce este ROBORUL? ROBOR este abreviere de la Romanian Interbank Offered Rate și  este unul dintre indicii de referință...

Pareri despre Glasspandoor Pareri despre Glasspandoor
Social6 zile inainte

Păreri despre Glasspandoor – Impactul războiului asupra mediului de afaceri

Întrucât în mediul online au apărut anumite păreri despre Glasspandoor care sunt false, exagerate şi chiar rău intenționate, am scris acest articol...

Eveniment6 zile inainte

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

Incisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L.,...

EvenimentO săptămână inainte

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

Pentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile sindicale...

EvenimentO săptămână inainte

Domnul primar o joaca doar politic si se opune/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!

Nasul edilului (Albu Catalin de la Politia Locala Ploiesti) isi promoveaza imaginea sa si a Politiei Locale Ploiesti prin falsuri...

EvenimentO săptămână inainte

CET Brazi trebuia să trecă în administrarea Primăriei încă din 2019!/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!/Vocabular de „mahala”

Problema furnizării apei calde în municipiul Ploieşti nu ar fi existat dacă o hotărâre din anul 2019 ar fi fost...

Eveniment2 săptămâni inainte

Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si uz de fals/Documente

Nasul edilului (Albu Catalin de la Politia Locala Ploiesti) isi promoveaza imaginea sa si a Politiei Locale Ploiesti prin falsuri...

Știrile Săptămânii