Connect with us

Știri din județ

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma ECOREN HOLDING SRL

Publicat

pe

02.04.2021

 

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT

Proiect finantat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma ECOREN HOLDING SRL

 

Societatea ECOREN HOLDING SRL cu sediul in BACĂU, localitatea Lilieci, str. ROZELOR, nr. 622, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J04/1284/2011, CUI 29455051,anunta lansarea proiectul cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect  nr. RUE  M2-4381 din 24-12-2020 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 24.12.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea Societatii ECOREN HOLDING SRL prin acordarea ajutorului de stat sub forma de grant pentru capital de lucru

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725925,00 lei grant si  108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

 

Date de Contact

Persoană de contact: Radu Enache

enacheradu@gmail.com

tel 0723.59.39.69

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Cum se utilizează un presostat pentru pompa de alimentare cu apă

Publicat

pe

Automatizarea unui sistem independent de alimentare cu apă este imposibilă fără utilizarea unui sensor de presiune. Dispozitivul sensibil va acționa aproape instantaneu la o scădere sau creștere a presiunii în rețea, va porni și va opri echipamentul de pompare fără participarea proprietarilor. Modelele electromecanice de presostate pot fi văzute în magazinul online shop-einstal.ro și dacă vrei, optează pentru presostat hidrofor (https://gazetadecluj.ro/regleaza-presiunea-optima-pentru-pompa-hidroforului/) pentru pompa ta. Nu sunt complicate și prin urmare, sunt simplu și ușor de utilizat. În interiorul dispozitivului există o placă flexibilă a cărei poziție se schimbă sub influența fluxului de apă. Cu cât fluxul este mai activ, cu atât este mai mare flexibilitatea acestuia. Acest element este conectat la două arcuri care reacționează la schimbările de poziție a mărcii. Drept urmare, contactele perechilor de circuite sunt închise și deschise, răspunzând la limitele de presiune specificate de utilizator. Un arc este setat la valoarea maximă a presiunii în rețeaua autonomă, iar cel de-al doilea la diferența dintre limitele de presiune superioară și inferioară.

Conectarea presostatului

Presostatul este conectat la un acumulator hidraulic. Când presiunea atinge valoarea maximă setată pentru releu, membrane din rezervorul hidraulic slăbește, iar contactul de sub al doilea arc este activat și pompa pornește. Astfel, presiunea crește treptat, atinge limita superioară, după care se deschide contactul de sub primul arc, care pornește pompa. Arcurile care controlează contactele sunt echipate cu piulițe de reglare. Cu ajutorul lor, poți modifica raportul de compresie al acestor arcuri. Pentru a asigura funcționarea dispozitivului la o presiune mai mare acestea sunt prinse strâns. Iar dacă este necesar să reduce indicatorii, dimpotrivă, elementul ar trebui să fie slăbit. Acesta este principiul de funcționare a presostatelor mecanice.

Modele de senzori electromecanici

Funcționarea presostatului este strâns legată de acumulatorul hidraulic, fără de care, includerea dispozitivului în rețeaua de alimentare cu apă devine lipsită de sens. În locul dispozitivului electromecanic, se introduce versiuni electronice și unități de automatizare cu funcție de protecție la rularea la uscat. Dacă există riscul scurgerii sursei în timpul pompării, presostatul este completat pur și simplu cu o unitate de automatizare. Cu toate acestea, în gama de dispozitive electromecanice, există dispozitive de pointer care pot fi utilizate numai cu o pompă. De asemenea, reduc numărul de porniri ale echipamentelor și Previn funcționarea atunci când nu există flux de apă în interiorul echipamentului de pompare. Oprirea va ajuta la protejarea motorului de avarii grave. În plus cu ajutorul unui astfel de dispozitiv poți menține o presiune confortabilă în rețeaua de alimentare cu apă. Principala caracteristică a dispozitivului este presiunea nominală de lucru. Aceasta poate varia între 1,5 și 6,0 bari. Senzorul de presiune poate fi instalat direct pe rezervorul hidraulic sau montat separate de acesta.

În cele mai multe cazuri, un presostat este furnizat împreună cu stația de pompare. Dacă se presupune că modelul electronic va fi utilizat în același timp, presiunea de oprire va fi setată utilizând versiunea electromecanică. Pentru conectarea la alimentare cu apă , trebuie utilizată o armătură triplă cu dimensiuni de filet adecvate. Partea mecanică a instalației presostatului este completată prin instalarea unui manometru pentru a primi informații actualizate despre starea actuală a sistemului de alimentare cu apă.

Citeste in continuare

Știri din județ

Cărți și table de scris

Publicat

pe

Trebuie să cumperi cărți sub formă de hârtie, să citești urmărind cu un creion și să faci note constante pe margini. Autorii de cărți în general, sunt foarte drăguți și după ce ai citit 1/3 din carte și nu ai găsit nicio singură greșeală de tipar, totul îți este clar și așezi cartea pe rafturi. În mod constant în capitolele noi există redirecționarea către ilustrațiile vechi, unde autorul explică semnificația a ceea ce este necesar. În cărți totul este intuitiv, dar trebuie să dai pagina în mod constant, înainte și înapoi pentru a găsi citatul potrivit. Memoria ta asimilează mai bine materialul atunci când citești o carte pe hârtie.

Cărți de citit și manual școlare

În magazinul online fungift.ro vei găsi cărți de citit și manuale școlare pentru elevi. Așa cum un obiect din cauciuc nu poate înlocui un obiect real, un pian digital nu poate înlocui un concert în ceea ce privește sunetul și adâncimea sunetului, nici o carte electronică nu poate înlocui o versiune pe hârtie. Citind cărți pe format de hârtie, obții reale plăceri. Este clar că există diferite tipuri de cărți și poți cumpăra ceea ce ai nevoie sau ce îți place cel mai mult să citești. Atunci când citești din cărți, te poți apropia de țărmul Mării Negre, și există o mulțime de lucruri interesante și neexplorate. Astăzi poți afla lucruri interesante despre ceea ce vrei să afli.

Dacă ai copii, aceștia au nevoie de manual școlare. În magazinul online vei găsi manual pentru toate clasele. Spre deosebire de studenții la filosofie, studenții la istorie vizitează regulat bibliotecile. Acesta este un mod normal de viață pentru ei. Dar unii tineri de astăzi pot fi speriați de moarte cerându-le să caute o carte în bibliotecă. Prin urmare, astăzi era necesar ca istoricii să rostească scuze pentru librării și practica cumpărării cărților. În bibliotecă, ești printre cărțile altor oameni, ocazional, la o petrecere a adevărului. Atingi paginile pentru a  îndepărta de ele mai târziu. În fiecare carte există și un semn de carte.

Poți lua o carte în pat, ai dreptul să presari o floare între pagini, o poți pulveriza cu lacrimi, dar nu poți arde un text frumos. Atunci când cumperi o carte, faci un gest uman. Dintre numeroasele opțiuni, ai făcut o alegere în favoarea acestei cărți. Alegând-o, nu te privezi de toate celelalte posibilități. Lasă universul cărții să te invadeze, deoarece nu vei sacrifica resurse materiale și spațiu liber în casa ta. Cumpărarea cărților nu este riscantă și de aceea, este minunat.

Table de scris

Tabla magnetică este o parte importantă a interiorului unui birou modern. Ea trebuie să se potrivească stilistic situației, dar în același timp să își îndeplinească funcțiile cu o calitate ridicată. După cum sugerează și numele, poți scrie și desena cu markere speciale pe suprafața tabelei albe. Diferența este că imaginea nu este permanentă și poate fi ușor îndepărtată cu o radieră. După acestea, placa nu trebuie spălată cu o cârpă umedă sau solvent. Deși, dacă ai confundat modelul de marker, atunci lichidul va fi util pentru curățarea tablei magnetice de contaminare. Sunt modele foarte convenabile, care sunt montate pe perete sau pe șevalet. Nu ocupă mult spațiu în încăpere, în timp ce informațiile necesare sunt întotdeauna la nivelul ochilor. Astfel, aspectul prezentabil al articolului se păstrează mult timp.

Table școlare

Tablele sunt cea mai importantă parte a oricărei clase. Profesorul nu ar trebui să simtă disconfort atunci când scrie la tablă, deoarece acest lucru afectează calitatea predării. Este important ca consiliile școlare să îndeplinească toate cerințele moderne, mai ales dacă sunt consilii școlare pentru copii. Creta sau un marker ar trebui să se potrivească bine pe suprafața de lucru, nu ar trebui să existe nicio strălucire. Din magazinul online fungift.ro poți cumpăra o tablă care îndeplinește cele mai stricte cerințe. În sortiment vei găsi cu siguranță modelul de care ai nevoie: șevalete de podea magnetice, autocolante tip table de scris,  tablă școlară tiplă etc.

Citeste in continuare

Social

Bucătăria este un loc în care se întâmplă totul: grăsime fierbinte, abur …

Publicat

pe

În bucătăria profesională trebuie să fii acoperit nu numai pentru a evita arsurile, ci și pentru a-ți proteja suportul furlana, de exemplu în timpul unei cine de gală. Pe piață poți găsi tot felul de șorțuri în diverse culori și stiluri. Începând cu șorțul clasic, conceput în mod tipic pentru bucătărie, până la cele mai elegante șorțuri din piele, costumizate, purtate cu bareta după gât, precum și șorțuri colorate cu imprimeuri amuzante. Totul depinde de ceea ce faci sau doar de ceea ce îți place. Trecând la materiale, acestea sunt cel mai adesea din bumbac sau cu un amestec de material tehnic, astfel încât, durata lor de viață este pur și simplu mai lungă.

Cu siguranță, șorțul 100% bumbac va funcționa perfect acasă. Dacă ai o problemă cu selecția, poți întreba întotdeauna vânzătorul. Nu există nicio problemă cu acest lucru în magazinele online, trebuie doar să faci clic pe fereastra de chat și vei obține un răspuns rapid și profesional. Un șorț din piele este de asemenea, o idee excelentă de cadou, doar, că în acesta caz, va trebui să-ți folosești imaginația. O inscripție elegantă cu un nume pe un șorț din piele? Sau logo-ul restaurantului? Nicio problemă, poți proiecta și un set întreg de șorțuri costumizate, șorțuri barman, șorțuri bucătari, șorțuri frizeri etc. de pe site-ul specializat. Oricine poate deveni bucătar-chef în bucătăria de acasă, iar un șorț selectat corect te poate face să dorești să experimentezi mai mult diverse feluri de mâncare delicioasă.

Funcția de protecție a uniformei angajatului

Îmbrăcămintea de lucru îndeplinește multe funcții importante – mai ales dacă angajatul efectuează activități fizice. Cea mai importantă dintre acestea este protejarea organismului împotriva factorilor externi. Ținuta angajatului nu ar trebui să restricționeze libertatea de mișcare și ar trebui să fie confortabilă. De asemenea, merită să acorzi atenție calității țesăturii, deoarece trebuie să fie rezistentă la deteriorări sau abraziuni. Materialul de înaltă calitate este rezistent la spălarea frecventă, ceea ce nu provoacă deformarea tăieturii și decolorarea culorii. Șorțul protejează nu numai corpul lucrătorului, ci și îmbrăcămintea direct de sub el.

Distincția serviciului de magazin

Șorțurile pentru vânzători sunt cel mai adesea selectate în culori adecvate – de exemplu, corespunzătoare culorilor siglei magazinului. În funcție de natura produselor vândute, culorile îmbrăcămintei pot fi reduse sau expresive. Culorile expresive sunt caracteristice magazinelor alimentare și ale supermarketurilor mai mari. Angajații care se deplasează în jurul magazinului ar trebui să iasă în evidență din mulțime și să fie ușor de remarcat de la distanță. Distingerea clară a personalului de serviciu față de alte persoane, este utilă atunci când clientul are nevoie de ajutor imediat de la  vânzător. În funcție de model, șorțul din piele poate avea elemente suplimentare – de exemplu, un buzunar practic. Vânzătorii pot avea cele mai importante articole pentru a facilita munca de zi cu zi – un scaner, un telefon mobil sau un pix.

Aspectul estetic al șorțului vânzătorului

Aspectul elegant al angajaților afectează direct calitatea serviciilor oferite. Îmbrăcămintea de lucru elegantă oferă vânzătorilor un aspect profesional. Fiecare element al ținutei ar trebui să fie ajustat corespunzător, și atunci totul va arăta estetic și cu gust. Șorțurile din piele pentru vânzători sunt de obicei legate în talie, și datorită acestui lucru se vor potrivi cu ușurință oricărui tip de siluetă – atât feminină, cât și masculină. O croială selectată corespunzător poate fi aplicată unei rochii, fuste sau pantaloni. Ștanțările vizuale suplimentare pot conferi șorțului originalitate și unicitate. Mai mult decât atât, este o idee minunată să aplici o broderie specializată pe șorț, care poate arăta sigla magazinului sau numele angajatului.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment5 ore inainte

O noua dezvaluire a ziarului Incisiv de Prahova confirmata de instanta/Un nou abuz al directorului Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti este sanctionat aspru de „instantele de judecata”/Pana cand va mai ramane hartuitorul – dovedit – la comanda institutiei? – Ziarul Incisiv de Prahova

Este un raspuns de logica si bun simt! Mai mult, in cele ce le vom demonstra mai jos, aceste abuzuri...

Eveniment19 ore inainte

Samsung lansează Galaxy M12 și continuă să extindă portofoliul și ecosistemul Galaxy

Noul Samsung Galaxy M12 aduce mai multă productivitate zilnică, ajutat de bateria sa de lungă durată de 5000 mAh, care...

Știri din județ19 ore inainte

Cum se utilizează un presostat pentru pompa de alimentare cu apă

Automatizarea unui sistem independent de alimentare cu apă este imposibilă fără utilizarea unui sensor de presiune. Dispozitivul sensibil va acționa...

EvenimentO zi inainte

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe e-bay si costume copiate de fanii serialului – Ziarul Incisiv de Prahova

Distribuie pe rețelele tale sociale: Oameni. De toate vîrstele. De toate condițiile. Oameni foarte tineri. Oameni la maturitate. Oameni ce...

Știri din județ2 zile inainte

Cărți și table de scris

Trebuie să cumperi cărți sub formă de hârtie, să citești urmărind cu un creion și să faci note constante pe...

Social2 zile inainte

Chanel prezinta noua colectie de moda, in memoria lui Karl Lagerfeld. Aparitii de senzatie pe cele mai mari scene de modeling din lume!

Virginie Viard, noua directoare de creatie a brandului Chanel a prezentat zilele trecute prima colectie Chanel de dupa moartea regretatului...

Eveniment2 zile inainte

10 secrete despre costumele din game of thrones accesorii cumparate de pe e-bay si costume copiate de fanii serialului

Pornind de la minunata manta cu blana a lui Jon Snow si pana la paltonul extraordinar a lui Daenerys Targayien,...

Turism2 zile inainte

Șorțul profesional de bucătărie

  Șorțul de bucătărie joacă un rol foarte important în bucătărie, indiferent dacă ești bucătar sau pasionat de gătit. Te protejează...

Eveniment2 zile inainte

„Ambele plângeri penale post-amenințare au fost/sunt făcute pentru a-mi afla sursele „/Aviz unor infractori din IPJ Prahova care practica aceeasi metoda, e drept – inca – Nu pe penal! – Ziarul Incisiv de Prahova

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Exclusiv4 zile inainte

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Pandemia ne-a afectat pe toți! Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor...

Eveniment4 zile inainte

Refuzatii (devoalati) ai lui Ciolos sunt buni pentru Citu (Andrei Baciu)/Refuzatii (devoalati) ai lui Citu, sunt buni pentru Ciolos (Vlad Voiculescu). – Ziarul Incisiv de Prahova

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Uncategorized5 zile inainte

CELE MAI BUNE APLICATII CULINARE PE CARE TOTI BUCATARII AR TREBUI SA LE AIBA!

Pentru unele persoane bucataria este un loc unde isi petrec timpul relaxandu-se prin gatit. Pentru altii este de fapt un...

Eveniment5 zile inainte

Samsung Electronics câștigă 71 de premii iF Design

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Eveniment5 zile inainte

Stoica Ion – directorul S.C. Brazi Industrial Parc S.A. Negoieşti Negoieşti – face jocul crimei organizate pentru a acapara incineratoriul atat de necesar mafiei gunoaielor, prin ilegalitati si inventii. – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm din ce în ce mai multe detalii (cu probe, documente si inregistrari audio/video)  despre ce   s-a întâmplat si se...

Cultură5 zile inainte

Sub conducerea directorului Remus Grigorescu, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea este aproape de Românii de pretutindeni

Remus Grigorescu este un economist de top, profesor la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, care în prezent ocupă postul de Director la...

Afaceri5 zile inainte

Cauți persoane care împrumută bani?

Sărbătorile sunt pe cale să apară în scurt timp, ai o mulțime de lucruri de făcut și o lista întreagă...

Știrile Săptămânii