Evenimente incredibile petrecute în direct la PRO TV, la emisiunea lui Cătălin Măruţă. Un magician a reuşit să-l lase fără cuvinte pe Mîruţă. Totul s-a întâmplat pe canapeaua de La Măruţă.

Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte

Chiar de la început Cătălin Măruţă a fost impresionat de Simion R. Ştefan şi de ce a spus acesta. „Ce va fi este un desen al prezentului? Frumoasa asta”, a exclamat Măruţă, impresionat în continuare de ceea ce spunea celebrul magician.

„Viaţa ta este acum aici. Totul începe de la moment la moment. Fiecare om primeşte cadou o viaţă în fiecare moment”, a spus Simion R. Ştefan, iar Măruţă nu s-a mai abţinut.

„Bă, eşti nebun. Au apărut palmierii.”, a spus Măruţă, care apoi a fost uimit de magia pe care a făcut-o Simion R. Ştefan.

Numărul de magie care l-a uimit pe Cătălin Măruţă

Apoi, Simion R. Ştefan a început numărul de magie. L-a pus pe Cătălin Măruţă să scrie pe telefon un număr din patru cifre, apoi l-a pus pe acesta să înceapă o adunare. Şi unul dintre membrii echipei La Măruţă a intrat în joc. A mai adăugat la adunare un număr de cinci cifre, apoi a început împărţirea.

Finalul momentului de magie a fost unul apoteotic. Numărul de la acea adunare şi împărţire era exact numărul vizualizărilor pe care Cătălin Măruţă l-a făcut cu podcastul online în care a avut-o invitată pe celebra actriţă, Carmen Tănase.

Când a văzut că numărul de pe telefon a coincis cu cel al numărului vizualizărilor de la podcastul cu Carmen Tănase, Cătălin Măruţă a fost uimit. „Nu are cum aşa ceva. Bă, eşti nebun. Uită-te la vizualizările acelui clip”, a mai putut să spună Cătălin Măruţă.